💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 140
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И Момчи има интерес да отпадне Мартин, но в случая върши “мръсната работа“ на Дунев, ей това много ме ядоса.
Дано не подаде, аз все още си мисля, че няма да стане.
Според мен ще вземат грошовете на Момчил и без той да защити Дунев, т.е. той дори да купи имунитет за себе си, пак ще му вземат грошовете, а като прати Мартин, пак за същите "пари", поне ще предотврати потенциална загуба на Дунев, който все пак е от неговата коалиция.

# 706
Дунев никога нямало да гласува против Момчил??? А миналия път не гласува ли за него!!
Кофти, че ще си изхарчат парите, за да пратят Мартин на елиминация и той  да се върне:pensive: Не знам кой ще му осигури голямото предимство, вероятно Мишо или дори Момчи. Понеже на този етап е опасно и за тези, които се борят за предимството, та нищо чудно Мартин нагло да си е избрал Момчи.
Ама Момчил може да откаже да е помощник, няма да е "недостойно" ако си изхарчи грошовете за да го номинира.

# 707
Е това сега непрекъснато Благо и Марто да играят вече е досадно Grin ,тъпотия.

# 708
Пак не са анализирали миналия сезон. Тук успешната тактика е да застанеш настрани и да атакуваш рязко пръв. Стотните, нужни за реакция на втория са му голям минус. И после вече скока, за това се сетиха.

# 709
  • Другата България
Момчил усети, че ще е той на номинация, а явно не иска да е срещу Крум. Така че от тази гледна точка си заслужава.
Да, това също. Но и другото - Крум може да отстрани Мартин.
Но с оглед последните предимства на “наши хора“, нещата изобщо не са сигурни.

Пак да си кажа.
Ако за зрителя този сезон е първия, който гледа, може и да смята, че всичко е истинско и красиво, и нещата са се случили точно както ги показват по телевизора. Дори ще е склонен да си затвори очите за очеизвадните всекидневни нередности в епизодите, основното от които е липсата на всякакви правила.
Ако обаче е поредния такъв, освен да се забавлява и да им се подиграва на глупостите, друго не му остава.
И отново ще кажа - самата продукция е най-големия спойлер. От ден едно. И вероятно от сезон две.
Масовият зрител отдавна не е този глупак, за когото продукцията го смята.
И ненавижда лъжите и евтините манипулации, които тази продукция му набутва.

# 710
  • София
Мастагарков: Виждам само един злобен човек, но не ме вълнува.

Ами, може би ще е добре да се развълнуваш малко, и да спреш да падаш, че продукцията е отредила от теб да зависи съдбата на племето.

Крум и Рълев пак нарамили цялото племе на гърба си.

# 711
Искам Момчил срещу Рълев Grinning

# 712
  • Другата България
И Момчи има интерес да отпадне Мартин, но в случая върши “мръсната работа“ на Дунев, ей това много ме ядоса.
Дано не подаде, аз все още си мисля, че няма да стане.
Според мен ще вземат грошовете на Момчил и без той да защити Дунев, т.е. той дори да купи имунитет за себе си, пак ще му вземат грошовете, а като прати Мартин, пак за същите "пари", поне ще предотврати потенциална загуба на Дунев, който все пак е от неговата коалиция.
Кой ще му вземе грошовете?

# 713
Мартин се е покрил с татуировки за да не личи, че няма мускули ли 🙃?

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 22:57 от cool_style

# 714
  • София
Кой ще му вземе грошовете?
Раличка. Той каза на Дунев, че е решен да ги даде и само се чуди дали да действа пасивно (за имунитет) или агресивно (за гласове).

# 715
  • Брюксел / София
Не е хубаво така да се говори, но Мартин не трябва да се показва по бански. Отврат тяло има, като карфица е! Не е виновен той, но да си кажа.

# 716
Тая Денислава много тъпа. Сега беше момента да извърти Мартин, да го прати на елиминация и да го изхвърли от играта. Не разбирам защо тия жени като идат там и се втренчат в някой мъж да ги води в играта.  Иначе били много силни и независими.

# 717
  • София
Wow. Браво на Виолета! Не вярвах, че ще победи Оряшкова.

# 718
Ей издавиха ги Мартин и Мастагарков

# 719
  • Брюксел / София
Много е лабилен Мастагарков затова пада. Мартин без качества го млати!

Общи условия

Активация на акаунт