💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 078
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 915
Ето  анкетата за  качество на  епизод 59, сряда

Кликнете картинката.

# 916
С това признание на Момчи, че е щял да купи гласове и да стреля срещу Мартин, просто си сложи мишената на гърба. То не, че нямаше да го номинират, за да ги довлачи до финалната седмица, но сега ще го изяде с парцалите и ще се опита да го мачка, както направи с предишните си жертви.

# 917
  • софия
Изобщо не виждам логика да се харчат грошове в тази ситуация. Независимо от показания разговор, според мен варианта пред Дунев и Момчил е бил да се пазарят единствено за имунитет. Затова и Дунев попита. Щеше да е много тъпо да си изхарчат грошовете и да разчитат, че Мартин ще отпадне. Вариант, че ще се върне също има и тогава какво - двамата голи като пушки към финал. Изобщо не му е слаб шаха на Момчил според мен.
Освен това и продукцията и те си го знаят Сития Лъв Joy -  на предния съвет Ралица го пита "ти сега какво, ще се предлагаш ли?" Stuck Out Tongue Winking Eye . Демек знаят си, че битки са му в главата и че да харчи грошове за да се спасява не му е приоритет. Последното го пиша по повод бръщолевенето на Мартин в промото, че Ралица подсказала какво да правят с грошовете си.
Ами не,  брат, тя на теб го разказа. Да ти стане ясно, че трябва да сложиш и Момчил в сметките. Доволна съм, че Мартин изглежда изненедан и ядосан от факта. А Момчил е мааааалко прецакан. Stuck Out Tongue Winking Eye Ами стига са го хвалили, де! От няколко епизода прилича на захаросана ябълка на клечка.
Мартин има неприятното качество да говори истинни факти и събития изопачени и представени винаги в негова полза, по - точно във вреда на опонентите си. Признавам владее тази стратегия съвършено. Цялото племе вярва на всяка негова дума.
Жив и здрав да е, ама е ужасен тип....Joy

СитЛъв HeartHeart всякак те харесвам, брат!

Рълев Heart машина! А като вкара и страшния поглед, кърти направо!

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 23:19 от freespirit

# 918
Мн хора имат нереалистични очаквания за посредственото реалити Ами това не е бързи,смели,сръчни.Естествено,че ще бутат участници,които им правят шоуто и разни безличници поприкрепили се към тяхКойто иска да гледа спортисти и честна игра-турнирите от Големия шлем

# 919
Сериозно ли толкова ви пука кого сервира вечерите? Ако не бях прочел тук, че Оряшкова била сервирала изобщо нямаше да ми направи впечатление подобна дреболия.

Момчил просто не му се занимава със стратегии. Кефи ме, че не му пука дали ще ходи на битка или не. Това, поне в мойта класация му печели точки пред Рълев, защото както съм казвал и преди, това да си стратег не е толкова трудно ако гледаш предаването редовно. Иначе, статистиката показва, че повечето играчи, които стигат напред са добри физически. Рълев ще стигне далеч най-вече заради уменията си на арената, защото след съединението най-голямо значение имат именно битките.

Жорката си беше на номинация всеки път след съединението, май само един път пропусна и пак стигна по-напред от така наречените "стратези". За Фифо няма да говорим, за него се знае. Той си откара цял сезон на номинации и единственото, което му изяде главата беше отново едно зацепване именно на "арената". Никой не успя да го надиграе чрез стратегия.

# 920
  • Stockholm
С това признание на Момчи, че е щял да купи гласове и да стреля срещу Мартин, просто си сложи мишената на гърба. То не, че нямаше да го номинират, за да ги довлачи до финалната седмица, но сега ще го изяде с парцалите и ще се опита да го мачка, както направи с предишните си жертви.
И то най вече клакьорката му Денислава реагира и започна да преекспонира на Момчи "постъпката". Мартин го харесва Момчи, но сега ще се  надъха и си представям каква помия ще се излее на главата на Момчил другата седмица.

# 921
Сериозно ли толкова ви пука кого сервира вечерите? Ако не бях прочел тук, че Оряшкова била сервирала изобщо нямаше да ми направи впечатление подобна дреболия.

Момчил просто не му се занимава със стратегии. Кефи ме, че не му пука дали ще ходи на битка или не. Това, поне в мойта класация му печели точки пред Рълев, защото както съм казвал и преди, това да си стратег не е толкова трудно ако гледаш предаването редовно. Иначе, статистиката показва, че повечето играчи, които стигат напред са добри физически. Рълев ще стигне далеч най-вече заради уменията си на арената, защото след съединението най-голямо значение имат именно битките.

