Мами в Италия - част 39

• 22 605
  • 258
  •   1
Отговори
# 165
Моргас, да не те срещна ня някой буенос-айровкси ъгъл аз теб  Wink Crazy
Аз не знаех, че има в Beneton дрешки за бременни! Иначе имам адски много панталони и блузки оттам, тъй като са доста добри, а никак скъпи! Междудругото, в H&M, Юли, на мен наистина само топ ми харесват, че повечето работи са ми едни такива размъкнати, ама пак зависи от модела де. В Овиесе видях каки дрехи има. Олеееее, като за стари баби. В Кико си харесах само 1 панталон 90 еуро и то черен нищо особено, но си беше точно за бременни, горе с една такава ластична платка. А в Пренатал според мен е най-скъпо. Легълца и дюшечета май там бях гледала, те златни излизат  Laughing
Миликс, какви оферти в Бенетон .. салдите не свръшиха ли?  newsm78 ..... или ще ме огреят намаленията и днес  Crazy

Честити 40 рождени дни на Даниелчо на Клеми. Да е здрав и никакви болежки повече  Hug Heart Eyes

Да, да, има още салди! В Бенетон, щандът е на втория етаж при бебешките дрешки май. Щандът не е голям, но нещата са хубавки. И зимното ми яке е от там и си изкарах зимата с него. А освен това, може да се носи и после.
А за горни дрехи аз въобще не се притеснявам, дори понякога си нося тясното поло и не ми стяга...Айде, после се похвали:)

# 166
Ооо, да задължително ще докладвам утре  Wink Тъкмо ще се издокарам с нещо новичко за вечерта, че само се депресирам тук они танто  Confused Crazy

# 167
Добро утро ... ъъъ, ден!
Да ме прощават работещите, коите вече мислят за пауза пранцо, докато аз сега обмислям закуската Mr. Green

тъпкано ще ти го връщам, още малко pazienza  Twisted Evil

# 168
ЧРД Лени , бъди жива и здрава и многоо щастлива !  bouquet  ura newsm38 Tada  ura nbirthday

# 169
  • в едно миланско село
Добро утро ... ъъъ, ден!
Да ме прощават работещите, коите вече мислят за пауза пранцо, докато аз сега обмислям закуската Mr. Green

предполагам имаШ предвид момента, в който няма да и е ясно дали е ден или ноЩ, камо ли сутрин/обед?  Mr. Green

# 170
Добро утро ... ъъъ, ден!

предполагам имаШ предвид момента, в който няма да и е ясно дали е ден или ноЩ, камо ли сутрин/обед?  Mr. Green

ако е наясно тя коя е пак добре   hahaha

# 171
Добро утро ... ъъъ, ден!

Гледай ги кви са значи Twisted Evil
Джоя, днес пак ли ви нахраниха с котекино? Mr. Green
Охххх, колко ли черни точки имам вече в тефтеря?! Laughing

# 172
днес имаше кюфтенца с "картофено" пюре, ще ги диджерирам привечер  #Crazy

имаш една огрооомна черна точка са снимките  Twisted Evil

# 173
Ехо дами,

4естит рожден на Лени и от мен  bouquet Hug Heart Eyes Желая ти много здраве, Щастие, късмет и успехи, бъди оби4ана и винаги усмихната Hug ...и друго съм ти пожелала, ма тайна Wink....

Сон4е, ха 4етито ти корем4е Wink И аз много рано се бях сдобила с бременнен вид, около твойте седмици някъде, панталон4ето е добра идея и супер удобно Grinning Нагоре ти е рано да мислиШ облекло, има време, ли4но аз към края на бременността носех туники, 4е някак си не оби4ам да ми е впито на огромния корем Blush

Клеми, да ти е жив и здрав мъника Hug

Хайде до после мацки,
  bouquet

# 174
  • в едно миланско село
Добро утро ... ъъъ, ден!

Гледай ги кви са значи Twisted Evil
Джоя, днес пак ли ви нахраниха с котекино? Mr. Green
Охххх, колко ли черни точки имам вече в тефтеря?! Laughing

ех, знаеШ как е... ние само да те предупредим Twisted Evil От напълно приятелски 4увства Laughing

# 175
  • Italia
Хора,привет  Tired
Извинете ме ама мислите ми текат адски бавно,Щото току Що се наядох като попско дете на задуШница. Колегите ми са в потрес от коли4ествата храна,които поглъЩам  Embarassed Rolling Eyes Twisted Evil

# 176
Честит Рожден Ден Лени!!!От Здраве, Щастие и Много Любов да не се Отървеш  Heart Eyes

Честити 40 дни и на Даниел!Да Расте и Хубавее...и Всичко Много да го Слушкат  Crazy

ПП При мен форума е ужасен...едвам го отварям с 300 зора....не съм ви чела....дано сега успея   Crazy

Никой не ми обърна внимание за оная застраховка за казалинги,но тя е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и за нас(ходих спец да питам до ИНАИЛ)!

Имам степпер ...вече е сглобен и ме очаква  Mr. Green

# 177
  • Italia, Palermo
А, Кала, задължителна била тая застраховка! Аз помня като се разчу за нея преди доста години, не знам дали не са почти 7-8, ама не съм си я правила. Имам чувството, че са пари за хазната и толкова. Някой, ако знае нещо повече да ни каже нещо относно, моля!

# 178
Ето ме пак...ох,тръгна форума да видим докога  Crossing Arms

Сонита,в нашия Овиесс има симпатични нещица...аз много си мечтаех за гащеризон,но ми се размина  Rolling Eyes
Само те съветвам като избираш панталон да не е до средата на корема,защото пада ...поне тоз,който аз си купих и постоянно го придърпвах  Close ,но с висока талия(над корема) ми беше супер удобно и не ми изстиваше кръста,а това е важно  Peace

Юли,леко с шампанското от рано рано ахахахах ама добре си се научила тортичка с шампанско...що не се сети за боза  Joy  Joy  Joy

В таз миланска галерия си мечтая да седна на някое от кафетата  Party

Как става 'освидетелстването' на конвивенцата???Това ме посъветва онзи ден в Инаил една мацка....каза да питам в комунето...някой имали идея?

Айде наоколо съм,тъй като си починах миейки пода  Peace

ПП Миликс,ми 13 еври не са кой знае какво за година,а пази Боже да ти се случи нещо  Praynig Има покрития разни...то в сайта си пише!

# 179
  • България-Швейцария
Влизам и аз да пожелая здраве, късмет, любов и щастие на Lennie  Heart Eyes bouquet
А другото, дето е тайна Wink, ще я стигне - да знаете, девойки, тук при вас наистина е заразно Crazy

както предполагам вече сте разбрали ненадейно изненадАх народа в гръб и обърках всички залагания - поне засега
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158800.msg3133569#msg3133569

Общи условия

Активация на акаунт