💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 083
  • 2 340
  •   2
Отговори
# 870
трябва да намалят екранното време на корделата драстично

# 871
  • София
Дунев пак е обиден.

# 872
Оххх, отвратителен сезон. Мартин, Дунев, Корделката, Оряшкова...съсипаха сезона тези хора. Каква беше тази махленска свада, ужас. Виолета направо изглежда като благо агънце вече, също като тези от чаршафите на Рълев и Мастагарков.

# 873
Мартин съвсем ще захапе Момчил и Дунев ,какво друго да прави на реката

# 874
  • София
Кое е толкова сложно за схващане, Момчил играе пак за себе си, не за Дунев. Да отстрани Мартин ще е полезно за него.

# 875
Аз пък не разбирам защо цяла тумба жени пребивават в двете племена и приемат за нормално да не ходят на битки. Това е някакво абсурдно нещо, което те приемат за свое право, а на какво отгоре, нямам идея. И понеже се хванах да пиша, да кажа и за Дунев. Намирам го за много глуповат човек с изключително беден речник. Дори да е имало някаква идея в действията му отвъд мишия страх, той е напълно безсилен да го обясни и заменя този словесен дефицит с гримаси. Ако притежаваше поне стандартни количества мъжество и интелект, щеше да помете с тях хистеричния Мартин, но сега само участва пълноценно в двупосочния резил.

# 876
Оххх още колко епизода остават до края на предаването.SmileИскам да свършва вече.Егати мъката Sweat Smile

Значи едно е ясно.След Дунев е Момчил.Проблема е, че главата на Момчил трудно ще падне.Поне до финала.Така, че това прекрасно племе е пред разпад.
Момчил отдавна е в полезрението на Мартин.
За него това е силен съперник, и затова трябва да се стреля по него. Ако не беше важно това племето да печели, за да са в резиденцията, досега да го е пращал на битки постоянно. Но за Марто личното удобство е от първостепенна важност, затова Момчи просто му беше нужен. В момента, в който станат едно племе, в комплект с Виолета, а и с Рълев и Денка Момчи ще им стане мишена №1, на това залагам останалите му грошове.
Всъщност, в обединеното племе май той ще е сам срещу всички. А, забравих Дуньо. С него просто ще са си полезни. Вероятно и с Мастагар, ако не се присъедини към общия хор, че той е много....маргаринен.

Възможно и да е така,но както бях казала без каквито и да е спойлери за мен Момчил и Рълев ще са на финал.Като Рълев ще е победителя.Точно като миналата година .Фаворита на публиката губи за сметка на по-малко харесвания играч.Но нека се има предвид, че в тоя случай и победа на Рълев няма да е незаслужена защото Рълев и Алесио нямат нищо общо.Рълев освен ,че е добър в стратегиите ,той е може би най-силния играч този сезон заедно с Момчил ,нещо с което Алесио не можеше да се похвали предния сезон .SmileyКолкото до Мартин ,той ми е тип Неделчо и нищо чудно да добута до топ 5 .

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 22:10 от *Аня*

# 877
Скрит текст:
Празни гласове на този етап от играта...
Ще се въздържа.
То е ясно кой е номиниран, какъв е смисълът да дава глас за Мартин?
И то па една игра.....
Сега ще набълбукат Дунев с още грошове, Момчи пак ще му вземе предимство, и какъв е смисълът от някакви гласове? То всичко ясно.
Направо не знам как Дунев би спечелил втора поредна елиминация ??!!
С предимство като миналоседмичното.
Залагам 200 от грошовете на Момчил.
Да, явно … човекът е използвач Money
Първо свиреше на струната … чакам дъщерята, сега пък …той ми е като син, Момчил , и той ще ми печели игрите !!

# 878
  • Брюксел / София
Мартин защо си мисли, че той е най-умният?!
Той ще казва какво да правят Момчи и Дунев, ‘щото Момчи не може да реши! Смешен Мартин!
Мастагарков се “сваля” на Рълев Wink

# 879
То ще е добре като цяло да има нови водещи но се съмнявам...😒
Супер много ме дразни Ралица, като клюка кой колко гласа има😤

# 880
  • София
Уф, Все едно гледам "Спешно отделение" и "Съдебен спор"

# 881
  • Варна
Вай беее, ко станало с "бого"избрания?

# 882
Абе Мастагарков да не се е Флюбил в Рълев
Ох утре агънцето ще пострада нещо

# 883
Е сега остана пък Рълев да отпадне поради медицински причини, ако наистина е така, само Момчил остава като фаворит.

# 884
  • Другата България
Кое е толкова сложно за схващане, Момчил играе пак за себе си, не за Дунев. Да отстрани Мартин ще е полезно за него.
Той това се опита да им обясни, но де толкова потенциал, за да го схванат?
За Денислава това е “игра зад гърба“, тя няма потенциал за толкова сложна стратегия, или мисъл.
И каква ѝ беше драмата с това кой къде ляга, като нито Момчил е до Дунев, а тя си е до идола?

Общи условия

Активация на акаунт