💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 599
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 245
  • софия
Не ми хареса как свърши епизода. Беше, като изпращане с почести за Крум.
 Рълев щом така го дават, че си затръгвал в промото,  не го мислете. Поредната димка.  Стискам палци да съм права.

# 1 246
  • София
МасКаДарков (по Вили) не знам дали нарочно откъсна двете, но ако е нарочно, ще му кажа браво, защото показва мисъл. Това беше единственият начин да имат някакъв минимален шанс червените. Крум.щеше да скача сто пъти с неясен резултат.

Сега пък Рълев лепнал вируса, няма що. Няма да си тръгне, но много лош момент.
Иначе ми прави добро впечатление колко е разсъдлив, а е само на 25.

# 1 247
  • Другата България
Скрит текст:
Е, много бяха сладки Мишо и Дени. Те буквално се хранят със спомените си. Ей, такива неща ми се гледат, не само грозни скандали.
 Много ми харесва уважението, което цари при червените. Така се играе тази игра.
Думите на Момчи не ги намирам за злоба. Усещам го, като надъхване към него си. Даже не съм сигурна, че като го блъсне адреналина изобщо се чува. И Рълев и Крум са подобни играчи. Просто изключват системите, когато опре до истинска битка.
Същото написах и аз.
Той се надъхва така, Крум знаем по какъв начин, Рълев блъскаше по онази буква, мяташе псувни, риташе пясък....какво, щото е Ръльо, значи това може, спортна злоба, а за друг не може. При всички е спортна злоба, всеки я изразява по различен начин. Крум цяла маса с пъзел обърна....това значи ли, че е агресор?
Риторични са ми въпросите, разбира се.

Утре отново се опитват да ни баламосват, Рълев ще си тръгне, ама друг път. Дунев ще се контузи, ама също друг път. Изобщо, аман от тези аматьори.

# 1 248
Масата я обърна от яд и безпомощност Крум ,а не от злоба към противника, към който са насочени думите на Момчил.

# 1 249
  • София
Имам чувството, че Мартин е пушач. И махнат ли го от резиденцията (съответно от цигарите) и яко го тресе нервата, не е толкова гладът.

Да, ако му следите постовете в инстаграм, ще видите, че пуши.

Леле, аз днес мислех да пиша, дали не ви прави впечатление , че Мартин на реката е адски нервен. И на стопанството също. Аз си помислих, че може да ма проблеми с алкохола. За цигари не се сетих!✌

# 1 250
  • София
Надявам се предимството да е малко и да видим хубава битка. Самата битка ми се вижда една идея по като за Дунев.

# 1 251
Хубави думи на Рълев към Крум Grinning

# 1 252
Хубави думи на Рълев към Крум Grinning
  Да, като за сбогуване ...

# 1 253
И на мен много ми харесаха кулинарните спомени! И ми се прияде и на мен лазанята на майката на супер плувците! Grinning Жалко, че Момчил не сподели за някое китайско ястие Joy

# 1 254
  • Берлин
Не харесах Крум дори за миг от началото до днес. Но предпочитам него пред 90% от остатъците в племената. Рълев няма да си тръгне,а и хич не ми се вижда такъв смотаняк,че да лапне по кухата синя.
И искам да отбележа нещо в името на обективността-при падането на Рълев, единствено Дунев показа с цялото си тяло,че иска да се затича загрижен. Това много ме учуди. И ако е вярно,че у всеки се крие нещо добро,приемам това за неговия миг добро. Мимолетен,ама...

# 1 255
Нямаше как да заиграят отначало Крум и Рълев,щото Гатьо дърпаше конците при "пичуете",много го слушаха и му вярваха ,Гатьо всяваше респект ,колеше и бесеше.И така си  и останаха и без Гатьо,някакви измислени първоначални Гладиатори .

# 1 256
Масата я обърна от яд и безпомощност Крум ,а не от злоба към противника, към който са насочени думите на Момчил.
Точно така. Simple Smile Има разлика между двете неща.

# 1 257
Еми права си е Дени с коментара си за Момчи, колкото и да не ви харесва. Тези опити на Момчи да се хареса на всички вече идват в повече на бая хора, мен ме дразни още от първия ден де. Даже Ралица бая го овика на съвета и се издразни, че пусна глас в нищото Grinning Grinning

# 1 258
  • София
Стига де, Крум е силен и много бърз. Дунев сега е гладен и не е възстановил. Стискам палци за Крум 🤞
Силен и бърз е Крум, но и бързо се изнервя и тогава спира да мисли. А и Дунев ще си вземе за секундант Момчил, който е почти сигурно, че ще победи Мастагарков, и пак ще спечели за Дуньо някакво огромно предимство.
Така де, и аз се притеснявам за Крум. Искам Дунев да ни лиши от присъствието си.

# 1 259
Наистина ще е много жалко Дунев да остане, а един млад и нахъсан играч като Крум да си тръгне

Общи условия

Активация на акаунт