Жорката си беше на номинация всеки път след съединението, май не само един път пропусна и пак стигна по-напред от така наречените "стратези". За Фифо няма да говорим, за него се знае. Той си откара цял сезон на номинации и единственото, което му изяде главата беше отново едно зацепване именно на "арената". Никой не успя да го надиграе чрез стратегия.
Е да де, но ако те бухат постоянно на битки във финалната седмица. По една битка с всички и една на елиминации ще те изцедят и нищо няма да направиш на финалната битка. То и затова Жорката остана трети, беше останал без силички.
Рълев  си оплете кошницата, заедно с Вили ще играят с коалицията на Дени при Обединението и няма да ходи на елиминации, което ще го съхрани за финала.
Жалко за Момчи, най-силния този сезон, но ще го изцедят до последно. Мартин след Съвета ще му вдигне мерника и ще е дежурен на елиминации.

# 922
Не знам каква интрига има между Дунев и Мартин, ама аз вече си гледам телефона и междудругото игрите. Тотално ми доскучаха. По навик ги пускам. Аман от махленски свади. Добре, че е Рълев тези дни с топ представяне, че то няма какво да се гледа. Момчил е много далеч от нивото на Фифо, Гого, че и Жорката. Това е реалността. Рълев е по-силен, но в чисто физически аспект и той им отстъпва. При цялото перчене на Момчил изобщо не съм сигурна, че и Алекса не би го бил. Изобщо предният сезон беше много по-интересен и имаше какво да се гледа. Пак добре, че е Виолета да прави умен разбор, колкото и да е неприятна, че то съвсем скука. Теди, Оряшкова и Виктория забравям, че участват. Дунев по-добре като беше в първата група, че сега е съвсем дразнещ. Опосумите Дени и Мартин са супер дразнещи. Мишо и Мастагарков шубелии се оказаха, нямат смелост и сърце за играта. Момчил играе, но бледнее и игрово и стратегически. Поне като човек изглежда свестен. Засега интересът ми държат Крум, Рълев и Виолета.

# 923
Чак ми беше неудобно да гледам грозните спорове на Старейшините днес.
Как могат да се излагат така?

# 924
sineva 1 според мен Жорката просто нямаше шанс на толкова силова битка и поради тази причина остана трети. Иначе да, ако си в ситуацията на Мастагарков не е готино. Да си бушон всеки път наистина може да ти изиграе лоша шега, но не се изисква кой знае каква стратегическа мисъл, за да не си на елиминации всеки път.

Просто си трябва и късмет в тази игра, иначе тегаво. Крум си изигра играта добре за него и неговата коалиция и накрая му натресоха още един играч спомагащ коалицията на Рълев. Не е казано, че трябва съвсем да се пуснеш по течението и да игнорираш стратегиите напълно, но тия дето много мислят са ми пренавити и не ме кефят.

Един физически добър играч трудно може да бъде спрян, Роналдо и Меси се опитват да ги спират чрез стратегии сигурно 20 години и те пак си шият голове във всеки мач.

# 925
  • София
Е, поне за мен си се оказах права за Дунев. И на масата и на съвета - никак не успя да отрече разговорите и как е ок Вики или Мария да са номинирани. Особено ми допадна, когато Мартин го попита дали е говорил с Мишо, Дунев отрече, а в същия момент Мишо го потвърди.
Страх го е Дунев от битки явно, но все пак дали е схванал идеята на 3 фаза от играта - ще му се налага да играе и то все индивидуално!

За съжаление очаквам отново голямо предимство, а също така номиниран Крум, който ще избере Благо за съюзник, а Дунев отново Момчил. Момчи ще победи и Крум ще отпадне - другият вариант е със същия резултат, но Крум да е съюзник, а Благо номиниран. Дунев смятам, че ще влезе в обединеното племе, при това с не малко грошове.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 11:31 от gg__

# 926
  • При семейството си
Изгледах само Съвета и подготовката за него преди това.
Битката ще си я оставя за утре, за да се изкефя.
Става банално вече.
2-3 седмици Мартин напада Мастъгарков, праща го на битки, той взима Момчил, когато искат съюзник и се връща.
Сега втора седмица същото с Дунев. Мартин и мажоретки го пращат на битки, той привиква Момчил (той пък от своя страна няма проблем да се доказва) и най-вероятно поне още 1-2 пъти ще се върне.
Ами някак си, да бяхме видяли, ние като зрители, други индивидуални битки, да бяхме видяли някой обрат, друга драма, пък защо не и усмивка.
И с тези краставици…на Мартин салатата му липсва, може би и ракийката.

# 927
Банда , ♥️ извинявам се, не можах да гледам постоянно! Видях,че червените биха.Предполагам,че сините са сгафили-с какво и как ги наказаха? Моля на лични да не разводняваме тук!😜

# 928
# 929
  • Sofia
Денка - секретарката дословно си е записала всички разговори, как всичко си преразказа😀. Добра е в тази работа
Харда трака, почва да забива и накрая изпушва. Толкова от Денката. И тези нейни физиономии, "разкош"!
Връщам се да чета, че имам да наваксвам.

Общи условия

Активация на акаунт