💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 525
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 530
Дами, зачитам се в коментарите и искрено съм озадачена от мненията за Момчил от последните дни. Наистина недоумявам как почти 500 човека искат да спечели, на фона на мижавите общи резултати и въпреки това тук се излива страшна неприязън към нвго.

Май Марто е по-приемлив, нама що.

Ей, много ви боде в душите, когато някой неволно ви засенчва. Проекции, проекции.

Това му е игровото амплоа бе, хора.

Но е ясно, че като се получи една глутница срещу сам, е по-удобно в глутницата. Като в Мартиновата.

Момчил си има достатъчно в дар отгоре. Желая му от все сърце всичко най-хубаво и успехи в живота. Ще успее.

На другите достойни участници желая същото.

# 1 531
Изглежда Крум ще бие и малката ми надежда неприятният интригант Мартин да отлети скоро от Игри на волята, се стопяват съвсем.

# 1 532
Дунев, голямо мрънкало. И Калоян не беше ял. Самата му физиономия е много мазна. Говори едни празни приказки, представям си във федерацията как се държи с хората. Още помня колко нелепо захапа Вики да му прислугва. Струва ми се, че е и от хората, които не биха се поколебали да присвоят нещо. Вики преди да я захапе, не помня да се е изказвала ласкаво.

# 1 533
  • София
Крум, като се пребие: "Оооо погледнете какво падане"
Дунев леко се спъва : "Дунев,  добре ли си "
В Игрите (не на волята, не на силата, не на феърплея...) на Тупарев - е така.

# 1 534
И все пак да не забравяме , че не е ял..и спал

# 1 535
Прекалено тежка игра. Една обиколка е огромно предимство пак. Не трябва да има предимства на елиминациите. На Дунев това дърпане на шейната ще му разкаже играта на кръста, човека си е на години.

# 1 536
  • София
Крум, като се пребие: "Оооо погледнете какво падане"
Дунев леко се спъва : "Дунев,  добре ли си "
Ами като при малките деца, като паднат "Е, няма нищо, юнак без рана не може! А ако падна аз примерно на (Вили съм наборка), ще викат линейка сигурно.

# 1 537
  • София
Тук да се излива неприязън към Момчил???

# 1 538
Дунев, голямо мрънкало. И Калоян не беше ял. Самата му физиономия е много мазна. Говори едни празни приказки, представям си във федерацията как се държи с хората. Още помня колко нелепо захапа Вики да му прислугва.
Патриархат го гони - Старейшина, иска уважение от младите, от жените, да не му липсва софрата..

# 1 539
Аз направо им се чудя, защо играят при такива несправедливи условия. То вече дори не е неприятно , а е комично. Да си знаем, , че продукцията е определила Мартин и Дунев за финалисти и да не гледаме. После ще си наредят и първите трима и риалити формата на Тупарев е готов.

# 1 540
  • София
Започвам да се обнадеждавам лекичко, дано не ми виси носът накрая на епизода. За какво трябва да се тегли тази тежка шейна и на отиване, и на връщане? Прекаляват с тези хамалогии. Да бяха измислили още някой компонент вместо това. Играта и без това е супер тъпа и безинтересна.

# 1 541
А сега виждам че в анкетата има един глас за дуньо победител 🤮 кой е този единствен негов фен в темата? залагам на НиколчитУ или самия Дунев е тук под прикритие, другояче не мога да приема че има някой който иска той да спечели ИВ.

# 1 542
Как цяла обиколка преднина бе? Тия не са добре. Крум ми беше черен, ама вече ми помина, ще му стискам палци.
Продуцентите, премахнете тия скапани предимства в елиминационните дуели! Не е честно, а и не е интересно Imp

# 1 543
  • Другата България
Дами, зачитам се в коментарите и искрено съм озадачена от мненията за Момчил от последните дни. Наистина недоумявам как почти 500 човека искат да спечели, на фона на мижавите общи резултати и въпреки това тук се излива страшна неприязън към нвго.

Скрит текст:
Май Марто е по-приемлив, нама що.

Ей, много ви боде в душите, когато някой неволно ви засенчва. Проекции, проекции.

Това му е игровото амплоа бе, хора.

Но е ясно, че като се получи една глутница срещу сам, е по-удобно в глутницата. Като в Мартиновата.

Момчил си има достатъчно в дар отгоре. Желая му от все сърце всичко най-хубаво и успехи в живота. Ще успее.

На другите достойни участници желая същото.
Елементарно. Много хора се отказаха да пишат. Просто не пишат. Други пък никога не са писали.
Останаха най-големите сазомазохисти като мен /нас/.

И мен ме е яд да гледам, сега дори с половин око следя, мъчно ми е за Крум, като гледам как се раздава....а с тая игра изтощават хората до последно.

# 1 544
Започвам да се обнадеждавам лекичко, дано не ми виси носът накрая на епизода. За какво трябва да се тегли тази тежка шейна и на отиване, и на връщане? Прекаляват с тези хамалогии. Да бяха измислили още някой компонент вместо това. Играта и без това е супер тъпа и безинтересна.

Е кой да я върне за следващата топка, Димо ли 😁🤣😁

Общи условия

Активация на акаунт