Внимавайте! Измамници!

• 150 021
  • 1 265
  •   2
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
Абсолютно всеки път като публикувам в ОЛХ поне двама, трима ми пращат на вайбър съобщение на развален български дали е наличен продукта. Тегля им по една и ги блокирам.
Защо? В момента в Бг е пълно с чужденци. Примерно знам за казахстанци, които работят в строителството. От 7-8 месеца са в бг, с лош български, но са си клиенти.

# 1 261
Пробвай, Янтра и пусни фиктивна обява. Веднага ще те налазят "казахстанци". Дай им само няколко минути.

# 1 262
В olx има опция комуникацията да протича само на ЛС, тоест, без да е видим телефонния номер.

# 1 263
  • Somewhere far away
просто не си оставяйте телефона и готово. на мен никога не са ми писали на вайбър когато става дума за обява в олх

# 1 264
Абсолютно подкрепям за блокирането. Съмнявам се чак толкова много казахстанци да идват тук в България да работят. Виждам, че в Русия има много мигранти от там, но тук?....
Даже и да не влизаме в тази конкретика, а да кажем обобщено "чужденци, работещи в България"... ами пак не мисля, че са такива. Ако бяха и наистина искаха да ползват olx, за да си купят нещо, все щяха да се сетят, че трябва да се регистрират. Не сме 2001-ва все пак. На мен също са ми писали такива. Това според мен са африканските ферми за измамници тип "африкански наследник". Потребители без регистрация. Слава Богу бързо ги надушват.

# 1 265
Ботове са според мен.

Общи условия

Активация на акаунт