💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 669
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Другата България
Попаднах на това в профила на Зори.
Направила се е на.....

Тя ли ще е съботния участник?

# 1 261
Не знам коя е по голямата грешка на Крум ,това, че не прибра 200 гроша и брадвите, че не избра да вземе Мишо и да се коалира с него Радо, и Рълев. или, че даде капитанството на Рълев, абе много са..
Крум не е дал капитанството на никой.Виолета дойде и обърна играта,с което Рълев взе капитанството и негоата коалиция диктуват какво ще става в племето.

# 1 262
Ако си тръгне Крум е много вероятно да измислят някой син да стане червен, щото биха били 6 на 4 човека

# 1 263
  • Варна
Направила се е на.....

Ее, че тя не прилича на себе си, ама изобщо 😯

Не знам коя е по голямата грешка на Крум ,това, че не прибра 200 гроша и брадвите, че не избра да вземе Мишо и да се коалира с него Радо, и Рълев. или, че даде капитанството на Рълев, абе много са..
Крум не е дал капитанството на никой.Виолета дойде и обърна играта,с което Рълев взе капитанството и негоата коалиция диктуват какво ще става в племето.
Ами даде го. Тогава гласовете им бяха равни и Крум беше настоящ капитан и имаше решаващ глас,

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 22:44 от don domat

# 1 264
  • София
Ако си тръгне Крум е много вероятно да измислят някой син да стане червен, щото биха били 6 на 4 човека
Даже 7 на 4

# 1 265
Направила се е на.....

Малее, какви веждаци Sad
И тя гледа да кешира участието си в ИВ !!

# 1 266
Също съм на мнение че Крум си заминава . Ролята му се иззчерпа. Игра много мъжки , и постигна резултати неподозирани за физическите му данни - много се надскочи (за разлика от Мастагарков и Мишо които изглеждат много спортни, а показват по-малко от очакваното). Разбира се за това усърдие е възнаграден, името му е изчистено и от убиеца на агънца-баганца , ще си тръгне като харесван играч, който ще липсва със специфичния си образ.
За това пък Дунев ще вкара още грошове - непряко подсилване на Момчил . Надявам се да му дадат и предмет - тайна бухалка, която да може да извади на съвет и да фрасне по главата несъобразителния си коалиционен партньор
Ралица знае ли ,че напоследък -Купуването и продаването на гласове е престъпление

# 1 267
  • Буркина Фасо
ако предложат на Дунев да премине в червеното племе като победи Крум нищо чудно да се съгласи.
и без това Дунев намекна за това.

# 1 268
  • Другата България
Скрит текст:
Направила се е на.....

Ее, че тя не прилича на себе си, ама изобщо 😯
Нали? И аз се .
Защо така се е ...та се зачудих дали няма тя да е съботния участник, с жълтото екипче се е снимала.

# 1 269
  • София
Тези реплики на Момчил " Няма да пипнат пъзел", " Няма да видят резиденция" и подобни са причина да не мога да го харесам напълно.

Хем го играе благороден,хем ръси такива неща и "рита" падналите.

Еми,не е ок.

Чудесно, тъкмо да не става навалица Wink

# 1 270
  • София
Таз бомба била гаджето на Мадагаскарков..
Скрит текст:
Оттук

# 1 271
Ето  анкетата за  качество на  епизод 60, четвъртък

Кликнете картинката.

# 1 272
Днешният епизод ще гледам утре.
Та по драмата Дунев-Мартин. Наистина олимпиеца се закопа, с толкова много лъжи и недомислености чак ми беше неудобно да слушам. Проблемът на Дунев не е самата постъпка, а това че губи тотално в словесните престрелки. Мартин бива подкрепян от останалите, защото облича всичко в доводи, и причини и знае много добре, че това което ги сближава е да обсъждат колко зле са другите - първо Моника, после Мастагарков, сега Дунев.
Обсъждайки другия, присъстващите се чувстват валидирани.

Дунев е от хората, които са свикнали всички да ги харесват, всичко да си върви гладко, без конфронтации и явно е смятал, че влиза в спортно състезание. Допусна грешка да обяви война на доста интелигентен човек, който е безскрупулен в преследването на целите си.
Единствено Виолета може да го постави на мястото му, защото тя не се притеснява да нагази в калта. Нещо, от което бяга Момчил - мълчи си, не му се влиза в скандали и отрицателни емоции. Браво за това че се владее, това си е чист стоицизъм.

Мартин никога не излиза неподготвен, надуши ли нещо недостойно, безапелационно изобличава и както сам каза, всичко чете по лицето на по-простодушния от двамата Дунев.
Прави ми впечатление, че се и владее страшно добре, дори и като се разпени, веднага реагира на казаното отсреща. Добре си играе играта, толкова добре, че чак не е интересно, че няма добър отпор.

Сезонът въпреки всичко ми е интересен.

# 1 273
  • Другата България
"Една от най - отвратителните привички на дребните души е, че подозират своите низости и у другите"
 Оноре Дьо Балзак

Класик.

Попаднах на още една снимка в ИГ, която е перфектна за корица, според мен.
Още едни класици.

# 1 274
  • Stockholm
"Една от най - отвратителните привички на дребните души е, че подозират своите низости и у другите"
 Оноре Дьо Балзак

Класик.

Попаднах на още една снимка в ИГ, която е перфектна за корица, според мен.
Още едни класици.

Как никой не успя да щракне Момчи, когато намигна и се усмихна непосредсвено преди битката, много готино беше:relaxed:

Общи условия

Активация на акаунт