Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 748
  • 778
  •   1
Отговори
# 195
Емилия се изкарва перфектна, защото е изоставената жена. Иначе няма кой знае каква разлика между двете.
На мен ми беше много смешно, че само се коментира Наска с какви цепки ходи и какво си показва. Емилия като се снима по сутиен е млада и свободна жена. 😂 Да не отварям пак темата, че ще се започне пак дискусията от вчера, че си крие силикона, че не ходи разголена, че е статуетка и т.н. Сега да не ни обвинят, че сме любовници на някой или приятелки на Наска.

# 196
  • София
Разгледах в профила на Емилия акцентите, където е отговаряла на въпроси и тези ми направиха впечатление. Не казвам, че Насето ги е писала, но някакви напълно случайни хора не ми се вижда логично да са го писали това 😄

# 197
Всичките фирми спонсори, които си мислите, че сега са яхнали вълната и решили да спонсорират Бачора, ами не. Отдавна ги споменават и рекламират в инстаграм профилите си Наска и Даниел. От Хепи имаха близки приятели, Балдаран по същия начин, София Борисова редовно прави облекла за Наска и тя дефилира при нея.

# 198
Не можем да наричаме Емилия, голд дигър, защото когато тя е била с Даниел, той е бил без възможностите, които има сега. Трудно е за преглъщане, но е самата истина.

Точно това и аз щях да напиша- тя се е запознала с него когато той е СЪЗДАВАЛ фирмата. Никой не казва, че Емилия не му иска парите.

# 199
☝Съгласна! Емилия е излязла една идея по умна, видяла е че няма да приключат връзката си с Атанаска и се е изнесла като в това е видяла тази възможност,която живее в момента -> гледам детето ти,  не работя ,всички са ми длъжни изневериха ми
Емилия се изкарва перфектна, защото е изоставената жена. Иначе няма кой знае каква разлика между двете.
На мен ми беше много смешно, че само се коментира Наска с какви цепки ходи и какво си показва. Емилия като се снима по сутиен е млада и свободна жена. 😂 Да не отварям пак темата, че ще се започне пак дискусията от вчера, че си крие силикона, че не ходи разголена, че е статуетка и т.н. Сега да не ни обвинят, че сме любовници на някой или приятелки на Наска.

# 200
Емилия можеше да яхне вълната и да си развие инстаграма, особено след предния епизод. Но като гледам е същата скука, кафето, тази пирамида Фит лайн и от време на време единственото интересно - сладката Емели.

# 201
Ехаа, това тя ли ви го сподели? JoyJoy

# 202
Не стана ли ясно, че Емилия спечели симпатиите на повечето хора, защото се опитва да е естествена и не крие недостатъците си-  не обича да домакинства, харесва кича, чалга и др. Не се обяснявала за всичко в живота ѝ, но никога не е отричала, че ѝ се помага. Докато Атанаска постоянно се изтъква колко е перфектна , работлива и жена с всичко справяща се. Хората виждат фалшивия ѝ образ и нормално да я недолюбват.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 13:39 от Anvelope

# 203
Аз не мисля, че тези, които не симпатизират на Емилия са непременно фенове на Наска. Даниел наистина каза, че Емилия е прагматична и е излязла от ситуацията хитро, не само водена от емоции, затова са и запазили тези отношениея, защото на всички им отърва. Фактите са, че Емилия е била с Даниел в едни по ранни години, когато той не е имал тези финансови възможност. Стандартът на живот на Даниел и Наска не може да се сравнява с този на Емилия и това е очевидно. Емилия печели с това, че е естествена и показва недостатъци, а Наска е перфектна и тн, реално се видя целия гнилоч. Емилия едва ли може да бъде упреквана, че търси помощ от Даниел за Емили, но за мен тя трябваше отдавна да се е откачила от тази финансова зависимост, но явно ма нея също не й се работи от 9 до 5

# 204
Емилия можеше да яхне вълната и да си развие инстаграма, особено след предния епизод. Но като гледам е същата скука, кафето, тази пирамида Фит лайн и от време на време единственото интересно - сладката Емели.

Емилия обяви новата си рекламна агенция един ден преди премиерата на шоуто. Лично аз предричам неуспех, защото прекалено много рекламни агенции има, но в най-лошия случай през тази фирма ще си издава фактурите на брандовете, които рекламира. Поне си е нейна фирмата, а не дели 50-50% както Атанаска и Даниел делят фирмата на Атанаска.

Иначе си печели от рекламите - сега бяха в Банско на спонсорирана почивка, преди 3 дни рекламира профил с дрехи, преди 4 дни рекламира студио за красота. Рекламира и следкарница Неделя. Всичко това е последния половин месец. Печели си сама от инстаграм някакви пари, надали са колкото Бачора изкарва от реклами, ама пак е нещо.

# 205
Когато Виктория Капитонова споделяше отзиви на участниците в курса, беше направила скрийншот с отговори и Емилия беше написала "Само мога да кажа, че след курса започнах да печеля 2000лв на месец от Инстаграм." Дали са толкова или не, факт е че си разви профила, а след трети епизод от 39к вече е с 46.6к последователи до момента.

# 206
Тази Госпожа реклама аз така и не я разбрах.. Излезе това рекламно клипче и няма кой знае каква информация. Не ми е попадало да говори много за този проект след като го разкри. Желая й успех, все пак тя говореше за това нещо от много време и го представяше като нещо “уау”.

# 207
  • София-Лагера
За мен е най-правилно като в Америка.
Издръжка на жената и детето.При нас издръжка 200 лв на месец,да купиш тоалетна хартия.
Аз съм ЗА ,мъжът да помога финансово,защото в повече от случаите се забравя ,че изобщо има дете.

# 208
Много сте ми интересни половината..
Не се снимала Емилия достатъчно за инста, скучна била, не знам каква била?!
Явно има личен живот, очевидно си гледа детето (Емели изглежда да боледува често, което е нормално за дете на нейната възраст). Кой да ѝ гледа детето и как да работи редовна работа?!
Значи Атанаска дето извика майка си да прислугва и гледа дете е много дейна, а Емилия, която е без бащата на детето си и без баба на разположение я изкарахте мързел.
Я се осъзнайте малко.
Категорично Емилия ТРЯБВА да се възползва от това, което ѝ дава Даниел, макар че се съмнявам да е много, защото Емилия не я виждам да е разточителна. В крайна сметка тя можеше да живее в Абдовица, да има дом и семейство, което ѝ е било отнето.
Не съм я чула да парадира с кошове за боклук. Майкъл Корс-ове и т.н.
Изкарахте я, че Бачора я гледа като принцеса, хайде стига.

# 209
Много жени не работят с малки деца , ако няма кой да им помага . А работодателите не си падат по такива работници . Тя добре се оправя няма какво да я мислим .

Общи условия

Активация на акаунт