💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 169
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да бе, кога ще разкарат Оряшковица?

# 616
  • SF
Ако трябва да номинирам най-скучен и незабележим участник на сезона, това е тя.
Ситнилска вече я забравих и затова няма да се сетя да гласувам и за нея.
Около Оряшкова бих наредила Вики, Калоян и други такива от електората. Трудно ми е да ги изброявам, защото ги забравям.

Все пак преди Оряшкова предпочитам да си тръгне Тета Виолета.

# 617
  • София
Сигурно и Оряшкова е на хонорар.Внимава,спазва етикет,правила до степен незабележимост.
Няма да е лошо да въведат изискване да не можеш да влезеш в Обединението( Съединението по Виолета Simple Smile ),ако не си бил на дуел.Ще има по-малко драми и гора от ръце да се ходи на битки.
Мисля си,че старейшините падат довечера,съдейки по скандала по тъмно.То и какво друго да очакваме,след като ще гледаме Благо и Марто предимно Simple Smile За нарушение-предполагам нещо банално-изяли са една тиква Simple Smile

Находка от ФБ

# 618
  • SF
Да, голям пазарлък проведоха Рълев и Димо.
Рълев си иска грошовете. Той затова си ходи по битки. И о, изненада! Димо вади и сабите на спасението. Те не спасявали били, носели 2 допълнителни гласа. Пак е вид спасение, но индиректно.
Крум знае, че сабите са в играта.
Абе на Крум и Мастагарков за какво им е коалиция. Да ги номинират, да ги пращат на битки, да си събират и те благинки. До момента не са разигравани грошове с някаква особена файда от тях.

# 619

Ех, лоши хора Grinning що тъй се подбъзикват с човека Grinning

Има други, по-мазнички от него. Като сте заговорили за Оряшкова, например...

# 620
  • SF
Мързи ме да направя едно олио с лика на Дени, в ръката на Мартин.
И стъписаната Тета Виолета.

# 621
Здравейте, група : )

Направил съм извънреден епизод с кандидат за влизане в шести сезон. Ще се радвам да споделите дали според Вас е интересен и има шансове да го гледаме следващата година.

https://youtu.be/zLPo1Op73cM

# 622
Игрите са стари, играчите вече поопознахме и няма с какво да ни изненадат. Трябва да вкарат някаква нова компонента, за да поддържат интереса. Сегашните интриги вече не са занимателни. А и приемам за подигравка след бурята, която отнесе черноморието през август да кажеш- "един час по-късно". Там имаше загинали хора. Ако бяха показали размера на бедствието щеше да е по-ефектно и запомнящо се. Защото волята си е воля, но стихийте са стихий. Много са шаблонни и без особено много идеи. Липсват ми пъзелите или някаква тяхна алтернатива. Все пак известнен интелектуален елемент може да има. Или творчески.

# 623
Трагедията в Царево беше през м.септември, а вчерашният епизод е 6 август ако не бъркам.
   Можеше изобщо да не излъчват тази буря или поне да бяха споменали нещо допълнително за Царево, но явно е монтирано отдавна или преди да се е случила трагедията.

# 624
  • София
Игрите са стари, играчите вече поопознахме и няма с какво да ни изненадат. Трябва да вкарат някаква нова компонента, за да поддържат интереса. Сегашните интриги вече не са занимателни. А и приемам за подигравка след бурята, която отнесе черноморието през август да кажеш- "един час по-късно". Там имаше загинали хора. Ако бяха показали размера на бедствието щеше да е по-ефектно и запомнящо се. Защото волята си е воля, но стихийте са стихий. Много са шаблонни и без особено много идеи. Липсват ми пъзелите или някаква тяхна алтернатива. Все пак известнен интелектуален елемент може да има. Или творчески.

Не е тая буря Simple Smile
Мъжа ми и детето бяха на плаж същия ден, наистина в станало за секунди и е спряло много бързо. Личеше си, че пясъка е мокър, а морето мътно, на същия ден са си доиграли.

# 625
  • София
Мудеви и Михаил фотосесии. https://telegraph.bg/svetski/novini/ne-e-za-hora-sys-slabi-syrca … nimkivideo-395049. Мишо с клипче как се маже с черна боя. Със стрелките се сменят снимките.  Мудева с прекалено много грим, не ми харесва, чар/излъчване  - 0; една от многото, направо ми е безлична тук. Повече ми харесва без грим.

# 626
  • Буркина Фасо

Не е тая буря Simple Smile
Мъжа ми и детето бяха на плаж същия ден, наистина в станало за секунди и е спряло много бързо. Личеше си, че пясъка е мокър, а морето мътно, на същия ден са си доиграли.
бурята е от 6 август, а продължението на играта продължи след няколко часово прекъсване.
един час според водещия може би има друго измерение. същото като и с тежестите или височините.

# 627
Не ми харесват фотосесиите. Имаше дена приказка "На годен ц...н брат му." Такова ми е излъчването. Липсва финес и елегантност. Изглеждат мърляви. При Мишо концепцията не е лоша, но той има съвсем други качества.
За бурята- сигурно вие сте прави. Но бурята на морето е нещо много интересно- можеха да направят интересни кадри. Претупаха го.

# 628
Да, по пясъка си личаха огромните капки, освен това Старейшините се бяха притеснили, че става много късно, а Мишо не си идва. (Днес е Св. Арх. Михаил, честит имен ден на Мишо!) Явно е имало голямо прекъсване, може и повече от час да е било. Абсурдното беше, че се чуваха гръмотевици, а те играеха на метални съпръжения.

На мен ми хареса снощната битка, но не мисля, че Мишо имаше някакъв шанс. Негови елементи са плуване и груба сила, имаше ги в играта, но трябваха и сръчност, точност, ловкост. Заслужена и очаквана победа за Рълев. Само тия големи мечове как се пазят в тайна не ми е ясно, освен да се разчита, че другите няма да ги търсят, дори и да предположат съществуването им, друг вариант не виждам.

Не са ми интересни караниците при Старейшините. Дунев така и не направи никаква стъпка за коалиция срещу Мартин и дори не разбра намека на Момчил, че на него не му се занимава и че това изобщо не е негова кауза. Към момента Оряшкова е най-излишния играч при Сините. Не знам дали и на какъв хонорар е, но не е интересна с нищо, изморена е, не се представя добре на терен. Най-достойното би било да се предложи за елиминация, да загуби и да си ходи. Всъщност, тя май е единствения играч, който до момента не е ходил на елиминации, нали? Дунев, независимо от досадното му мърморене, поне играе.

# 629
Нищо против интригите, но играчите да са интересни. Тези играчи не са интересни. Забили са и повтарят едно и също до втръсване. Предвидими са и интригите им са предвидими.

Дори Неделчо не се вдъхнови цял сезон дори за едно филмче!

Общи условия

Активация на акаунт