Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Да не подценявам постижението на Кралицата, но с наброени готови пари, всеки може да обзавежда. Проектира наум и да дава акъл на работниците.
Да ги изкараш тези пари с чистене на кенефи и миене на прозорци, пране на килими и поддръжка на молове е по-сложното. Тази работа, не мисля, че има някой, който не може да я прави по този начин.

# 586
Съмнявам се да е бременна.Тя все се обясняваше,че на този етап не иска повече деца.Най-редовно с Даниел водеха спорове по този въпрос.Освен той да я е убедил,да не казвам принудил за още едно дете.Аз и се чудя на нея.Ако наистина обича мъжа си,имат финансова възможност,не е ангажирана основно тя с децата,защо толкова се дърпа за още едно дете.

# 587
Защото много добре знае, че и той ще ѝ бие шута за някоя по-млада и е въпрос на време.

# 588
Ако наистина обича мъжа си,имат финансова възможност,не е ангажирана основно тя с децата,защо толкова се дърпа за още едно дете.

Защото тя не гледа деца. От всички почивки, на колко отидоха с дете или с двете деца. Аз си спомням за 2- веднъж в Дубай, втори път на Войя.

Навсякъде пътуват само двамата- кой ще гледа две деца?

Дори на рождения ден на баба Сийка, Сатанаска беше на концерт на Бионсе в Лондон.

# 589
Явно не й се гледа бебе отново след толкова кратко време.

# 590
Ако наистина обича мъжа си,имат финансова възможност,не е ангажирана основно тя с децата,защо толкова се дърпа за още едно дете.

Е, тя Даниел не го обича, това се вижда от самолет.

Атанаска е млада и ѝ се живее, което е напълно разбираемо. Родила е, за да се закотви при Даниел, не защото ѝ се дундурка бебе на 20 години, какво остава пък за породени…
Мислила, че с едно дете ще отбие номера и ще си гледа кефа, докато майка ѝ го гледа, но изглежда не ѝ излизат сметките.

Дали е бременна не знам, но ако Даниел наистина толкова много иска още едно дете, то Атанаска скоро време ще му се навие на акъла. Щото иначе друга ще му роди. Wink

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 14:30 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 591
А може и просто да не иска да има повече деца, което е напълно нормално и е въпрос на личен избор.

# 592
Аз си мисля, че е бременна и е склонила от страх да не му ражда някоя друга..
Иначе сериозно - защо след като имат такива финансови възможности просто не си наемат жена да им помага? Баба Сийка си е баба Сийка. И бабите имат личен живот все пак.
А на Атанаска всъщност ще ѝ се налага да гледа 3 деца (от време на време) ако му роди още едно и със сигурност такива пътувания само двамата ще са рядкост.

Абе няма угодия с Бачора - ако роди и не може да е край него лошо, ако не роди пак лошо Grinning

# 593
Имам чувството , че според някои жената е длъжна  да ражда и гледа деца и/или да работи от 9 до 5 една , иначе де почват жлъчни коментари .

# 594
То и бременна при него няма гаранция ,че ще е с нея до края на живота си  Grinning  Тя сега се възползва на макс от пътешествия ,да обиколи света,докато може ,че после като дойде друга няма как да стане

# 595
Добре де , да не излиза , че съм и адвокат , но на него ми се пътува също , защо  да не пътуват ? Млади са , имат възможност , имах помощ за децата ….  Както как други жени , така има и други мъже , ето Емилия си е във връзка , не свършва света с Бачорски .

# 596
Баба Сийка предполагам има желание да си гледа внучето, а и също предполагам ѝ плащат. На нейно място и аз бих предпочела майка ми около децата, вместо чужд човек. Не мисля, че всеки ден са извън къщата си, за да не си гледат децата, не пътуват чаааак толкова често. Нищо му няма на детето, че родителите му са заминали за няколко дни някъде си, нали баба му е с него. Вече за възпитанието и ценностите на детето е друг въпрос.

# 597
  • София
Имам чувството , че според някои жената е длъжна  да ражда и гледа деца и/или да работи от 9 до 5 една , иначе де почват жлъчни коментари .
Ама разбира се, майките не са длъжни да си гледат децата. Не са длъжни и да ги раждат, ако са толкова заети с екскурзии и ъпргрейдване на външността.
В случая Атанаска никой не я кара насила да ражда. Ако не й изнася - багажчето, вратата и посока Смолян. Пък следващия път да си отваря очите не само за парите на мъжа.

# 598
А защо всички я пращате в Смолян? 😂 Мислите, че не може да живее сама в София или ако Бачорски я зареже няма да й купи жилище ли? И да се разделят, ще е в същото положение като Емилия - дом, кола, издръжка.

# 599
И като гримьорка може да работи , и като козметик , няма да остане гладна . Все едно я е взел от улицата .

Общи условия

Активация на акаунт