Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 688
  • 778
  •   1
Отговори
# 300
Приятелката с изпитите е една Евелина Царева мисля. Като разказваха историята бяха качили снимки с нея, показва я скоро в различни сторита Атанаска.
Иначе то на изпити много може да идеш и да не те приемат, но не е Даниела Рупецова, тази вип, вип персона.

# 301
Тази въпросната Даниела ми беше много интересно от позицията на каква взима отношение и обяснява, че нямало наранени и тем подобно глупости. Та тя тогава дори не ги е познавала, ама да не пропусне да се изкаже. Като цяло и Атанаска нямаше нужда да се изказва имало ли е любов и какъв им е бил живота, защото това знаят само Емилия и Даниел.

# 302
  • София
Демонстрира липса на възпитание и такт.
Да бърза да се изкаже, като последна инстанция за коша и отношенията. Чуждите.

Такъв е материала, освен Атанас и Рози, на останалите им липсва самошлифовката и дълбоката душевност.

# 303
Минавам само да кажа, че гледах 5 минути от единия епизод и повече няма да си го причиня.
Това шоу е пълна простотия, елементарни хора, че на всичкото отгоре и със самочувствие. Даже и не изглеждат добре, въпреки че жените се изживяват като някакви топ красавици Grinning

Аз си причиних само сагата Емилия и Атанаска, Имаше разминавания в разказите, меко казано.
От цялата история най-виновна е тази Атанаска, да излизаш с мъж с гадже, айде може да стане, но приятелката на мъжа да е бременна, вече става извратено. Най-смешно ми е огромното демонстрирано самочувствие на девойката от Смолян. Нито е красавица, нито е лекар, ни дар слово. Не бих гледала повече.

# 304
Такъв е материала, освен Атанас и Рози, на останалите им липсва самошлифовката и дълбоката душевност.
Точно това е интересното за мен.
Че всички тия образи са роднини и че намират път един към друг въпреки противоречията

# 305
Аз си мисля, че Даниел замазва пред Атанаска, че не е обичал толкова Емилия, че е нямало любов, за да й гали егото. Той изкара ситуацията едва ли не, че по принуда е бил с нея, напориста била, а в същото време той е предложил идеята за дете. Иди го разбери.
Като цяло и Атанаска нямаше нужда да се изказва имало ли е любов и какъв им е бил живота, защото това знаят само Емилия и Даниел.

# 306
Насьо и Рози преди 20 години

# 307
  • София
Мерси за сторитата, че не всички имаме инстаграм.

# 308
Ау, фрауто е звезда.

# 309
Мерси за сторитата, че не всички имаме инстаграм.
То и аз нямам от няколко години (панаир на суетата и губене на ценно време)... препратиха ми ги

# 310
  • София
Разбира се, че Даниел е получил амнезия за отношенията му с Емилия, това за мен не е мъжко.
А, детето е правено с любов и му личи.
Нека пази Шошка, нека ѝ лъска имиджа и егото, на народонаселението не може да повлияе, колкото и да се старае.

# 311
Те наистина вярват, че нещата са точно такива, каквито ги разказаха. Но човек рядко може да се погледне отстрани и да разбере защо реакциите са такива. Сега едва ли искат да губят още аудитория с доизясняване на отношения, диамантите в реалитито са съвсем други - Розалия, Атанас, Георги.

# 312
Това костюмче как би се вързало на дивана. 😂
Скрит текст:

# 313
Прави ми впечатление, че приятелите им от Манджи Пианджи и Симона Пейчева си траят, не сипят любов както след първи епизод.
Особено Пейчева както я плюха, че се хвали, че е нещо повече защото носи Диор.

# 314
Даниела Рупецова го играе новата Кобилкина. Книгата и ще бъде насочена към мъжете. А този Златев го бях засекли това лято на морето. Страшен сладур.

Общи условия

Активация на акаунт