💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 175
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 390
Игри на волята, защото Игри на глада вече е заето.

# 391
Димо бих казала, че е в чудесна форма. На няколко пъти е показвал завидни умения. Скача на платформи, отвързва Гатьо, винаги доста акробатично и атлетично.

# 392
  • Някъде там...

Попадна ми това. В интернет нищят какво ли е и дали е от разрешените устройства. Simple Smile

# 393
Вчера не знам дали ви направи впечатление че когато Момчил и Рълев вадеха варелите, на Момчил гредите бяха на по-голямо разстояние и по този на той можете да търкаля варелите без да ги обръща:

До колкото при Рълев, не беше възможно и това беше и причината той да се забави тъй като трябваше да ги обръща

# 394
  • Някъде там...
И още нещо ми попадна. Момчил е завършил НПМГ с математика и физика. Радостин - ЕГ с английски и немски.

# 395
Скрит текст:
Попадна ми това. В интернет нищят какво ли е и дали е от разрешените устройства. Simple Smile
Това е електронна цигара. В резиденцията могат да пушат така че си е позволено.

# 396
А, скоро никой не се беше появявал с размер на дъски, чепове по греди и т.н. Grinning

# 397
Игри на волята, защото Игри на глада вече е заето.
Ако това е към мен, писала съм Игри на силата.

# 398
  • Другата България
Ама някой е писал, че Денислава и Рълев са се “омъжили “ ли?
Или това е поредната интерпретация? Sunglasses
Извинявам се, но не съм чела и не съм гледала обстойно снощния епизод, само отгоре-отгоре, защото ми беше скучен, а и посред нощ на телефон не е най-добрата комбинация. Прочетох ви само до там, че Мишо е станал капитан, както и очаквах, дано не му спретнат някой номер с това капитанство, но не вярвам.
Иначе играта си беше на Рълев, очаквано гладиатори са на резиденция, да се захранят малко, че горкият Ръльо съвсем окльощавя. Няма да коментирам изказването му относно това какво би избрал Момчил, допускам сценарий, допускам и малко поза, допускам и характер. Не ми е важно, няма да се женя за него /а и вече е зает, ако правилно разбирам написаното/. Епизод след епизод му наслагват на/д/ едита, лошо няма, раздава се момчето.
Довечера се очертава мъжка битка, и защо не точно на нея да не се скапе времето и да я прекратят....

А, забравих Денислава и пресиленото ѝ възмущение, когато Момчил я попита иска ли да се сменят. Не мога да не отбележа и как Мишо веднага като истински каЛавер се впусна да обяснява на Момчил как трябва да я остави, защото когато едно нещо “работи“, не трябва да се пипа...а тя тъкмо беше провалила една обиколка на топчето......Joy Не остана мъж, който да не е очаровала Денка на това чистилище, ей, огън момиче..... А Дуньо още вярва, че може да привлече Мишо за каузата си да бутнат Мартин...ама така е, то само на масата и под навеса не става, трябва да си вътре в играта, не с ракията и салатата......

# 399
И още нещо ми попадна. Момчил е завършил НПМГ с математика и физика.
Мда...нашето училище! Purple Heart

# 400
Направих анкетата и се учудих колко привърженици има Момчил. Да човека е уравновесен психически и отлично подготвен физически. Дунев обаче ме дразни много, как е възможно да е толкова наивен, да мисли, че може да стигне до финал без нито една номинация?! Добър състезател е, но си мисли, че като стои неутрален и всички ще го обичат и пазят. Тъпо! Мартин обаче е наистина стратег, мисли и играе социалната игра перфектно, дори мога да кажа най-добре за сега от всички през сезоните. Мен лично не ме дразни, напротив удоволствие ми е да го гледам, какви ги крои.... Мастагарков пък ми е точно какъвто го определят жените- мазньоч. Не харесвам такива мъже и дори външния му вид не ме впечатлява. Крум ми е отблъскващ, защото е злобен и истеричен. Денислава я харесвам, за разлика от майка й, макар да е много прозорлива. По принцип харесвам прями хора, но тая е груба, нетактична и винаги гледа изгодата, ама само за нея, другите не я вълнуват и минава през тях, като валяк. Уж убивала куците коне, ама сега когато тя е куц кон, хич не й се чува да напусне играта, ами даже е и нагла и не си признава вината за забавата в игрите, ами обвинява други. Теодора и Мария само ги използват, иначе са безгласни букви, а Виктория и Дени са скрити лимонки, не знаеш кога ще избухнат.
Този сезон ми е в пъти по интересен, заради новите правила. Никога не знаеш какво да очакваш и ми харесва как се наместват нещата.

# 401
Добре са се взели Рълев и Денислава.Еднакво противни са и двамата 😁

# 402
Въобще не бих определила Крум като злобен. Даже снощи ми направи поредното добро впечатление при определяне на капитан на Гладиаторите. Подходи умно и с идеята да се сплотят, да избегнат още разединение. Не че имаха шанс с Мастагарков да наложат капитан, но Крум го прие мъдро.

# 403
  • София
Цъкам си аз във фейсбук и кого да видя 😁

# 404
Започна да става все по-тегаво и скучно.
Довечера ще прекратят играта, малко преди да ги удари гръм.
Няма ли възмездие за тази продукция?

Общи условия

Активация на акаунт