Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 595
  • 778
  •   1
Отговори
# 540
Само, че като ще ги тестваш, защо пишеш, че са пристигнали много пр пратки и ще ги показваш, пък накрая снимаш кутия с друга кутия вътре от която нищо не става ясно. За тестването, като гледам как рекламират инфлуенсърките, изобщо не мисля, че някой нещо тества. Плащат ти, показваш, вече колко ще го ползваш си е твоя работа. Като се сетя, че по едно време всички рекламираха шампоани Тео, далече съм от мисълта, че някоя от тях си мие косата с Тео. 😂

# 541
Ох, последното видео на Даниел с "полицайката" ме изкефи отново. Това дете е уникално! Но е вярно, че само той вади от детето такива моменти. Емилия не може да заснеме такова нещо.
Емилия също качва много забавни клипчета с Емели. Аз доста се смях като Емели разказваше, че Георги мъкне само вещици. https://www.instagram.com/p/CwNtv2fouXU/ Георги и той качва забавни клипчета с малката, дори Рози е качвала смешки. Детето е талантливо и забавно и не е необходимо някой специален, че да вади забавни моменти, те й идват отвътре.

Емилия е цапната в устата и не й пука как ще изглежда отсрани, Даниел също, нормално е и детето им да е такова. Атанаска е по-обрана, внимава как ще изглежда отстрани и ми се струва, че синът им Дани е доста тихичко и спокойно момче.

# 542
На мен пък ми направи впечатление на едно от сторитата, че Емели не искаше да я снима. Много вероятно е на детето да не му е кеф да го снимат. Някои от видеата ми се струват повторение на случки, иначе не виждам как човек би ходил постоянно с телефона, чакайки бисер Grinning

# 543
Съмнява ми Емилия да има такива забавни клипчета и да не ги сподели.Тези хора се снимат постоянно и обичат да се показват.А Емилия когато говори с Емели в повечето случаи така се превзема и и говори лигаво,че трудно се търпи.Атанаска пък снощи пуснала стори как Дани е седнал върху масата и хвърля зрънца грозде по земята.Тя вместо да го снима можеше да му обясни,че не е хубаво да хвърля храна така и това не е игра.На заден план имаше украсена голяма коледна елха и мисля,че това беше идеята на сторито да видим елхата.Ние само я обсъждаме,че не е домакиня,а жената каква елха е украсила.

# 544
Даниел сега качва много клипчета с Емели, защото осъзнава, че детето му е кризисния пр, а не презасменането на епизоди с Наска. Всяко клипче с Емели събира множество лайкове и положителни коментари.

Правилно е разбрал как работи инстаграм

# 545
Тази елха не е в дома на Атанаска.

# 546
Малката е страхотна и въпреки това съм против това непрекъснато качване на децата в интернет. Както знаем, интернет е пълен с какви ли не изроди..

# 547
Е ,тя си качва непрекъснато сторита с Емели . Въобще не вярвам ,че кой знае колко използват  пр пратките , просто ги снимат.
Зависи от човека, аз си използвам моите всичките, но не приемам изпратени на адрес, без да са ме уведомили предварително какво е. Особено важи за парфюми.
Те обаче получават пари за реклама на пратките и то с договор, рядко са само продуктите.

# 548
Е , ти си съвсем различен случай-за теб това е страст 😘 имаш и огромни познания ( и го пиша без грам пристрастност, въпреки че си ми много на сърце ❤)

# 549
Той човека от едно идване на Емели цели 2 клипа качи ,кой знае колко запас има още Grinning Обаче никой не забелязва как му се покачват последователите от 109 станаха 113 хил, а на Атанаска от 86.6 станаха 89.9

# 550
  • София
Защото не ни пука от факта Laughing

# 551
Аз си държа на мнението, че те си пазаруват последователи, напоследък са доста обрани в инстаграм, основно децата гледаме. Защо още няма трейлър или и утрешния епизод е в ремонт до последния момент?

# 552
  • София
Чакай да го сглобят според нуждите, де...

# 553
Сигурно още не са заснели новите кадри, където чистят имидж. Дано да се справят с обработката навреме за утре.

Даниел беше споменал,че идвали епизоди, от които го е било страх. Според мен и тях ще презаснемат. Атанас чете чинно тук и ще им спретне нов сценарий и ще синхронизира версиите.

# 554
Аз още не мога да проумея каква е идеята на това така наречено реалити, уж реалити ама ще го презаснемат, защото публиката се възмутила. Нито историите са им нещо кой знае какво, селяния, чалгия, простотия. С всеки изминал епизод ми става все по-скучно и пошло. 4-ти епизод го гледах с прекъсвания 2 дни, нямах нерви и търпение да го изгледам наведнъж, добре, че е темата да разбера горе долу какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт