На колко често се боядисвате?

• 2 677
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • USA
30 дена само корени

# 16
Аз имам бели коси,неминуемо е да се боядисва на 3-4 седмици.

# 17
  • София/Севлиево
Боядисвам се в естественият си цвят 1-2 пъти в годината, защото почти нямам бели коси.Използвам безамонячна боя и рядко шампоан и/или маска,балсам за боядисана коса.Преди години бях руса и ми бе омръзнало боядисване на 2-3 седмици и в един момент просто реших,че ще си оставя моят цвят.Същото е и с подстригването -режа само в краен случай, лятото ми бе под кръста,сега е малко над него.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 07:44 от Елислава

# 18
Боядисвам се на две-три седмици. Моята коса расте бързо и се виждат израстнали корени.
Няма проблем и на две седмици да се боядисва, няма да и стане нищо на косата.
Да уточня, че аз използвам само професионални продукти.

# 19
  • София
На около 4 седмици, винаги цялата коса, в различни оттенъци на русото.

# 20
На около 4 седмици, винаги цялата коса, в различни оттенъци на русото.
С амонячна или без амонячна боя?

# 21
  • София
Амонячна.

# 22
Благодаря! Аз забелязах, че на моята коса за максимум 2 седмици ми падна цвета от безамонячна...

# 23
  • София
Аз опитах 2-3 месеца с Олиа, обаче не ми харесва цвета.

# 24
Аз опитах 2-3 месеца с Олиа, обаче не ми харесва цвета.
Йоана Петрова в YouTube беше показвала видеа с Gliss Kur 10.2. Може би следващият път ще пробвам

# 25
  • София
Глис и Шварцкопф не ги харесвам. Последния път станах кално кафява с една 8ца на Шварцкопф.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 13:28 от Rockstar

# 26
На месец - два се боядисвам с Велатон 77/ 44 мисля беше . Нямам бяла коса просто за цвят .

# 27
Според мен, само корените да се боядисват, цветът се докарва. Няма смисъл да натоварвате и дължините.
Цветовете на отделните марки за различни, затова не се препоръчва и смяна на марката боя.

# 28
  • София
Русото се променя за месец и по дължината.

# 29
На около 40 дена се налага да се боядисвам, това са около 5 -6 седмици. Естествената ми коса е прошарена и когато израстнат корените започва да изглежда мръсна. Понякога ходя на фризьор (аз си нося боята), понякога се боядисвам в къщи. Използвам боя  yellow kolor 8.13. Както по горе е написано - русото се променя по дължината за около 3-4 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт