Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 242
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Мениджърките не ги видях с вечерни прически, даже едната ми се стори неглиже. Яна Средкова изглежда доста добре, като разплетени дамаджани ли да ходят, за да се харесат тук?
Михаела е толкова адекватна, че не виждам смисъл да се плюе по нея. Естествено, че имат такива ситуации с работничките си - неявяване на работа, скандали помежду им. Аз не виждам кое ви учудва толкова.
Да не намесваме Сиромахов, че той е толкова смотан, че гледа само как да се прави на интересен и да изпъкне с тъпизмите си.
Учудва ме, че са се съгласили да играят тетро, а да ни го представят за реалити. Мислех че достатъчно ясно е написано. Включително буклите току що излезли от фризьор  на госпожа мениджърката. Не знам и как не снимаха лиснатата кофа върху клиент, като нищо и това можеше да се режисира. Съдби на кръстопът не ми се гледат.

# 166
Има много симпатични, интересни и приятни хора , които да се следват. Защо даваме такава гласност на бедната помакиня, която и една фиба не е могла да си купи от Джъмбо , за което за 2 дни е улетяла в къщата на три месечно бебе и боклука от Абдовица, който се е снимал на сметището, баш на мястото си.

# 167
  • София
Те се познават от гимназията още, тя е била 8ми клас, когато той е бил 12ти. И отделно сегашният ѝ приятел и Даниел са били в една компания, вероятно момчето я е запознало с Бачорски дори. А новото момче е от добро семейство доколкото знам, мисля че имат възможности. Той и сестра му имат някаква HR фирма.

Тя Емилия ако и с този е он/оф, не се знае къде ще отидат и там нещата. По снимки не ми изглежда много надежден и сериозен ама все пак не го познавам де. Дано не се нахака пак на тип - Даниел 🤦🏻♀

# 168
То като си представите, че не просто е оставила една майка сама с бебето си на квартира, ми и родила и поканила същата тази жена на погачата на бебето си. И все още има хора защитават Наска общата на Смолян абе моля ви се.

# 169
Не мога да разбера как Емилия е толкова силна, над нещата. Нещо не ми се връзва. За да търпи всички тези унижения, явно Бачорски й дава парички. Аз ако бях на нейно място до сега да съм убила Наска няколко пъти.

# 170
Е тя може и да не е толкова силна колкото жената показва, ама има ли друг избор, може ли да се бори сама срещу селянията ? Даньо, оставаш си олиг**рен, брат .

# 171
"Запознах се с Даниел, когато бях на 16 години. Запозна ни общ приятел. Излязохме в компания. Дълги години нашите отношения бяха приятелски, като за никой от нашия близък кръг не е било тайна, че се забавляваме заедно, прекарваме времето си заедно, но отношенията ни не са били сериозни.
Казвам се Емилия Лозанова. Аз съм първата жена на Даниел Бачорски и майка на Емели Бачорски.
В началото връзката ни беше много бурна, излизахме, купонасвахме, пътувахме много, бяхме в големи и шумни компании. 2018 година, може би края на лятото, всъщност той реши, че аз съм жената с която иска да прекара живота си.
Заживяхме заедно и много малко след това решихме да имаме дете. Забременях почти от първия път и всъщност малко след това започноха така да излизат нашите различия във битовия свят в битовия ни живот. Веднага след като разбрах, че съм бременна, смених мирогледа си. Исках да оставаме повече в къщи, да живеем малко по-затворен начин на живот. Докато той искаше да продължаваме да излизаме, да се забавляваме, да пътуваме, да е малко по парти. Съответно на мен не ми хареса тази идея и започнаха нашите ежедневни караници и нерезбирателството между нас. Карахме се доста бурно, тъй като и двамата сме доста емоционални и пламенни и всъщност това беше трудното между нас, ние много си приличаме, имаме много сходни качества. И два остри камъка на едно място не виреят. Това беше и основният ни проблем. Тогава бях на 22 години."

Отношенията 5 години не са им били сериозни, просто са излизали, пътували и са се забавлявали заедно.
Няма как на тази основа да излезе нещо стабилно.
Даниел решава в един момент, че му е време да има семейство и деца, и предлага на Емилия. Как тя се решава и казва да при тази ситуация (?)
Това, което следва и се случва не е изненадващо, c'est la vie.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 15:13 от zon

# 172
По всяка вероятност мълчанието на Емилия е добре заплатено от Даниел. Тя много пъти е казвала, че няма да се чуе нищо лошо по адрес на бившия, новата жена и цялото семейство Бачорски.
Дали го прави само заради финансовата страна или мисли и за бъдещето в което детето ще им гледа панаирите не е ясно.
Но чест прави, че наистина не коментира, камо ли пък да ги плюе.

# 173
Има много симпатични, интересни и приятни хора , които да се следват. Защо даваме такава гласност на бедната помакиня, която и една фиба не е могла да си купи от Джъмбо , за което за 2 дни е улетяла в къщата на три месечно бебе и боклука от Абдовица, който се е снимал на сметището, баш на мястото си.

Въобще не ми е ясно освен да усвояват пари, защо е тази платформа. И с какво селянина Бачорски и неговата “очарователна” съпруга както в представиха е Лондон, могат да впечатлят хората Не съм ходила на евента, гледах клипчета.

Приятелят на Емилия има рекруитмът компания със сестра си. Изглежда си симпатичен мъж.

# 174
Ще й плаща, много ясно, така купува и спокойствие на Наска.

# 175
Абе не е била Емилия голямата му любов, едва ли и той нейната, малко като оня Венци Венц, който решил да има дете и си направил с най- добрата му приятелка…..
Което не прави постъпката на Даниел по- малко гнусна.
На фона на Наска Емилия е китка, но иначе не вярвам баш да е припадала от любов по Даниел. И при нея кинЧите са били стимул и още са.

# 176
Щеше да е много грозно Сатанаска да се шири с блестящите фигури и кича, а Емилия да е на 100лв издръжка след всичко, което са направили.

# 177
Щеше да е много грозно Сатанаска да се шири с блестящите фигури и кича, а Емилия да е на 100лв издръжка след всичко, което са направили.
Да така е. Обаче Иван на Ирина иска на бившата си касови бележки, за да ги осребри, когато дава пари за детето. И той не е беден хич, нали?

# 178
Той,пък и той  Grinning  Да речеш,че няма
Да така е. Обаче Иван на Ирина иска на бившата си касови бележки, за да ги осребри, когато дава пари за детето. И той не е беден хич, нали?

# 179
Аз разбрах точно обратното на това, което вие сте разбрали, когато Михаела каза да преместят работничката на друго място. Приех го като начин да я защити.

Интересно ми е - какво е работила преди да започне при Бачорски?
Изгледай от 21,16 нататък и ще видиш позицията на Михаела. Не съм ок определено. Мразя такива работодатели.

Общи условия

Активация на акаунт