💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 610
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 275
Леле, Зорница изглежда шокиращо... Не бих я познала :O

# 1 276
Крум не е дал капитанството на никой.Виолета дойде и обърна играта,с което Рълев взе капитанството и негоата коалиция диктуват какво ще става в племето.
Ами даде го. Тогава гласовете им бяха равни и Крум беше настоящ капитан и имаше решаващ глас,
[/quote]

Бяха 4:3.Радо,Иван,Теодора и Виолета срещу Крум,Калата и Цвети.Как ги сметна,че са равни? Grinning

# 1 277
  • Другата България
Лека нощ с агънцата. Blush
https://www.facebook.com/reel/1046089949923223

# 1 278
Не мога да разбера защо нарочвате Момчил, че бил агресивен. Той също има право да освободи напрежението. Да не мислите, че е лесно да слуша по цял ден словестната помия, която се излива при сините. Не си позволява да окачествява хората с нелицеприятни епитети като много други. Освен това той не е обидил никой персонално и не е нападал падналия противник, защото противникът все още не беше паднал.
Дунав, честно не мога да го разбера този човек. Днес игра супер- минаваше по стълбата през две - три стъпала, плува много добре, дори ми се струва, че беше по-бръз от Рълев. От какво те е страх, бе човек? Щели да го номинират! Ми добре, отиваш биеш се и каквото сабя покаже! Ти си на 50 и се представяш супер добре. Какъв е тази страх какво е това нещо, не мога да си обясня.
Иначе аз утре съм за Крум. Според мен заслужава повече да остане в играта, това малко Тазманийско дяволче! 😁

# 1 279
Aз тази вечер на гледах, ама какво му беше на агънцето и оправи ли се милото. Или да се притека на помощ все пак нали...

# 1 280
Да си ги нямаме такива.Никой не може да замени Радо!

# 1 281
Леле Мишо колко е глупав......може ли да смята гласове тва момче Grinning Grinning даже Марто се шокира като осъзна, че наистина трябва да му обясни каква е разликата от това Дунев да се върне и да не се върне при броя на гласовете и избора на капитан

# 1 282
  • София
Надявам се да са новото рекламно лице на бранда Simple Smile

# 1 283
Аз искам Крум да остане , защото най-накрая ми става симпатичен . Докато имаше негова коалиция се изживяваше като някой зъл диктатор , сега е доста по-смирен и приятен . Това разбира се не говори добре за него и разкрива голяма част от характера му , но е добър в игрите и заслужава да остане повече от Дунев .
Мишо наистина е много наивен и глуповат , като някое детенце е в определени ситуации .
А само не разбрах защо Момчи не опроверга твърдението на групата на Шаро . Той не играе с Дунев , но след като му каза , че искат да номинират него , е нормално да обмисля стратегия и съюзници .
Много готина снимка на Рълев и Момчи , точно за корица Simple Smile

# 1 284
Тези реплики на Момчил " Няма да пипнат пъзел", " Няма да видят резиденция" и подобни са причина да не мога да го харесам напълно.

Хем го играе благороден,хем ръси такива неща и "рита" падналите.

Еми,не е ок.

Чудесно, тъкмо да не става навалица Wink
Действително не звучи добре от екран, но за мен посланието в “няма да пипнат пъзела “ е същото като в “ как бием - с разлика”.  И не мисля, че се влага злоба, по-скоро е “повярвали сме си”. Е да, леко арогантно е , но няма лошо ако е с покритие. Нали на война, в любовта … и на арената всичко е позволено. Само да е по правилата де 😂

# 1 285
Според мен, Дунев и Мастагарков съвсем не са толкова лоши. Просто интриганта и манипулатор  Мартин ги нарочи и им създаде такъв образ, настройвайки както играчите, така и зрителя срещу тях.
Представям си Мартин какви ги върши в реалния живот. Доста неприятна личност.

# 1 286
Мастагарков е агънце номер 3 Grinning

# 1 287
Рълев далеч не е всеможец - би го затруднил пъзел, игра със запомняне или изометрия.
Неприятен ми е в лице, малко на Амгъл ми прилича.

# 1 288
  • София
Обаче Денислава какво лутане изживя като стана преди шефа.
Трябва да номинираме Момчил,той ни играе зад гърба!
Мишо-не,ако го номинираме,той ще се върне по-богат!
Ааа,няма да нагушваме Момчил! Simple Smile
Шефът отвори очички и секретарката тича-Кой да направим капитан? И води старателно записки,а Мишо не може да сметне 2+2
А това,че Момчи ще залага на кастинг битка най-вероятно,че гладиаторите остават четирима,най-вероятно-ето тези неща убягват дори и на биг бос.

# 1 289
На мен пък Рълев като изкара хищническия поглед ми прилича на нацист от филм за втората световна война. Даже с униформа си го представям и тръпки ме побиват. Има арийски черти той.

Общи условия

Активация на акаунт