За любителите на салати - тема 6

• 80 908
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
По съществото си Deaf е прав, това, че издребнява е друг въпрос, но понякога и аз издребнявам и се вглеждам в детайли, които ми вадят очите. Blush

# 526
Един готварски въпрос за салатите. Сложих пресен карфиол на пара за 15 минути,както е по рецепта,но остана твърд. Защо не омеква?

# 527
Един готварски въпрос за салатите. Сложих пресен карфиол на пара за 15 минути,както е по рецепта,но остана твърд. Защо не омеква?
А сложи ли капака докато се вари на пара? А може да си сложил/а по-големи парчета ,които изискват по-дълго готвене.

П.п. Има тема за такива въпроси  https://www.bg-mamma.com/?topic=1725625

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 09:14 от Danifin1

# 528
А сложи ли капака докато се вари на пара? А може да си сложил/а по-големи парчета ,които изискват по-дълго готвене.
Сложих го. Ще сложа по-малки парчета. Мерси за отговора.

# 529

Краставиците са отдолу, явно по - видимо е трябвало да ги сложа, но не знаех, че ще е проблем.
Пак казвам салатите имат и вариации, та айде моята шопска е такава.
За друг път ще гледам да не подвеждам в коментара каква е салата. Ама наистина мислех, че се чете с разбиране.

Айсберг с добавки скариди, крутони и други

Домати

Цезар

# 530
  • Русе
Айде сега, направила е шопска салата с добавка. Какво толкова имаме да дебатираме!

# 531
Аз не мога да понасям шунка в салатата . Виж маслини, пеперони и подобни много обичам.

# 532
  • Русе
Салата "Снежанка"

# 533
Айде сега, направила е шопска салата с добавка. Какво толкова имаме да дебатираме!

Точно. Как беше - на вкус и цвет, товарищ нет.  Не е споделила козметични продукти, а салата, което не е в противоречие с темата. Излишни дебати.

# 534
  • Mediterraneo
Защо изобщо му се връзвате на Деф?! Няма тема, която да не е полазил.

# 535
  • Русе
Зелена салата, зелении, краставици, чушки, домати, лук и маслини

Айсберг, краставици, чери домати, лук, маслини и песто

# 536
  • Mediterraneo
Шопска салата с моцарела

И със зелени маслини

# 537
Тарталета, как е шопската с моцарела? Че се сдобихме с едно доста голямо количество и се чудя как да я оползотворя.

# 538
  • Mediterraneo
Същата, както с нормално сирене, как да е Simple Smile Аз също се оказах с доста моцарелки, че имаше намалени в Лидл и аз като невидяла.

# 539
Е, баш от Лидл и аз. Laughing
Ще я пробвам, мерси за идеята.

Общи условия

Активация на акаунт