90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ако имаш iptv, върни на сряда 22 ч
Имам, да, но не знам ще смогна ли. Сега пуснах. На обратно да ги видя и тях, след това и Шантел. А кога дават другото ново с транса Ники, което обсъждате?

# 286
В събота от 21:00 часа.

# 287
Съдиите може да са на това мнение, но Шантел източи общата банкова сметка преди развода и няма да я делят. Тя самата си каза, че взима парите, за да отмъсти на Педро, иначе признава, че не са внасяни само от нея.

# 288
  • Sunshine state
Ако мъжът ми изпраща пари на уж заможното си семейство, щях да съм бясна. И Шантел е ужасна, но и Педро за мен е един използвач. При тях обаче всичко е много нагласено, заради предаването и не знам кое е истина и кое сценарий.

# 289
Изпращал им е като подарък, не за издръжка. Ако страдат от недоимък, Шантел има право да се сърди, но ако случаят не е такъв, си е негова работа.
Никол си направи няколко пластични операции - не мисля, че са с пари от Педро.

# 290
  • София
Чак заможни не са, но и не е тя да го е измъкнала от калта. Аз използване не виждам, тя му е помагала първата година, въпреки че и той отиде със спестявания, след това той ги издържаше и двамата. Мисля, че те са от малкото участници в предаването, в което чужденецът издържа половинката с години. Повечето една сметка не са платили. Не казвам лошо за Шантел, така са се разбрали, нормално семейни отношения, но може да погледне и себе си дали не е сбъркала, а не да си мисли, че е зарязана заради зелената карта.

Шантел също си противоречи, сега в епизода първо каза, че майка ѝ била права, той е бил само за зелената карта, а след това казва колко са се обичали в началото. И американец да си беше взела, пак можеше да се разведат.

# 291
  • Sunshine state
Аз мисля, че парите са им от предаването, операциите са си скъпи. Нейното семейство не изглежда да са бедни също. Ни единия харесвам, ни другия. Даже според мен трябва да спрат да ги снимат вече. Не са интересни.

# 292
На Никол операциите мисля, че са с пари от предаването. Според мен за отделното предаване за семейството на Шантел, всеки от участниците е получавал някакъв хонорар.
Лидия и тя имаше участия в друго разклонение с онзи Скот ли беше.

# 293
# 294
  • Sofia

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 19:11 от Doli

# 295
Весели празници!

Семейството на Кобе и Емили изглежда щастливо - дано се задържат! Повечето хора имаха лоши прогнози за тях.

# 296
  • Sofia
Тя чака трето бебе 😄

# 297
Кобе напълнял, а чаветата вече пораснали, лелее...

# 298
  • Sofia

Дядо Коледа облажил с "Яра-шко". Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 22:52 от Blаck Cat

# 299
  • София
И тя мен ми направи впечатление къде си е сложил ръката, но явно тя няма против.

Кобе изглеждаше готин и се надявам да имат хубав брак. Не знам дали още живеят при нейните родители, че с тази челяд

Общи условия

Активация на акаунт