Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 622
  • 778
  •   1
Отговори
# 495
Човекът доста послъгва , първо баща му не му дал пари за бизнеса , и не си говорили години , после казва, че баща му бил дал парите , после пък имал партньорка , която била навлизала в менопауза и не била наред и те се били разделили бизнеса . Нямал пари и бил беден Даниел , пък после баща му имал пари ? Във всяко предаване има различна версия Даниел

# 496
новите коли са с runflat гуми, които са по-скъпи от стандартните и така се спестява място от резервна гума. Винаги има опция да се сложи и стандартна гума и да се носи резервна, но е излишно.

# 497
Външния вид няма да го коментирам, там всичко е субективно. С Атанаска обаче сме завършили една и съща езикова гимназия - с интензивно изучаване на английски или немски език (не знам кой е бил нейният първи чужд език). Тук трябва да кажа, че въпреки всички грозни думи, които са написани във форума за Смолян, хората са страхотни, а гимназията винаги е в челните места на класацията на училищата според резултатите от матурите. В тази връзка, всеки път когато я чуя да говори на английски на някое стори съм скандализирана. Как може при всичкия този интелект и амбиция и 5 години интензивно изучаване на чужди езици, нивото да е тооолкова ниско …

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 17:57 от nadezhda_m

# 498
Човекът е тръгнал от нищото и в бизнес отношение е доста успял, трябва да му се признае.

С жените е друга тема.
От нищото като Рокфелер от вица дето решил да забогатява, купил една ябълка и я препродал, с парите купил 2, препродал ги, после 4 и така докато баба му починала и му завещала няколко милиона Wink

# 499
"Спасиха" го Даниел, всичко е наред. 😂

# 500
а не са. Има 25% батерия, не се знае до къде ще стигне.

# 501
Външния вид няма да го коментирам, там всичко е субективно. С Атанаска обаче сме завършили една и съща езикова гимназия - с интензивно изучаване на английски или немски език (не знам кой е бил нейният първи чужд език). Тук трябва да кажа, че въпреки всички грозни думи, които са написани във форума за Смолян, хората са страхотни, а гимназията винаги е в челните места на класацията на училищата според резултатите от матурите. В тази връзка, всеки път когато я чуя да говори на английски на някое стори съм скандализирана. Как може при всичкия този интелект и амбиция и 5 години интензивно изучаване на чужди езици, нивото да е тооолкова ниско …

Момичето е наблягало на други умения просто....

# 502
Сутринта,като ровех старите постове на Даниел,да видя кога беше рд на баща му,че помнех,че е скоро,видях коментар от техен близък явно,гласеше нещо такова " Даниелчо, да е жив и здрав бат Данчо,от едно време си е (тук вече сложете някаква дума от вашия край,аз ще сложа типична за нашия край) маняк. 😂 Та ,искам да кажа,че явно от едно време си е бил някакъв вървежен и Данко иска да прилича и прилича на него. И да си призная вече, минах културния шок от изоставянето на бременната жена,та вече са ми безразлично симпатични. Защото съм убедена,че всички са се хванали на хорото и се разбират, ако не чудесно,то поне прилично . И все тая какво ще кажем и изкараме ние,като те си имат цел-реклама и пари.
И кво се оказва от инфото в гугъл- Бонанза е създадена 2008г от тати,като той още 90те е имал бизнес. Уж не дал пари,пък на негово име. Управител Мари. Ох ,обърках се вече, честно.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:42 от Kaliq2014

# 503
а не са. Има 25% батерия, не се знае до къде ще стигне.
С 25% може да стигне до Перник, да не говорим, че като си зададеш на навигацията крайната точка ти дава колко % ще ти трябват, дали ги имаш и най-близката зарядна станция. Та пак се правеше на интересен, както обикновено.

# 504
Е нямаше ли някоя оправна жена, да отиде да му помогне?

# 505
Бачорски наистина разказва историята на живота си все едно предлага продукт. Не съм изненадана, че бизнесът му е успешен, има умението да "убеждава" и да не му личи на изражението, когато лъже. Както го иска "клиентът", така го представя. Аз много му се връзвах на първите подкасти, които съм гледала и съм му симпатизирала дори. Но историята с Емилия я разказа по 2 коренно различни начини в двата епизода.

# 506
Тя и Емилия беше казала в подкаста, в който гостуваше, че той казва нещата по различен начин, че чак тя се чуди кое е вярното .. хахахха. Но и му го е казвала де.
Той беше разказвал, че отишли на вечеря в баща му за парите и той в крайна сметка не им е дал пари, сега пък дал .. истината ще е посредата.

# 507
И аз я помня тази история с бащата, не си говорели години. Пък колко му бил благодарен, че не му е дал пари, защото това го научило на много.

# 508
Даниелеца беше казал някъде, че бащата им дал създадена фирма за дрехи, която не използва - Бонанза и Антон предложил да добавят Бачорски 🤣 (Може би колкото да спестят от регистрация и тн)

# 509
Тя и Емилия беше казала в подкаста, в който гостуваше, че той казва нещата по различен начин, че чак тя се чуди кое е вярното .. хахахха. Но и му го е казвала де.
Той беше разказвал, че отишли на вечеря в баща му за парите и той в крайна сметка не им е дал пари, сега пък дал .. истината ще е посредата.

Къде може да се гледа това с Емилия ?

Общи условия

Активация на акаунт