Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 655
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 840
В стъкления буркан съхранявам зърнената закуска на детето.

# 841
Подарявам купони за шоколад Milka, за торта Гараш, чай с джинджифил и сушени домати:  
Скрит текст:

# 842
Милка в кварталния магазин е 1,60-1,70, разсмяха ме с този "късмет" 😂

# 843
  • на последния етаж
В Лидл има ли замразени кроасани?

# 844
В Лидл има ли замразени кроасани?
Да, има

# 845
  • на последния етаж
А хубави ли са? И ако може снимка? Благодаря! Blush

# 846
Имам свободни купони за торта гараш и шоколади Милка, няма да ходя днес

# 847
А хубави ли са? И ако може снимка? Благодаря! Blush
Не знам, не съм ги купувала. Търси с гугъл, има снимки

# 848
Това им е опаковката, но има и с шоколад и още един вид

# 849
Милка в кварталния магазин е 1,60-1,70, разсмяха ме с този "късмет" 😂
Пълен смях са с тази цена на Милка,аз често купувам но никъде не съм виждала да струва 3 лв,та в Лидл явно само хвърлят прах в очите с това им "намаление".
 Вчера купих от квартарния магазин и всички шоколади си бяха на редовна цена от 2 до 2.20 различните видове,но имаха някаква промоция при покупка за 6 лв на коледните шоколади,на касата дават додарък плюшена играчка на Милка.

# 850
Подарявам купони за шоколад Milka, за торта Гараш, чай с джинджифил и сушени домати:  
Скрит текст:

Моля за купона за чая.

# 851
  • София
Имам свободни купони за джинджифиловия чай, милка, Гараш, прясното сирене, лукчета, детските чорапки и шапки, празничните свещи, захар, сушени домати, вино, бира, бриош, кухненска хартия, скумрия ....
Пишете, ако ви трябва нещо.

# 852
  • In transit
За какво използвате стъклените буркани от тофи бонбоните, след като бонбоните са изядени?🙂
Напълни си го с украса за Коледа. Ще стои оригинално. След това с други подобни, според сезона, дали са ти примери за мидички. Simple Smile

# 853
  • Варна
Който е взел луканка взел, от днес при опит да се въведе кода в ексклузивни купони пише, че  са изчерпани 😁

# 854
На мен купона за 1 ст още ми стои и пише,че ще е активен още 5 дни. Утре или вторник така или иначе ще ходя до магазина ,та ще пробвам може би една луканка ,ако на нас не ни хареса поне кучето ще се зарадва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт