Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 264
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Бачорски специално изкарват. При мен минават средно 10 реклами, което е висока честота, дори новинарите не слагат такава.

# 451
  • София
Започнах да гледам епизодите 😃
Странни са ми и все още не ни е ясно за какво им е това риалити.

# 452
Голяма тишина…. Толкова неактивен Даниел никога не е бил

# 453
Утре ще се включи за да промотира предстоящия епизод.
Хем да идва новата порция сеир, че да позабравим за Наса.

# 454
И двамата с Наска яко си пазаруват последователи обаче

# 455
Даниел наистина никога не е бил толкова тих в инстаграм.На обиден сигурно се прави,да е гузен много ме съмнява.Още повече,че и той допринесе за представянето на Атанаска в тази светлина.На мен ми е чудно как говори за Емилия,че я уважава,обича,че е майка на дъщеря му,че се разбират прекрасно и в същото време допуска Атанаска да пуска стори за децата и багажа.Георги пък за последната седмица два пъти пуска стори с бебе Дани,а досега никога не го е показвал да се занимава с него.Голям цирк са всичките.Досега сигурно само те си се знаеха колко са смешни и са се взели насериозно,но сега вече доста хора го разбраха.Най-големия шок е за Атанаска естествено.Със сигурност не е очаквала такова развитие.

# 456
Вчера му писах дали сериозно подкрепя поста за багажа, само го е видял, а по принцип отговаря. Даже и за маловажни неща, като име на песен примерно.
Има вариант и да е много зает, знам ли.

# 457
Във фейсбук обаче на  Наска поста го няма това за багажа. Само за любовта.

# 458
Във фейсбук обаче на  Наска поста го няма това за багажа. Само за любовта.

Тук си е поста с посланието

# 459
Наистина голямо затишие от Данката, нетипично за него.. Може все още да преживява емоциите от самолета и живия живот и да ни взриви с дълго послание колко кратък е жиовотът и как не трябва да имаме граници..

На Сатанаска сторито от колата е точно чакай да кача нещо да не съм без нищо..

# 460
Странно, при мен излиза така

# 461
Моето е от Инстаграм.

Може би във фейсбук е по-смирена.

# 462
Защо се учудвате ,че харесва поста за багажа? Атанаска да не би да е с нанесла там против волята му?
Той Даниел много честен и държеше да изтъкне как Атанаска го целунала в колата ,но иначе не е лъгал Емилия Wink

# 463
И не е казал на Емилия за любовницата си, тъй като никога не го е попитала в прав текст.👏🏻

# 464
И не е казал на Емилия за любовницата си, тъй като никога не го е попитала в прав текст.👏🏻
Което се оказа опашата лъжа. Даже е знаела коя е точно, а Даниел е отричал. Пъзльо.

Общи условия

Активация на акаунт