💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 142
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 675
  • Другата България
В първи нямаше грошове, саби, брадви, огърлици, винтоверти, храсторези и всякакъв друг прикачен инвентар.

# 676
  • Буркина Фасо
Сигурно съм маниачка на тема хигиена, но всеки път като заговорят или покажат чаршафите на агънца, си мисля дали ги перат редовно Joy
редовно се перат. 1 път в месеца с Первол. Smiley
напълно достатъчно.

# 677
Аз няма как да знам кой какво е казал, но като го гледам Дунев как реагира на едната си номинация, някак съм склонна да вярвам, че без проблем ще номинира всеки и ще играе с всеки, само и само да не е той. Той и на Благо му говореше едни - дойде ли съвет, гласува срещу него, уж самочувствие да трупал. Момчил също му е много близък - но веднага се възползва и гласува срещу него, защото се бил предложил. Като цяло, според мен, ако някой може да се нарече "хлъзгав и мазен" то е преди всичко Дунев. Не, че е само той така, но в най-голяма степен ми отговаря на това описание.
Абсолютно подкрепям това мнение.
Марто също е хлъзгав, отвратителен, но трябва да сме честни-ходил в на битки. И не се скътава като Дунев.
Тааа май, май Дунев ще излезе по нелицептиятен от Мартин
Абе ходил, ходил, но важно как се е връщал от тях. Последен от четирима на елиминационна и не отпада, а още е в играта.
Тъй и баба знае да ходи на битки! Satisfied
Не съм фен и на Дунев, който се показа, просто като една мижитурка, която мишкува. И да "хлъзгав и мазен" е, но Мартинчо си е откровено опасен.
Той се забавлява да мачка и компрометира всеки, който му накриви шапката. Минава, като товарен влак през него!
Дунев е далеч по-малкото зло!

# 678
  • При семейството си
В някои от кастите споменаха, че при бедствието септември месец по Черноморието, са разрушени съоръженията, та може би ще се наложи основна подмяна, коментираха даже и пъзелите.

# 679
Не завиждам на обкръжението на Мартин. Вероятно още по-добре разгръща потенциала си. Страшен агресор, че и с пари, представям си какво чудо е

# 680
В някои от кастите споменаха, че при бедствието септември месец по Черноморието, са разрушени съоръженията, та може би ще се наложи основна подмяна, коментираха даже и пъзелите.
Няма лошо, тъкмо малка промяна, че се изтъркаха вече едни и същи всяка година, а някои от участниците срещу заплащане дни наред са се упражнявали на същите и после се пъчат какви Ентелигентни са!
Това си е направо добра новина!
Продукцията бълха ги ухапала и без това пестят от всичко, ще се изръсят малко няма да им изтънее джоба!

# 681
  • Буркина Фасо
дали някога жените ще отидат на капитанска битка? Оряшкова беше. другите се скатават.

# 682
То с тия клинове няма нужда нищо да се смъква. Имаме пълна информация Stuck Out Tongue Winking Eye
Абеееее друго си е да  се смъкне клинчето. Недей сега и ти така. Друго нещо си е визуализацията.

# 683
  • София
Някой все пак трябва да ги избере за капитани, че да ходят.

Интересно ми е какво ще измисли Виолета за капитанството следващата седмица. Рисковано било да ходи Рълев, че да не отпадне, но пък как да пуснат кокала (двата гласа)? Да не пробутат Теди?

# 684
  • Буркина Фасо
Някой все пак трябва да ги избере за капитани, че да ходят.
за Дунев това беше предтекста - че не е ходил.
всяка мома да се самопредложи по този показател и да ходи да се бие. срамота е да искат да стигнат до финал без да бъдат поне веднъж капитани и на битка.

# 685
Аз не вярвам, че тазгодишния победител е нагласен от продукцията. Просто така се е случило. Което не ми изтрива лошото чувство от Алекса миналата година и голямото бутане Stuck Out Tongue

Извинявай но ти за кое предаване говориш нещо , че не те разбрах.

# 686
  • España
За Дунев : пропусна ( а дали изобщо имаше потенциал вече се съмнявам ) да блесне с ореола на герой , защото по един типичен за нашите ширини ( май и не само ) манталитет на пишман -революционера , който събира кураж и смелост за промяна на статуквото само , когато бива лично засегнат ! Като герой на Елин Пелин ….ама на съседа къщата се запалила…дреме ми ….обачееееее, когато пламъците дойдат и до моя сайвант …..рипваме за свободи и правдини ! Истинският герой има съвсем други ценности и характеристики !
А и злодей не е , доскоро “В очакване на Годо” ( разбирай Никол) ,  светът му се върти около логото “За тебИ , тате” …
И само като се сетя , че в късния ми тийн-период , покрай Олимпиадата в Атланта , даже бях влюбена в него …..поредно доказателство , за “грешките на младостта” 🤪😂

# 687
  • На Изток от Рая
Като заговорихме за жени капитани, досега май само Оряшкова и Ива са били. Като Оряшкова май 3 пъти. Веднъж и на Теди предложиха, ама тя не пожела. Миналият сезон сякаш повече капитанки имаше.

# 688
Като заговорихме за жени капитани, досега май само Оряшкова и Ива са били. Като Оряшкова май 3 пъти. Веднъж и на Теди предложиха, ама тя не пожела. Миналият сезон сякаш повече капитанки имаше.
И Ситнилска беше капитан

# 689
В спам темата един потребител писа, и аз не знаех.
Между другото и той липсва тук, много готин потребител, фен на “Сървайвър“ като мен.

Все още съм в темата и чета какво пишете, но не се включвам, защото вече, както повечето зрители, с доста мижав интерес следя предаването, а го гледам от първи сезон. Досега чак така не е било. Доста се закопаха тази година продукцията, остава само БТВ да измислят нещо ново и да го направят, както си трябва, и много бързо ще се светнат какви са ги надробили.

Тази година много повече ми прави впечатление, че се преизползват компоненти от игри. Ясно е, че всеки сезон гледаме едни и същи игри, но често този сезон имам чувството, че гледам еднаква битка няколко пъти с разместени компоненти или с 1-2 променени (особено тези, които се снимат на онази поляна).

Общи условия

Активация на акаунт