💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 132
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 885
Докато кроят стратегии и си дават мъжка дума 🙃
Ама много са ми криндж Рълев и Мафдагаскарков изпънали се един до друг под агнешките чаршафи с облачета 😂 Гатю като ги гледа сигурно ги нарежда да ги засърбят ушите

# 886
  • На Изток от Рая
Ама тя Ралица скара ли се на Момчил, че дал празен глас
Ами ще му се скара. Даде им шанс да направят нещо и да обърнат вота ,за да не бъде следващия . Ама де комбинативно и бързо мислене .
Е да, ама гласът на Момчил така или иначе щеше да е празен. Дунев трябваше да харчи грошове за гласове, а след като отказа, вече нямаше значение Момчи за кого ще гласува

# 887
  • София
Без значение е дали това, че Момчил играе сам се нрави или не на продукцията, то не носи позитиви на собствената му игра и това се вижда. Най-добра социална игра той показа в племето на Амазонките, и това не е много.

Призля ми от промото за утре.

# 888
  • София
Абе Мастагарков да не се е Флюбил в Рълев
Аххаха..и затова си е легнал гол и не може да стане да загаси лампата Laughing

# 889
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дунев лъже както диша. Крие се зад когото може и използва всички наред - кой му е син, кой му е брат... А няма никакви скрупули да ги предаде при първата удала му се възможност, само и само да си спаси кожичката.
И пак сърдит, откъде накъде ще си позволяват да го номинират, моля ви се?!

# 890
Кое е толкова сложно за схващане, Момчил играе пак за себе си, не за Дунев. Да отстрани Мартин ще е полезно за него.
Той това се опита да им обясни, но де толкова потенциал, за да го схванат?
За Денислава това е “игра зад гърба“, тя няма потенциал за толкова сложна стратегия, или мисъл.
И каква ѝ беше драмата с това кой къде ляга, като нито Момчил е до Дунев, а тя си е до идола?
Денислава излезе тъпо парче … дай й да е сателит на някой мъж … повтаря думите му, гледа с влажен поглед и хихика !!

# 891
  • SF
Момчил не харесва Мартин, за да играе с него и неговите хора. Играе сам, отчасти с Дунев, защото няма с кого. Предпочита да не обира негативите на Мартин.
Аз си харесвам играчи по коалиции и самотните играчи. В момента не харесвам нито един от тези, които играят с Мартин заради самия Мартин. Щом му се водят по гайдата, значи не стават за "мои" хора.
Рълев също леко ме дразни заради това, че е в коалиция с Тета Виолета. Ако играе с Мастагарков, ще ми е още пО на сърце.
Между другото, ако утре се случи нещо с Рълев, ще ме е яд. Започнах много да харесвам тяхното племе, въпреки Крум в него.
И въпреки Виолета в него. Ама какво да правя... Simple Smile Идеален вариант няма.

# 892
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Рълев явно нещо е разтегнал, дано не е било сериозно. Това момче ако го няма да ги бута другите, гладиаторите само с един Крум са живи загинали.
Мастагара е толкова готин като се опитва да стане новия брат на Рълев, забавлява ме момчето. Иначе смятам, че нямаше как да стане той да загаси. Имало е нещо дето не е трябвало да стане всеобщо достояние Smiling Imp.

# 893
  • София
На мен ми харесва начина на Момчил на игра. Не вярва на никого и за това винаги е неутрален. Ако аз вляза в това предаване ще играя по същия начин. Не може да се вярва на никого.
Статистиката сочи, че играта ти в предаване, в което присъства елемент на номинации, просто ще е неуспешна.

# 894
  • Другата България
Скрит текст:
Ама тя Ралица скара ли се на Момчил, че дал празен глас
Ами ще му се скара. Даде им шанс да направят нещо и да обърнат вота ,за да не бъде следващия . Ама де комбинативно и бързо мислене .
Е да, ама гласът на Момчил така или иначе щеше да е празен. Дунев трябваше да харчи грошове за гласове, а след като отказа, вече нямаше значение Момчи за кого ще гласува
Именно. Никакъв смисъл нямаше от гласове за Мартин, или Дени, или който и да е друг.

Много смешно ми стана с Мастагара. Само на Рълев не се беше слагал, сега и на него се метна. До вчера се кле на Крум, сега усеща накъде духа вятъра, хайде към Ръльо. Е как да харесам такъв играч, то ден с друг при него не си приличат. Типичния Маргаринчо.

Промото отново спойлер. Естествено, че при такава ВОДНА битка и Крум с жилетка, червените ще са на съвет. Още повече, че и Ръльо ще се контузи нещо, а те без него са гОла вОда. И ако това наистина стане, Крум - Дунев ще е много.....интересна битка.

# 895
Рълев явно нещо е разтегнал, дано не е било сериозно. Това момче ако го няма да ги бута другите, гладиаторите само с един Крум са живи загинали.
Мастагара е толкова готин като се опитва да стане новия брат на Рълев, забавлява ме момчето. Иначе смятам, че нямаше как да стане той да загаси. Имало е нещо дето не е трябвало да стане всеобщо достояние Smiling Imp.
Защо? Значи простотиите на Дунев и Мартин може да са всеобщо достояние, а Мастагарков не може. Двоен стандарт от страна на продукцията

# 896
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Защо? Значи простотиите на Дунев и Мартин може да са всеобщо достояние, а Мастагарков не може. Двоен стандарт от страна на продукцията
Не от такова естество, явно не е било, хммм удобно.

# 897
Сега да кажа за Мартин, че е отврат, малко ще е! Как не го заболя устата напрекъснато да говори, като че ли в телефонна кабина е правен! За да диша на него му трябват непрекъснато скандали, подстрекаване и безсмислени спорове. Него го изважда от равновесие и започна да се плюнчи, когато опонента не му отговаря и въпросите му увисват във въздуха. Тогава побеснява.
Има един виц за две етърви. Едната добра, другата зла. Та тази втората все обиждала, нападала, нагрубявала добрата, но тя мълчала и не отговаряла. Накрая злобната не издържала и казала - "Думай мари, пукнАх се!
Та й на Мартинчо му трябва някой, дето да не може да предизвика и да го накара да му се обяснява.
Чудно ми е, защо никой не го затапи като му каже - "Не съм длъжен да ти се обяснявам или да ти давам отчет какво ще правя със собствените си грошове".
Мартин в момента се е наср.л от страх, че може да отиде на елиминации.

# 898
  • Sofia
Мартин му каза на Момчил, че не играел с него и съответно не му дължи обяснения за стратегиите си. Странно защо Момчил пък трябва да му казва с кого си обсъжда грошовете и какви варианти си разиграва теоретично... На Корделата пък й играели зад гърба... Joy И тя в стил мудева почна да използва разни лафове.
Момчил не играе с никого, защото ги видя колко може да им се вярва на всички и си е направил сметката, че няма нужда да пази чужди гърбове, без да може да разчита на същото. И най-вече е усетил, че има едни по-привилегировани, а срещу техните гърбове пък съвсем не може да рита...

# 899
Защо изобщо някой трябваше да става и загася лампата, а не я загаси оператора 😂

Общи условия

Активация на акаунт