Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 219
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Аз останах погнусена от отношението му към ситуацията. Не знам какво бих направила ако мъжът ми отиде да ми изневерява, докато съм бременна. Съжалявам, но това е подигравка с неродено дете, остави жената. А жена му няма да я коментирам, доста жалка картинка е това предаване.

# 511
Добре де, погледнах я въпросната Рая, но тя е много невзрачно момиченце. Атанаска преди устата си поне е била красива, донякъде също сега е, не мога да кажа същото за сестрата обаче. Как така ги хващат такива Grinning Едва ли са с благолюбив характер и добро сърце. Grinning

# 512
Не знам дали осъзнават, но се изложиха страшно много последната седмица.
Като че ли само Емилия стои настрана от простотията.

Между другото Емилия не е кръстила самосиндикално Емели на себе си. Даниел е наричал така Емилия и затова са решили да кръстят детето така.

По повод гинеколога - мисля, че е тънък намек към бебе N3 или просто искат да държат “зрителя” под напрежение. Много са ми смешни, да не кажа жалки.
Човек каквото сам си направи никой друг не може да му го направи.

# 513
  • Sofia
А този дето шофира и им търпи глупотевините за прегледа,от родата ли е?

# 514
Може да е бил с тях да държи краката на Наска 🤣
Направо толкова жалки, жадни за слава, че са готови и гащите си да продадат.
Ами НЕ това не е реалния живот .... и по-добре, това е живота на простака и комплексара. Готови на всичко за слава и пари
Рязко изплискаха легена след това риалити.

# 515
Според мен в епизод 4 ще има някакво продължение на историята с Емилия , въпреки че невиждам как биха излезли чисти от цялата тая история..

# 516
  • София
Ще я дават пак в епизода за рождения ден на Емели, но не знам кога ще е. Интересното е, че още нямаме промо за следващият епизод, чудят се как да го сглобят явно 😄

Според мен в епизод 4 ще има някакво продължение на историята с Емилия , въпреки че невиждам как биха излезли чисти от цялата тая история..

# 517

Или ще бъде епизода с рождения ден на Емели и ще покажат как всички са ОК заедно и щастливи.

# 518
Да и как той е най-добрия баща на света, въпреки шавливия му характер.

# 519
Атанаска го беше питала кога  е прекарал цял ден с децата .😀

# 520
Атанаска го беше питала кога  е прекарал цял ден с децата .😀

А в същото време и тя ходи с него навсякъде, значи и тя не прекарва цял ден с детето си. В ИГ продължават да ки хранят яко. Официално за мен това са Пиленцата от Монако №2. Ония нямат деца, но са почти същите бръмчалки.

# 521
Като имаш деца , трябва да се гледат , те половината година не са си вкъщи .
Едното не пречи на другото, аз бих си ги взимала навсякъде по пътешествия. Какво им пречи една баба или дори детегледачка да пътува с тях...

# 522
  • София
Винаги, когато пътуват с детето/децата, баба Сийка е с тях. Вечерят заедно, после бабинка се прибира с децата в стаята, а те си продължават. През деня предполагам си обикалят отделно, защото децата са малки и спят на обяд още.

Като имаш деца , трябва да се гледат , те половината година не са си вкъщи .
Едното не пречи на другото, аз бих си ги взимала навсякъде по пътешествия. Какво им пречи една баба или дори детегледачка да пътува с тях...

# 523
Тя го питаше , когато той пак почна темата за още едно дете .
Аз не виждма нищо лошо майка и да пътува с тях .
Аз не виждам какво още могат да покажат за историята с Емилия , изложи се Бачорски в желанието си да е много естествен , много се е самозабравил .

# 524
Да, може да разкажат нещо за другите членове на семейството. Ясно е, че в това няма какво да видим вече. Може да разкажат повече за Олга, тя само си мълчи жената. От сторитата на Розалия знам, че живее с нея в Швеция. Ако и в тоя епизод гледаме Монаковица да се зазъбва вече едва ли ще го пускам. Ако идеята на Даниел е да промотира жена си да я беше набутал при Калканджиева и готово, не да пръскат пари за реалити.

Общи условия

Активация на акаунт