Внимавайте! Измамници!

• 146 450
  • 1 235
  •   3
Отговори
# 1 230
Здравейте,
Предполагам че и това е измама:

- mailsender@reverbnationapp.com
- Иконката на Спиди, имейл с линк че пратката не може да се достави на адреса
- Пратка започваща с BGхххх

Абсолютна измама.

# 1 231
Помните ли преди години един скандал с изтеклите данни на хора? Май от НАП. Е, сега след тоя бум на измамите, сещате ли се тия данни как хубавичко са се развъртяли през няколко ръце. И ето го и резултатът.

Мъжът ми вчера обаждане по телефона. Търсят го по малко име. Мълчание след това някой се представя за полицай с българско име и фамилия, но го прави с много силен руски акцент.

# 1 232
А какво искаха?

# 1 233
Не се знае. Той ги напсувал и затворил.

# 1 234
  • София /Абсурдистан
Заедно с бежанците тук дойдоха и много украински криминални елементи. Има и техни просяци по кръстовищата, красиви момичета, които лъжат, че са с ДЦП и събират пари за лечение. Това не е вярно, не им давайте нищо.

# 1 235
При нас са при Кауфланд украинките, които събират пари. Не говорят български, ама са с ламиниран лист за просене на пари.  Хич не обръщам внимание, подминавам ги, поне не наглеят. Има един при нас, от ромски произход, районът му явно е около автогарата, та съм го засичала там и пред болницата до автогарата, много е нагъл. Навира се в хората, дори когато провеждат разговор или нещо са заети, ако види някой, че яде, облечен в дрипави дрехи, говори с "малоумен" глас, досажда, кълне, за децата си хляб да купел.... Виждала съм го същият да чака автобус за съседно село, облечен в маркови дрехи и говорещ нормално. Охраната на автогарата казва, че и пребърква невнимателните, краде, и го гони, като го види.

Общи условия

Активация на акаунт