Внимавайте! Измамници!

• 147 950
  • 1 250
  •   2
Отговори
# 1 245
АКо обиждате полицаи, ще ви арестуват.

# 1 246
Да заповядат, щом ми знаят телефона, знаят ми и адреса. Като им трябвам, да дойдат, да се легитимират и тогава да питат кого познавам.

# 1 247
  • София
Гледах тези дни репортажите за измамените хора с резервации. Именно затова никога не водя комуникация по вайбър, за да е официална през мейл и не заплащам предварително. Винаги за резервации ползвам платформи като букинг, защото ги считам за по-сигурни и удобни.

Мен също са ме мамили, но по-скоро хора, които съм считала за близки - затова вече и там имам много наум.

Внимавам и много с договорите при мобилните оператори, че и там всеки гледа да си изкара комисион и каквото може да те прецака - със сигурност ще те. Офертите са различни през кол център, на място и в приложението.
И тук не е сигурно, скоро имаха изтичане на данни, самите те предупредиха.
В този период ми смениха номерата на резервацията с цел сигурност , а познат беше получил съобщение (email) да плати за резервацията си, която вече бе платена, всичко изглеждало като истинско.

# 1 248
  • София

И тук не е сигурно, скоро имаха изтичане на данни, самите те предупредиха.
В този период ми смениха номерата на резервацията с цел сигурност , а познат беше получил съобщение (email) да плати за резервацията си, която вече бе платена, всичко изглеждало като истинско.
Винаги проверявам мейлите, от които ми изпращат съобщение. Ще го имам предвид това, много благодаря за информацията.

Иначе приятели с бизнеси редовно получават съобщения от "адвокати" за нарушени авторски права - като ми ги показаха, супер реални изглеждат. Измамниците много подобряват уменията си.

На една абв поща пък постоянно получавам известие, че имам пратка в еконт и трябва да платя...

# 1 249
  • София
АКо обиждате полицаи, ще ви арестуват.
Било е по телефона. Вярно, че няма как да знаем кой стои отсреща.
Да заповядат, щом ми знаят телефона, знаят ми и адреса. Като им трябвам, да дойдат, да се легитимират и тогава да питат кого познавам.
И като дойдат и се легитимират, може да отидете до РУ за справка за няколко часа

# 1 250
Може,щом полицията не може да се справи с измамите от тяхно име, няма да им вярват по телефона и ще ходят на място или ще привикват в РПУ.

Общи условия

Активация на акаунт