Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 731
  • 778
  •   1
Отговори
# 255
Според мен не е редно да се качват снимки, жената е семейна с дете.

# 256
Ето тук Даниел говори за Велислава и, че умишлено не я показва и се хвали как чистят на Майкрософт, защото изпрал килима на директорка там за без пари. Няма да познаете по думите, че става дума за същият Даниел Joy

https://huligankata.bg/sreshta/stranniyat-sluchay-s-dani-bachorski/

# 257
Охх този Георги, няма сила на света, която да ме убеди, че е хетеро. Особенно сега като натъртиха на това, че много му е важно хорското мнение, според мен затова не се разкрива. Сега изгледах частта с дивана, забелязахте ли Атанас как го пощипна по зърното на гърдата. Двата са ми като гей двойка, такъв вайб ми излъчват.

# 258
И на мен ми бие яко на гей. И това говорене за жени е все едно да разсее тези мисли от хората, че може би е обратен. Между другото има много мъже, които имат жена, деца, семейство, но ги влекат мъжете и си изневеряват с мъже. За това, че Георги и да си хване приятелка, и да я забремени, пак не бих била убедена за ориентацията му.

# 259
Атанас сигурно се откри като гей, за да спаси Георги. Представете си, какво иначе биха си казали хората: "Само п***ли в тази фамилия, някои сексуално, други на поведение". 😂😂😂
Не, че не си и го казват.

# 260
  • София
Даниел каза, че Георги ще хареса дивана, но няма да си го признае, защото какво ще кажат хората. Имам чувството, че и той е гей!
Меките китки обичат такива циганийки. Та няма да се учудя наистина да му е трепнало сърчицето.
Меките китки имат изключителен вкус и око за детайла, показания диван импонира на ромска душевност, било маскирана и като руска.

Всички са чалголюбци и им личи - в душичките им е, вкусовете, поведението, маниера. Живота им е поп фолк!

# 261
А бе, китки и китки...

# 262
Имам приятелка, която е била в един клас с Георги в Италианският лицей. Твърди, че си е имал доста гаджета, което нищо не значи на днешно време де. 😅 Такива си му били маниерите според нея.

# 263
Георги имаше две сериозни приятелки за последните години (следваме се от доста време). Не мисля, че е гей, просто е по-ексцентричен като майка си Мари.

Иначе аз като нямах какво да правя се разрових в на Даниел профила.. ами те навързани като свински черва тези хора. Иначе и снимки на Георги с бившата има няколко, били са явно хубава компания с Даниел и Емилия.
Там ми прави впечатление, че тогавашните приятели на Даниел към днешна дата не фигурират, освен Симона Пейчева и Мария Бонева. Ето ги с Караджова и Милото около 2015/16г.
.

# 264
Според мен Даниел изцяло си е сменил средата с хора, които по някакъв начин са известни. Атанаска супер се вписва в този живот. Той е искал да се бута в тези среди, а Емилия си е представяла различен живот, особено след като се е появило детето. Сега виждаме приятелите - онези, които работят в най-модерната кръчма в момента, собственичката на рокличките Nixa, Симона Пейчева, Бояна Генова, Александра Богданска по едно време.

# 265
  • София
Георги имаше две сериозни приятелки за последните години (следваме се от доста време). Не мисля, че е гей, просто е по-ексцентричен като майка си Мари.

Иначе аз като нямах какво да правя се разрових в на Даниел профила.. ами те навързани като свински черва тези хора. Иначе и снимки на Георги с бившата има няколко, били са явно хубава компания с Даниел и Емилия.
Там ми прави впечатление, че тогавашните приятели на Даниел към днешна дата не фигурират, освен Симона Пейчева и Мария Бонева. Ето ги с Караджова и Милото около 2015/16г.
.

Тука е и на Емилия сегашния приятел..верно навързани 😂

# 266
Георги, Емилия и сегашното ѝ гадже са били в една компания. Тя и затова казва, че любовта им е от 12 години. Някъде там по някое време се появява Даниел и става мазалото Simple Smile

# 267
Ако на  Емилия и помагаха със 70% както сте написали, а не тя да поема тези 70, тогава щяхте да я изкарате най-големия парясник, който оставя детето толкова при баща му.. Не ви разбирам.. Хем така хев иначе
Е, тя Наска толкова зор е дала да излезе на светло, че ако Емилия се беше запънала да не се изнася, вероятно щеше да се съгласи да спи на дивана, само и само да не изпусне голяма любов 🤑🤑🤑

Момичето е бързало да отиде в Софията, за да започне приказката, в която тя е главната героиня - Атанасия. Но иначе всичко сама си е постигнала, трябва да я вземем за пример, а Емилия четири години нищо не била правила. Какво да прави - гледа си детето и то сама през 70% от времето, най-малкото щото голямата любов са по почивки постоянно. А Наска бизнесдамата си взела бавачка, пардон - викнала майка си да им “помага” на 100% и вече лети в облаците колко се е развила с чуждите финанси и на гърба на чуждата известност. И говори, че няма гаранции, ама иначе го превърнала Даниел в чехъл - чак в описанието в инстаграм си написал do not disturb, татуирал се е и постоянно плямпа колко я обича все едно някой му го е задал като по програма. Никъде не ходи без нея, тя е плътно на всяка чалготека и всяко събиране. Пак казвам, добре че има кой да ѝ гледа детето, докато тя гледа мъжа си да не намери без да иска по-голямата любов някъде.

# 268
На мен Георги ми харесва, забавен е. Прилича на майка си. Иначе само на мен историята на Даниел за Велислава ми се стори силно преувеличена и драматизирана. Някой знае ли дали това е истината? Много ми е странно и че майката Олга си работи в Швеция. Рози беше качила как накуцва, но въпреки това отива на работа.

# 269
Минавам само да кажа, че гледах 5 минути от единия епизод и повече няма да си го причиня.
Това шоу е пълна простотия, елементарни хора, че на всичкото отгоре и със самочувствие. Даже и не изглеждат добре, въпреки че жените се изживяват като някакви топ красавици Grinning

Общи условия

Активация на акаунт