💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 146
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Като заговорихме за жени капитани, досега май само Оряшкова и Ива са били. Като Оряшкова май 3 пъти. Веднъж и на Теди предложиха, ама тя не пожела. Миналият сезон сякаш повече капитанки имаше.

И Ситнилска и Мудева бяха.
Но всъщност е нормално от една страна - с племе само от жени, едно само от мъже и едно в което първоначално имаше само 2 жени. От къде да се вземат тези жени капитани, като едните жени нямат/ха, а другите са с повече мъже и са наясно, че от червените капитан ще е мъж? Визирам 1ва фаза.
Във втора почти всички в едното племе ги беше страх от елиминационна капитанска и редовно "номинираха" капитана, а в другото двете коалиции се съревноваха за двата гласа, а там жените пак бяха малцинство спрямо мъжете.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 20:04 от gg__

# 691
  • София
Ох , на Благо колко му е скучно докато говори Крум. Даже не му следи мисълта! 🤣🤣🤣

# 692
Дунев никога нямало да гласува против Момчил??? А миналия път не гласува ли за него!!

# 693
  • Другата България
В спам темата един потребител писа, и аз не знаех.
Между другото и той липсва тук, много готин потребител, фен на “Сървайвър“ като мен.

Все още съм в темата и чета какво пишете, но не се включвам, защото вече, както повечето зрители, с доста мижав интерес следя предаването, а го гледам от първи сезон. Досега чак така не е било. Доста се закопаха тази година продукцията, остава само БТВ да измислят нещо ново и да го направят, както си трябва, и много бързо ще се светнат какви са ги надробили.

Тази година много повече ми прави впечатление, че се преизползват компоненти от игри. Ясно е, че всеки сезон гледаме едни и същи игри, но често този сезон имам чувството, че гледам еднаква битка няколко пъти с разместени компоненти или с 1-2 променени (особено тези, които се снимат на онази поляна).
Значи и по това си приличаме.
Аз просто доглеждам. А и си чакам да видя как точно Момчил ще стане №2. Това ми е любопитно.

# 694
  • София
Ел Коменданте (Краси): И почвам да пуцам с грошове Grinning

# 695
Мартин не казва "най-добре да пратим Момчил" , а "най-добре да пратЯ Момчил"

# 696
  • Другата България
Мартин не казва "най-добре да пратим Момчил" , а "най-добре да пратЯ Момчил"
Да, точно като Крум говори.
Ама то си е така, и при Гладиаторите ставаше каквото каже Крум, и при Старейшини става каквото каже Мартин.
Дали наистина Момчил ще си изгърми всички грошове заради Мартин? Това ще е доста добре изиграно стратегически, въпреки, че сините го очакват /Мартин и това е предвидил/. Но в случая е безсмислено според мен, дори и да успеят, нима някой смята, че на този етап Мартин ще отпадне?
Иначе да, Момчи “чисти“ силен съперник, и Мартин ще оцени такъв ход, но за мен не си струва.

# 697
  • София
Може би Виолета не надценява толкова дъщеря си, колкото си мислим. Мартин ще "обере" номинацията на нейната коалиция, а Момчил и Дунев ще похарчат всички свои грошове, докато Дени ще остане неноминирана и със 100 гроша, ако Старейшините отидат на съвет. За съжаление Момчил няма много избор и му се падна да играе заедно с най-лошия стратег този сезон. Изобщо, и на двамата това не им е силната страна, но Дунев е способен да развали играта на всеки.

# 698
  • Другата България
Може би Виолета не надценява толкова дъщеря си, колкото си мислим. Мартин ще "обере" номинацията на нейната коалиция, а Момчил и Дунев ще похарчат всички свои грошове, докато Дени ще остане неноминирана и със 100 гроша, ако Старейшините отидат на съвет. За съжаление Момчил няма много избор и му се падна да играе заедно с най-лошия стратег този сезон. Изобщо, и на двамата това не им е силната страна, но Дунев е способен да развали играта на всеки.
Точно.
И Момчи има интерес да отпадне Мартин, но в случая върши “мръсната работа“ на Дунев, ей това много ме ядоса.
Дано не подаде, аз все още си мисля, че няма да стане.

# 699
  • Някъде там...
Не виждам смисъл Момчил да даде всичките си грошове накуп на този етап. Реално ще направи услуга на Дунев, а не на себе си.

# 700
  • Stockholm
Дунев никога нямало да гласува против Момчил??? А миналия път не гласува ли за него!!
Кофти, че ще си изхарчат парите, за да пратят Мартин на елиминация и той  да се върне:pensive: Не знам кой ще му осигури голямото предимство, вероятно Мишо или дори Момчи. Понеже на този етап е опасно и за тези, които се борят за предимството, та нищо чудно Мартин нагло да си е избрал Момчи.
Не, повече няма да коментирам предварително, хахах.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 21:53 от silsto

# 701
  • Другата България
Не виждам смисъл Момчил да даде всичките си грошове накуп на този етап. Реално ще направи услуга на Дунев, а не на себе си.
Именно. Затова ще ме е много яд, ако го направи.

Другият вариант е ако е премислил стратегически и е усетил, че при червена загуба Крум ще е номиниран. А Крум определено е човек, който би победил Мартин. Това е моето обяснение, ако изобщо стане такова нещо.
От друга страна пък, ако Мартин е номиниран, той ще избере отново .....Момчи да му извоюва предимство.

# 702
  • София
Момчил усети, че ще е той на номинация, а явно не иска да е срещу Крум. Така че от тази гледна точка си заслужава.

# 703
  • София
Рълев - икона. No, I will not elaborate. Smile

# 704
  • Брюксел / София
Мале, Рълев какъв е хищник! Как съсредоточено и страшно гледаше Мишо!

Общи условия

Активация на акаунт