Внимавайте! Измамници!

• 151 644
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 275
Мен така веднъж продавач в месарница се опита са ме убеди, че съм му дала 10 лв. вместо 50. Ако имах няколко петдесетолевки в портмонето, вероятно номерът щеше да мине. Но аз имах само една и си бях направила сметка какво ще кхпя с нея. Запънах се, че съм дала 50 лв., с голямо нежелание каза, че ще провери касата и накрая си излязоха невърнатите 40 лв. Дори не се извини.

# 1 276
На мен ми се случи на бензиностанция, но жената наистина се обърка, защото веднага звънна да проверят камерата и после се извини.

# 1 277
  • София
На мен в Билла така не ми върна примерно съм дала 20, тя връща до 10. Не разбрах гледаха ли камерите, но бързо реагираха, тя самата служителка си има някакви бръмбари, доста време я познавам

# 1 278
Друг трик. Идва клиент в супермаркет да си купи нещо дребно да речем със 100 евро. Продавачката пита за дребни, нямал. Взема 100 евро, връща 97, 50, примерно. Оп, чакай, ама аз имам дребни, подава 2,50 и казва :върни ми 100-те. Много продавачки се връзват на тази измама. Търси се момент с опашка от хора, млада работничка и т.

Това е номер стар като света и много хора така се препитават. Още като бях ученичка началото на 90 те се бръмчеше на тоя номер и продължават.  "Санже" се казва тая измама.

# 1 279
Не, не е това санжето. Тук разчитат на заблудата, когато вече е върнато рестото, да се вземе и първата едра банкнота.
При санжето ловко щипят поне половината банкноти.

# 1 280
Добре де, как ще иска да му върнат 100те? Кой би се вързал и защо?

# 1 281
В навалица, шум, опашка...разчитат на стреса на продавачите.

Общи условия

Активация на акаунт