Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 649
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 855
Купонът за РД на Лидл, щом е активиран, си важи. Без проблем мина на касите на самообслужване. Благодаря на съфорумката, която ни подсказва! Kissing Heart
В бурканите от тофи бонбони си съхранявам леща, ориз, ядки и подобни.

# 856
Искам да помоля за купона за джинджифиловия чай, ако някой не го ползва. Благодаря.

# 857
Явно наистина е бил само за служители, щом е изчерпан, са били огранипени бройки ...някои ще останат без ..ама като се сподели така на всички ..
Който е взел луканка взел, от днес при опит да се въведе кода в ексклузивни купони пише, че  са изчерпани 😁

# 858
  • София
Искам да помоля за купона за джинджифиловия чай, ако някой не го ползва. Благодаря.
Пращам 🙂

# 859
Подарявам

# 860
  • София
И аз подарявам купони за джинджифилов чай, шоколади Милка, торта Гараш и всички седмични купони. Май и за фидето от горния коментар имам. Simple Smile

# 861
Ако някои иска от шоколадовите желета и пуканки имам на две карти.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 16:55 от rosicapi

# 862
Току що взех луканка на нормална каса.

# 863
В петък взех от намалената,нарязана луканка “Ловджийска”.Много е гадна.

# 864
Ще помоля за купона за РД ако на някой му се намира все още. Едва днес разбрах за него, а вече не може да бъде въведен в приложението.

# 865
Да докладвам, че хърватският шаран за поредна година не ме разочарова. Препоръчвам!!!

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 22:11 от mariat

# 866
Не е изчерпан, а са го блокирали. Нали тука една съфорумка " Защитничка на лидл" им беше сигнализирала. Беше се притеснила милата да не фалират явно...

Явно наистина е бил само за служители, щом е изчерпан, са били огранипени бройки ...някои ще останат без ..ама като се сподели така на всички ..
Който е взел луканка взел, от днес при опит да се въведе кода в ексклузивни купони пише, че  са изчерпани 😁

# 867
  • София
И миналата година се изчерпваха купоните. Не само онзи за вносното сирене, но имаше и някакви за отстъпка от сметката, чиито кодове пускаха в канала им в YouTube в продължение на няколко седмици. Към края на седмицата се изчерпваше лимита.

# 868
  • Асеновград
И миналата година се изчерпваха купоните. Не само онзи за вносното сирене, но имаше и някакви за отстъпка от сметката, чиито кодове пускаха в канала им в YouTube в продължение на няколко седмици. Към края на седмицата се изчерпваше лимита.
По спомен имаха определен срок, след което не се активираха. Както и не можеше да се активира повторно, имаше пробвали.

# 869
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, какви продукти дават този месец за рожден ден?

Общи условия

Активация на акаунт