💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 680
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 365
Момчил не е злобар и агресор, но си е надутко Animal Hamster

И независимо дали е с покритие или не, може да се очаква, че не всички ще ахнат по него и ще му се радват заради това му поведение Simple Smile

# 1 366
  • Другата България
Blush И Юлиян, и Фифо бяха надувки. Сега си пуснах Фифо, искам да го чуя какво ще каже за Рълев и за Момчил.
Те вечните втори са такива. Blush

# 1 367
Ооо, да, аз съм супер голяма фенка на Фифо, но определено и той си е с голямо самочувствие и има не 1-2 изказвания, които не са готини Grinning Много харесвам и Момчи, но и той си ги има изказванията, които не са ок за мен. В крайна сметка никой не може винаги да е 100% най-готиният, не всичко е само бяло и само черно. Simple Smile

# 1 368
  • Другата България
Хе-хе, Фифо, Жорката и Чакалчето молят БГ МАМИТЕ ако някой води статистика на това кой колко синхрона има, да им пише, ще го включат в каста си. Става въпрос за това, че според тях именно синхроните са показателни, нещо, което многократно повтарям, а и не само аз. Според тях почти цялото ефирно време се заема от Мартин и Виолета, хипотетично ако те имат по 200, Теди близначката е с ...20. Joy
Пак ни похвалиха, че миналия сезон и такава статистика сме правили....усеща се липсата на Бенгън, определено.
Усеща се и далеч по-слабия интерес тази година.

Коментират и това, че на Дунев не са му дали да си купи имунитет за 150 гроша, а в техния сезон са го позволили.
Коментират и това, което тук коментирахме - че на синия съвет питаха първо Денислава за грошовете, тя отказа, но какво щеше да стане ако после беше размислила все пак....

# 1 369
  • Някъде там...
Попаднах на това в профила на Зори.
Направила се е на.....
Скрит текст:

Тя ли ще е съботния участник?
И всички знаем,че тази снимка няма нищо общо с действителността 😂[/spoiler]
Е, фонът си е действителен. Не мога да ги разбера тези хора, разкрасила се до степен да не можеш да я познаеш, и се снимала на фона на този катун отзад... ми разкраси малко и фона де!

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 13:44 от Жабче

# 1 370
Брей, из нета много бъзици и много силно възмутени от кадрите на Мастагарков и Рълев, делящи едно легло (заедно с овцете 🤪) .
За сметка на това, толеранс към кадрите на също делящите едно легло Виолета и Теодора
Скрит текст:

# 1 371
  • Sofia
За мен осъжданите изказвания на Момчил са леко арогантни, именно заради негативния им уклон. Но в контекста на момента (състезанието) са ми напълно приемливи.
Злоба е нещо съвсем друго, хора, извинете, но думите си имат значение.

# 1 372
То тая статистика със синхроните е трудно да се направи в края на сезона, трябва да се почне от началото, защото едва ли сега някой ще инвестира толкова време да брои, а с превъртане ще се пропусне нещо.
Денислава и Рълев също имат доста синхрони, но чертата е дотам, със сигурност всички останали са с пъти по-малко.

По принцип са показателни, но в този сезон преспокойно може да са правени от човек, който не знае какво се случва в следващия епизод: дава се думата на 1) хора, които има какво да кажат 2) хора, които знаят как да го кажат.
За какво са синхрони на Теодора - нито е била ключов играч, в която и да е ситуация, нито прави кой знае колко интересни коментари, нито (с цялото ми уважение) звучи добре, докато говори.
Виктория като тип игра е много сходна, но ми прави впечатление, че се изразява добре и може да обобщава и прави добри заключения, затова и понякога дават на нея да преразкаже дадена ситуация.

