💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 497
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Ох,  май Рълев придоби вида си от зората на гладиаторите.

# 1 996
  • София
Честно, не разбирам защо Рълев би предпочел да вземе Мартин в коалицията, а не Мастагарков.

# 1 997
Мартин веднага налази Рълев ,с него ще играе и дори е съгласен и с Виолета да е.Да се стреля по Теодора.

# 1 998
  • Брюксел / София
Ох, Мартин също като Виолета още не е дошъл и веднага започва обработката на Рълев!
А физиономиите на Виолета и мастагарков бяха безценни!
Виолета: добре дошъл в ада! И после първи дружки Simple Smile

# 1 999
Мартин е ял халюцигенни гъби, ако мисли ,че ще се съюзи с Вили

# 2 000
Честно, не разбирам защо Рълев би предпочел да вземе Мартин в коалицията, а не Мастагарков.

Според мен са причини свързани с IQ 😀

# 2 001
Дунев в момента.                           

# 2 002
  • София
Защото може да бие Мартин с лекота, докато Мастагарков може да се опъне. Вече са на финалната права и трябва да се мисли как хем да не си с най-слабите, за да не отпаднат първи, хем да са с постижими за преодоляване.

Браво на Мартин, Виолета имаше същата тактика, от вратата за краката и успя да се намърда. Леко-леко не става.

# 2 003
  • София
"Колко не се радваме да те видим!"
Много ме кефи Виолета с тия култови реплики.
Може да е змия, обаче е адски пряма  и коментарите ѝ са много точни.

Едит:Не мога да разбера Зорница наистина ли не можа да се досети за пъзела, или така ѝ бяха наредили. Понеже, когато Изабел започна да го реди и тя се сети и започна. Реално секунди не ѝ стигнаха. А и очеизвадно в сценария на продукцията пишеше, че Мартин трябва да иде при Гладиаторите. Ама защо не се бавеше по трасето и после да се помъчи на пъзела малко, а не с такава разлика?

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 21:29 от Светулчица

# 2 004
Дунев за секунди нареди пъзела, а Зорница? Гледам със закъснение затова сега коментирам

# 2 005
  • София
Дали наистина са наредили на Зорница да загуби?
Това е безумие вече. :о
Но задължително трябва да я викнат в Ол Старс или Втори шанс в най-лошия вариант, защото ще е истинска гавра иначе.

Категорично не вярвам, тя вече няма договор с тях, защо и е да го прави?
Чак толкова зле не е, ако има нареждане някакво заради залога, то според мен трябва да е в посока Момчил на кого да заложи.

# 2 006
  • София
Язък за Мадагаскарков, тамън се спаси човека, поуспокои и намести чакрите ...

# 2 007
  • София
Заради коалицията, която върви след Мартин.

# 2 008
Прекрасно!
Ако не ни бяха "подготвили" за днешната развръзка ,сигурно и аз щях да врякам колко е тъпа Зорница и колко е гаденн Момчил(пардон, това ще го гледаме скоро).
Злодеин ще си падне на ....
Победителя ще се омотае като пиле в калчища ми се струва.
Аз започнах да не се сърдя на никого, защото те не са играчи , а актьори !

# 2 009
Мдааааа хареса ми този епизод, много. По добре за нас, нямаше как да стане. Следва великото надцакване, кой кого....
Вече нямам търпение, да видя Мартин как се опитва да ги.....нарежда....

Общи условия

Активация на акаунт