Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 637
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 180
Ако Гугъл не беше изплюл снимка, вече щях да реша, че съм халюцинирала😀

Миналата неделя си купих от Казанлък този шоколад в светлосинята опаковка, бял с кокос и макарон.
Обиколих доста софийски Лидл и не го намирам. Изядохте ли го?

# 181
  • София
Нали централните им складове в България били два. Да не би да има разлика в зареждането? Наскоро и за някакъв специален Шогетен се разбра, че го има само в определени градове.

# 182
Шоколада от анкетата ми се появи снощи по късните нощи.
Къде се появява тази анкета?

# 183
  • София
Шоколада от анкетата ми се появи снощи по късните нощи.
Къде се появява тази анкета?
В приложението.

Обаче на единия профил бях попълнила какво харесвам, имам ли деца и т.н. и няма анкета с шоколадче. Joy

Предчувствам как само първите ще си получат шоколада. После навсякъде ще стоят празни кутии. Simple Smile

# 184
Ако Гугъл не беше изплюл снимка, вече щях да реша, че съм халюцинирала😀

Миналата неделя си купих от Казанлък този шоколад в светлосинята опаковка, бял с кокос и макарон.
Обиколих доста софийски Лидл и не го намирам. Изядохте ли го?

От синя има в лидъла на бул.Т.Каблешков  София, но не при шоколадите , а на щандове с продукти от минали седмици към хладилните витрини.

# 185
Все още си чакам терморегулиращите врътки за парно,
Ако не държиш да са от Лидъл, май видях такива в брошурата на Кауфланд на стр. 38 и на стр. 44. Изглеждат ми еднакви, не знам защо два пъти ги има

# 186
И аз съм я попълнила ама няма Joy

# 187
Подарявам
Скрит текст:

# 188
Подарявам
Скрит текст:
Може ли кода за сушеницата?

# 189
И аз съм я попълнила ама няма Joy
И аз така, попълних а шоколад нямам, ама явно и търпение много нямам, че по-горе казаха 72 часа да се чака... Но да не губим надежда, то докато наберат и изпекат какаото, формоват и опаковат... JoyJoyJoy
...може пък с пресни шоколадчета да ни почерпят този път, а не с награди заради наближаващ срок на годност. Stuck Out Tongue Winking EyeGrinningJoy

# 190
  • София
Не купувайте бира Старопрамен от 1л., намалена, с оранжев етикет. Отвратителен вкус има.

# 191
Този купон за шоколад се появява при другите купони направо ли или изскача известие: "Честито! Ти спечели...!"?🙂 И аз попълних анкетата.😅

# 192
  • Асеновград
Аз три дена попълвам различни анкети и нищо . Само на едната пишеше , че е за шоколад.

# 193
Аз три дена попълвам различни анкети и нищо . Само на едната пишеше , че е за шоколад.

а къде са тези анкети, с които печелите шоколади?

# 194
  • Асеновград
В приложението , апа .

Общи условия

Активация на акаунт