И един лек офтопик, но не съвсем - вижте на какво попаднах в един сайт, но за съжаление е изчерпано. https://spalnobelio.bg/spalno-belio-pamuk-ovchici

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 13:47 от Clouded

# 1 373
  • София
Линка от сайта искрено ме разсмя LaughingLaughing
Скрит текст:
Е, сега като поста ми увисна, щото Clouded го редактира, но аз го отворих:
https://spalnobelio.bg/spalno-belio-pamuk-ovchici  - изчерпано е

# 1 374
От всички участници този сезон има един, който получи повече отколкото се е надявал, а именно Теди. Не вярвам някога да е влизала с идеята да победи, тя просто искаше почивка от ежедневието си и тихо и кротко си изкара почти целият снимачен период. You go, queen.

За Крум съм, но вярвам че Дунев ще победи за мое огромно съжаление. И при Крум, и при Момчил виждам загуба на ентусиазъм за цялостната игра, карат го наистина на спортна злоба, но пламъкът от началото липсва.

Мишо ми е безкрайно симпатичен и мисля, че това което го спира да е challenge beast е колко е млад и неопитен. В отборните игри е ключов, особено с плуването, но самостоятелно просто не е свикнал да седи още.

# 1 375
Скрит текст:
https://spalnobelio.bg/spalno-belio-pamuk-ovchici  - изчерпано е
Сории, върнах го Laughing
Жалко, че не са налични, но могат да продадат тези от Резиденцията с надценка за колекционери Wink

# 1 376
Скрит текст:
Скрит текст:
https://spalnobelio.bg/spalno-belio-pamuk-ovchici  - изчерпано е
Сории, върнах го Laughing
Жалко, че не са налични, но могат да продадат тези от Резиденцията с надценка за колекционери Wink
Десенът преди беше много популярен, аз имам такава въглавница 😄. Ако са хитри, търговците веднага ще намерят начин да осигурят наличност и ще направят бум от продажби 😄

# 1 377
Ох...
Не съм се влюбвала в образ от екрана от ранното си тийнейджърство Blush
Хем съм с десетина годинки повече от Момчил. Хем, ако нямах работа и срам, щях цял ден да си въздишам на картинки и гифчета.
Признала съм си... съвсем искрено и с немалка доза неудобство. Sunglasses
Това все едно аз го написах 😊 чак ми се струва нередно заради тези годинки разлика, ама пък какво...пълнолетен е 😆

# 1 378
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз се цепя от групата (сигурно ще има и други). Но, на мен този сезон ми харесва повече от миналия (без камъни и дърве, моля). В началото бях разочарована, но постепенно се хващам, че участниците са ми много по-приятни. Предпочитам да гледам Рълев, Радо, Момчи, Мастагарков, Мишо, Крум, Гатьо, Цецо пред тези от 4-ти. Като изключвам Фифо и Гого, тях нямам против да ги гледам всеки сезон, може и Генчо. Не ми липсват нито Мани и Фейгин, нито Мирела и Мира, нито Зори. Факт, че миналата година жените бяха по-подготвени, но не ми бяха приятни. Ако ги няма вечните скандали и сплетни на Мартин, неприятното поведение и каруцарски език на Виолета, мишкуването на Дунев, сезона за мен щеше да е топ ъф да топ.
Продукцията издъни сезона с наглото и отвратително пренаписване на правилата и грозния и некадърно написан сценарий.

# 1 379
Съгласна съм.
По същото правило всеки има различен начин по който да си изкаже или излее емоциите, които изпитва в определени житейски ситуации. Което автоматично не означава, че е злобар или агресор, това е намерил като начин, който е добър за него самия, това използва. Затова и хората са/сме/ различни.

Съгласна съм Мери, но и ти се съгласи , че начина по който си изливаме(контролираме ) емоциите ни определя що за людЕ сме. Едно е , като се ядосам, да стана и тръшна обидено врата , друго е, да  ида и  фрасна тоз, който ме е вбесил Grinning
Както и да е, най-точно се изрази една дама по-горе , с което си променям израза агресивен - с надутичък и незрял и капка -добавям от себе си -подценяващ останалите  ))
Все още ми е в топ 3 , има и добри черти, друг да беше , да съм го пратила при Марто

Общи условия

Активация на акаунт