💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 175
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 405
Въобще не бих определила Крум като злобен. Даже снощи ми направи поредното добро впечатление при определяне на капитан на Гладиаторите. Подходи умно и с идеята да се сплотят, да избегнат още разединение. Не че имаха шанс с Мастагарков да наложат капитан, но Крум го прие мъдро.
Как да не е злобен...? Помня как когато имаше възможност да върне брата на Радослав в племето, нарочно не го направи и избра най- калпавите играчи защото "си заслужавали да бъдат на дивата река". Той е толкова импулсивен, та чак дрънка от злоба и тъпота. Пък и като играч, не е кой знае какво...Три пъти не успя да издейства предимство за неговите си хора и им отряза главите. Вчера просто нямаше какво да направи при избора на капитан и затова си кротуваше. Скоро ще му видим гърба, като си заминава от ИВ.

# 406
Ето за това не харесвам Рълев!
Димо: "Рълев, според теб Момчил е избрал реката да отпадне само за Старейшините, или и за Гладиаторите"?
Рълев: "Да отпадне само за Старейшините".
Не, мой човек, Момчил за разлика от теб не е мръсник и селски хитрец. Дошъл е да играе играта, а не да прави тънки сметки и да търси коалициики, сключвайки сделка с дявола.
А дали това е причината? Аз предполагам пък, че си има някаква заигравка, някакви реплики, подхвърлени отпреди това по тази тема и това е очаквания от Рълев завършек.

Всъщност е много тъпо, ако за всяко нещо има контекст, който не ни се показва и аз предпочитам да не разсъждавам така. Ако все пак има истина в това, жалко за некоректната работа на продукцията. Зрителите не бива да си дописват чак пък толкова задкулисните елементи на играта.

# 407
Игри на волята, защото Игри на глада вече е заето.
Ако това е към мен, писала съм Игри на силата.

Не, не беше към теб. Правя си асоциация с филма. Ако е камък в нечия градина, не е в твоята, а на продукцията.

# 408
Ето за това не харесвам Рълев!
Димо: "Рълев, според теб Момчил е избрал реката да отпадне само за Старейшините, или и за Гладиаторите"?
Рълев: "Да отпадне само за Старейшините".
Не, мой човек, Момчил за разлика от теб не е мръсник и селски хитрец. Дошъл е да играе играта, а не да прави тънки сметки и да търси коалициики, сключвайки сделка с дявола.
А дали това е причината? Аз предполагам пък, че си има някаква заигравка, някакви реплики, подхвърлени отпреди това по тази тема и това е очаквания от Рълев завършек.

Всъщност е много тъпо, ако за всяко нещо има контекст, който не ни се показва и аз предпочитам да не разсъждавам така. Ако все пак има истина в това, жалко за некоректната работа на продукцията. Зрителите не бива да си дописват чак пък толкова задкулисните елементи на играта.
Всъщност може и да няма друг контекст. Аз си помислих снощи същото като потребителката - "Ей, този Рълев, каква е гад, щеше да остави хората да гладуват." Но после реших, че вероятно може да съм манипулирана да мисля първосигнално и ситуацията да е съвсем различна. Има и такъв вариант.

# 409
Както и да го въртим, "предимството" на Момчил беше да легитимира кръпката която продукцията трябваше да направи към предишната си грешка (наличието на дивата река).
Той не можеше да им каже - ами да - крайно време беше да се оправи тоя идиотизъм и затова го изигра театрално.

# 410
Според мен наличието на дивата река вече е безсмислено, защото там няма нищо за ядене, а пък те въобще не отслабват.  Става вече прекалено очевидно за зрителите, че ги хранят от продукцията и колко удобно предложиха на Момчи да ликвидира тази дестинация. Ако бяха предложили на Крум, той едва ли щеше да я премахне за всички, затова не случайно предложението беше към Момчи. Така той става герой за всички и всички ще го харесват и няма да го номинират още дълго време.

# 411
  • София
Мда,за едни наградите са лични предимства,за други -племенни.Simple Smile

# 412
Алба, точно. Преценили са кой участник ще премахне Реката за всички и са предложили на него.

# 413
Алба, точно. Преценили са кой участник ще премахне Реката за всички и са предложили на него.

Добре, но аз от което виждам, никоя добрина към племето не се е помнила по-дълго от една вечер.
Справка - луканките които Крум донесе на реката. Но не само.  Никога не е имало "той/тя е добър човек, защото направи за нас еди какво си и затова няма да го/я номинирам".

# 414
Донякъде съм съгласна с идеята, но аз имам друг прочит.
Всеки щеше да премахне реката, ако му беше представено като на Момчил - "Какво искаш, да останеш в историята като мега якия пичага, който щедро е направил велик ход или като долен интригант, правещ мръсно на противника?".
Според мен към онзи момент са видели, че Момчил е много силен претендент и почват четкането на образа му в случай, че спечели - видяхме същото и с Рълев и Крум, а донякъде и с Мастагарков. И с един куршум два заека - махаш досадната дестинация и четкаш имиджа на потенциален фаворит.

# 415
  • Някъде там...
И още нещо ми попадна. Момчил е завършил НПМГ с математика и физика.
Мда...нашето училище! Purple Heart
И на дъщерите ми! Още една причина да подкрепям Момчил. Simple Smile

# 416
  • Другата България
Blush
Две седмици преди финала при тези продуценти няма начин да се случат случайни неща или такива “за всеки случай“. При тях победителят е предизвестен много по-рано.

# 417
  • софия
Идвам тук да си призная един голям срам. Снощи заспах..на териториалната. Вече започвам да се чудя, продукцията ли е виновна или аз одъртявам. Предпочитам първото, ама ме човърка червейчето.😀
 Благо е с 10% намаление, граби, народе!
 Ако намерят наистина начин да метнат Марто в другото племе, ще е голяма забава. И без това отделиха половин епизод на тази теория, да вземат да я сбъднат. И аз, като Момчи искам да гледам уестърн.

# 418
Цитат на: Жабче link=topic=на 1603300.msg47171935#msg47171935 date=1699357770
И още нещо ми попадна. Момчил е завършил НПМГ с математика и физика. Радостин - ЕГ с английски и немски.
Сладурчовци!

# 419
  • София

Благо е с 10% намаление, граби, народе!
 .
Ох бе Joy

А, не ща да ходи Мартин при червените, на Благо ще му отеснее стопанството. Нека си почине още малко. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт