90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Този момент съм го пропуснала. Явно по този начин ще се застрахова и финансово.

# 496
  • София /Абсурдистан
Еее вие пък хич не вярвате в любовта Simple Smile

# 497
Риши от Индия, когото дават сега в повторенията на Наобратно, окончателно се раздели с неговата Джени и се е оженил наскоро (според мен, жена му е по-млада и хубава от Джени). Другата Джени и Сумит изглежда са присъствали на сватбата:

# 498
  • sofia
Нямате ли чувството, че Шантел е платила на "приятелите " й да отидат с нея...?🤔 Мисля ,че те са "по работа" с нея ,а не от приятелски чувства

# 499
Ми чак платила едва ли, по-скоро са с нея заради камерите. До сега май не съм ги виждала тия нейни приятели.

# 500
  • sofia
Също бабата с перата ми е чак тъжна история .... нея я превъртам
Много ми е смешно ,като се карат и винаги единия напуска стаята/ заведението с думите :"Аз съм до тук!" 🤣🤣🤣

# 501
Инструкторът по туъркинг (с палмата на главата) е бил и в предаването на Уитни (дебелата жена, дето уж щеше да отслабва), така че сигурно му се плаща.

# 502
  • Cyprus, Пловдив
Също бабата с перата ми е чак тъжна история .... нея я превъртам
Много ми е смешно ,като се карат и винаги единия напуска стаята/ заведението с думите :"Аз съм до тук!" 🤣🤣🤣
Обаче, после никога не са "до тук" Joy

# 503
Инструкторът по туъркинг (с палмата на главата) е бил и в предаването на Уитни (дебелата жена, дето уж щеше да отслабва), така че сигурно му се плаща.

Аз тъкмо щях да попитам кой е този индивид и как е поликоректно да го наричаме?

# 504
Догледах епизода от събота.
Тази Анали е ужасна. То и тоя нейния е някакъв задръстеняк, но тя направо се подиграва с него. Личи си, че грам не го обича. И той сврян в миша дупка в тоя апартамент с майка си.
А, ако бях на мястото на Ситра, с 200 си тръгвам от тая кочина. Недоумявам да живееш в страна с толкова възможности, може да изкарваш толкова пари, или поне прилични и да живееш с брат си и баща си в една схлупена къщичка. И да поканиш бъдещата си жена там да се гъчкате в 2 стаи. И да не се постараеш да изчистиш като хората и да подредиш тая кочина, за да има къде да си подреди вещите. Отврат са тия американци. Снимат се най-западналите, за да изкарат някой лев. Такива като Билял са рядкост за предаването.

# 505
Съгласна съм и за Ситра, и за Анали.
Този на Ситра ще ходи в затвора (може би - не е сигурно) и й вика, че ако го обича, щяла да го чака. Кой е толкова тъп да отиде в друга държава да се омъжи и после да чака две години съпругът му да излезе от затвора?! Все пак това не е Джефри, който е богат и чиито пари Варя харчи на воля, докато го чака да излезе след 15-тина години...

И при това Ситра е консервативна мюсюлманка и не е предприемчива като Миона, която започна свой бизнес и заряза Джибри.

А за Анали - ок, Клейтън е особняк, а майка му е кукувица, обаче тази очевидно се възползва от тях за зелена карта и няма никакви чувства към него. И е с големите претенции, а като я гледам едва ли ще постигне нещо повече в живота от Карини.

# 506
Варя се уреди. Хич не я жаля, ама Ситра да го чака тоя мизерник…? И тя как ще се издържа като не може да работи? Не я виждам да стои в кочинката му дълго време.
Анали със сигурност го използва за зелена карта. Въпроса е, че се прави на много хитра, но няма да стигне далече. Чак като Карини не мисля, че е. Надута е и има претенции, ама няма база за тях.

# 507
Иска да става американка, но даже не може да научи английски - какво я спира - така както се представи не е от бедно семейство, нито е оставена без образование; хората без да искат научават по някой израз от нета...
Дори Шейла от Филипините, която живееше на улицата, някак си беше успяла да се научи сама.

# 508
  • Sofia
И при това Ситра е консервативна мюсюлманка ...

Тази екзотична хитрушана е толкова консервативна мюсюлманка, колкото аз съм трамвай. Grinning Много религиозна, ама само на думи. Истински набожните мюсюлманки не се разхождат по изрязана нощница пред камера и не обясняват на кого му били посинели топките от безсексие. Да не говорим, че бракът между религиозна мюсюлманка и "неверник" също е доста трудна работа, дори той да се е съгласил да приеме Исляма, защото към момента на започване на отношенията, той все още не е правоверен. А тя се настани в къщата му, още преди да са сключили и брак. Абсолютно неприемливо, според правилата на Исляма.
И друго – не ми се вярва да има здравомислещ човек, който да вярва, че този червендалест пияндурник, Сам, от днес за утре ще стане много отдаден на религията. Всичко ще е един голям фарс за пред имама, колкото бракът да се състои. Оттам-нататък, този безхаберник ще си продължи постарому. И Ситра е напълно наясно с това. Според мен, просто е искала да се разкара от мизерията в своята собствена държава и въобще не е търсила точно американец – всеки "западняк" би свършил работа за целта. Това, че нейният ще ходи в затвора, даже може да ѝ дойде дюшеш, като се позамисли малко. Няма да ѝ се налага да търпи присъствието му, докато си устройва нещата. Wink

# 509
Сам не знае нищо за исляма, нито го интересува - нали баща му го попита празнуват ли Коледа, а той отговори, че не е сигурен. Но положението е същото и с много други американци, които си сменят религията - примерно Никол (на Махмуд от Египет), която няма абсолютно никаква представа от религията, нито има желание да прочете нещо.

Тези хора нямат грам духовност - просто не им е заложена. Затова и там процъфтяват разни секти и псевдорелигии, защото не могат да различат обикновен измамник от духовен гуру. (Сега се сетих за тъпия коментар на Ариела за свещенвия извор в Етиопия - дали водата била изследвана?! Да я изследват за какво - за святост??)

Между другото, има слух в Редит, че сестрата на Ситра (май тази, която ходи с хиджаб, а не по-модерната) е сгодена за брата на Сам, но и двамата са отказали да участват в предаването, както и този факт да бъде споменаван.

Общи условия

Активация на акаунт