Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 219
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
В шеф под прикритие не знам кога участва
Настина малко се прекалява с измислиците.Fearful
2014-та   кой го е знаел Бачорски?
Със сигурност е по-натам.

# 136
Този реалити проект досега издигна Емилия и очерни Даниел и Атанаска. Не знам дали така са я замисляли работата като започнаха. В каквито и каляски да ми се вози, Насето не ми е убедителна. Всъщност по-лошо. Не ми е интересна. А и гледам в епизодите децата почти не участват, така че тези изкуствени сценки на колко са задружни братята боядисвайки оградата по команда на Насето не стават. Както и сцените с майките пред детската градина, то фалш, то поза...страшна работа. Мениджърките при Бачорски си направили вечерни прически, че ще ги снимат и тях.....Михаела и тя ми падна в очите. Мислех я за по-естествена поне нея. Вместо това тя разиграва сценки с ромския персонал, че и вместо да защити жената иска да я мести, понеже "не било ок". То не е ок и да я подритват клиентите, ама кой да ти го каже това?

# 137
То има повече мениджъри тая фирма,колкото чистачи Grinning  И на мен ми бие на тарикат ... В уикипедия пише,че първата фирма е от 2008 г с братята му в съдружие.Не знам колко е достоверно.
Тея двете награди за инфлуенсърско семейство са си чисто купени.Той правилно каза за парите дадени за тях.... Все пак Бонанза им чисти и е спонсор на Code fashion ...Точно там,където Мария Бонева вика нашата красавица да дефилира .Списанието ,ня което са корица същата работа.3 отделни страници за реклама ...Първата за почистването,втората за Златната ябълка,третата за под метлите.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 12:54 от sisi303

# 138
Имат над 700 чистачи със сигрурност, нормално да имат екипи, които се Управляват. Смешно е да седнем да броим мениджърите. Факт, че си изгради име и хората го познават.
Фирмата е семейна, всички работят там, не е само на Даниел.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 13:33 от Misha.

# 139
Антон си има негови две фирми.Георги работи само при него и сега Атанас,откакто са го уволнили.
Имат над 700 чистачи със сигрурност, нормално да имат екипи, които се оправляват. Смешно е да седнем да броим мениджърите. Факт, че си изгради име и хората го познават.

# 140
Имат над 700 чистачи със сигрурност, нормално да имат екипи, които се оправляват. Смешно е да седнем да броим мениджърите. Факт, че си изгради име и хората го познават.
Не съм броила мениджърите, а тяхното изкуствено държание. Както си е изградил име, така и ще го съсипят и вече няма да е готиният пич с метла за татуировка. Начинът, по който Атанаска е дошла в живота му е недостоен и това никакви кризисни ПР акции не могат да променят. Някакъв млад бизнесмен с увлечение по ФБ профил, превърнало се в секс, ама не казва на бременната си жена и отрича. Много долно. В резултат на това сега две сладки деца имат не съвсем нормални семейства. Бачорски не знам как ще се почувства, ако един ден някой такъв като него със слаби ангели причини тези неща на Емели. И се пише "Управляват".

# 141
Иво Сиромахов е писал за Бачорски и отдолу Иванка (Атанас) се е включил.

# 142
Благодаря за обяснението със снимките на Насето и Емилия - верно може да е нямало ограда! Макар, че за 2 дни не вярвам да са я построили Joy (това е шега с Наска, не другиго)

А риалитито си върши чудесно работата, я гледайте само колко коментара генерира Grinning Браво на Наско, добра работа за сега!

# 143
Иво Сиромахов е писал за Бачорски и отдолу Иванка (Атанас) се е включилp.

Къде е това?

# 144
Във фб на Ivo Siromahov
Иво Сиромахов е писал за Бачорски и отдолу Иванка (Атанас) се е включилp.

Къде е това?

# 145
Иво Сиромахов е писал за Бачорски и отдолу Иванка (Атанас) се е включил.

Снимайте ги тези неща, че после бързо се замитат, а така ще останат някъде тук 😃

# 146
Гледката от прозореца е една и съща, и при двете снимки има ограда, но на едната се вижда люлка от тия кръглите на стойка.

# 147
# 148
Хахахаха яко 😃😃😃

# 149
Мениджърките не ги видях с вечерни прически, даже едната ми се стори неглиже. Яна Средкова изглежда доста добре, като разплетени дамаджани ли да ходят, за да се харесат тук?
Михаела е толкова адекватна, че не виждам смисъл да се плюе по нея. Естествено, че имат такива ситуации с работничките си - неявяване на работа, скандали помежду им. Аз не виждам кое ви учудва толкова.
Да не намесваме Сиромахов, че той е толкова смотан, че гледа само как да се прави на интересен и да изпъкне с тъпизмите си.

Общи условия

Активация на акаунт