💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 658
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 470
Дунев с пораженчество се събуди, пораженски си избра съюзник, сега почна не съм ял, не съм пил, не съм ***л, даже и от комари не съм спал! Добре поне, че имаше къде да спи все пак!

# 1 471
  • София
Категорично съм за бушменчето...толкова пък Момчил веднъж не можеше да потисне геройското в себе си и да изпусне топчето...пфуууу

# 1 472
Има ли някой за Дунев. Май не.

# 1 473
Тъкмо това идвам да видя. Само мен ли ме дразни Дунев с неговото дуднене, опитва се да се оправдае ли, самонавива ли се, не го знам, но страшно грозно. Не знам си какъв Шампион, а мрънка като женичка. Я се стегни и не бъди такъв пораженец!

Оряшкова малко по-рано каза, това е игри на волята на терена и извън него! Тук показваш какъв човек си и изпитваш волята си.

# 1 474
Николчето 😂

# 1 475
Дано няма втора серия на "За тебИ татИ"
🤞🏻

# 1 476
Че той не е за себе си!

# 1 477
Аз и не разбирам защо е влязъл изобщо, ако само ще изтъква, че е по-възрастен от другите... И как каза на Крум, че без предимство няма шансове. Ами щом нямаш шансове, тръгваш си. Нека всеки разчита на собствените си възможности.

# 1 478
  • София
Тъкмо това идвам да видя. Само мен ли ме дразни Дунев с неговото дуднене, опитва се да се оправдае ли, самонавива ли се, не го знам, но страшно грозно. Не знам си какъв Шампион, а мрънка като женичка. Я се стегни и не бъди такъв пораженец!

Оряшкова малко по-рано каза, това е игри на волята на терена и извън него! Тук показваш какъв човек си и изпитваш волята си.

Точно тя да не се обажда, че ми е черна. Влачат я като торба цимент до тука, ай дано я разкарат другата седмица, че ми замразява пейзажа, заедно с другите статисти.

# 1 479
Нали нямаши джанки? Или през нощта са цъфнали и вързали

# 1 480
Човекът не е ял и е на години. Ще
пророня сълза

# 1 481
  • София
А га яде краставиците, ни рИва!

# 1 482
  • Другата България
За 30 минути поне 30 пъти чухме от Дунев, че не е ял.
Аман. А Калоян да не беше ял?

# 1 483
Краси пак почна, гладен съм, годините тежат, щот не съм ял от дни!

# 1 484
и като се върнаха и го питат какво става "Еми Крум е ял." JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт