Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 737
  • 778
  •   1
Отговори
# 270
Бачорски милионер , пък майка му на тази възраст работи ? Странна работа
Като цяло не знам защо гледах това риалити, нищо смислено, поучително и вдъхновяващо не видях . Дребен на ръст , плешив бизнесмен, който най вероятно е много хитър бай Ганьо , е намерил ниша, където плаща на служителите си стотинки , а сам се изживява като първи богаташ сред бедняците . Неговата Жена Атанасия , още е малка и не знае какво я чака с този мъж, не ми изглежда и да е много доволна от избора си на мъж. Тя висока финна, той дребен набит, плешив.  и една бивша жена с дете, която копира Николета Лозанова. И на двете не им се работи , искат да се снимат в инстаграм( мекото на хляба )

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 17:23 от Анонимен

# 271
Минавам само да кажа, че гледах 5 минути от единия епизод и повече няма да си го причиня.
Първите два епизода ги прескочѝ. Те са като представяне на участниците. Интересното става после.

# 272
Майката може да е горда и да не иска да работи във фирмата на синът и бившият си мъж. Сестрата също не е милионерка.
Но от малкото показано, са много земни и естественни.

# 273
Бачорски дълбоко е доста комплексиран , постоянно говори как той плаща това , той плаща онова , наска била дизайнер той плащал , спалнята наска избрала , той плащал , на Емилия кола и платил, апартамент платил, наем платил . Емилия не работела , той плащал всичко . Ами като излъжеш момиче на 21 да забременява да ражда , и да стои в абдовица , докато то обикаляш с други жени ( далеч не вярвам Наска да е била единствена забежка ) , нормално е да я издържаш , първо тя е сама , има дете за гледане , няма образование и професия , кой ще я издържа , много ясно че Бачорски , който е над 10 години по голям .
Още едно нещо , защо Бачорски си пише и излиза с 15-16 годишни , когато той е на 25-26 , това ми е малко педофилско

# 274
И с Наска като е се видя,че пише на малки момиченца ....

# 275
Бачорски милионер , пък майка му на тази възраст работи ? Странна работа
Като цяло не знам защо гледах това риалити, нищо смислено, поучително и вдъхновяващо не видях . Дребен на ръст , плешив бизнесмен, който най вероятно е много хитър бай Ганьо , е намерил ниша, където плаща на служителите си стотинки , а сам се изживява като първи богаташ сред бедняците . Неговата Жена Атанасия , още е малка и не знае какво я чака с този мъж, не ми изглежда и да е много доволна от избора си на мъж. Тя висока финна, той дребен набит, плешив.  и една бивша жена с дете, която копира Николета Лозанова. И на двете не им се работи , искат да се снимат в инстаграм( мекото на хляба )

Преди няколко месеца като ходи в Стокхолм обясни, че отива да си ги прибере, защото тук има какво да им даде като работа и да е спокоен за тях. Рози знае 9 езика, със сигурност много ценен кадър..
Та прибра ги той и не знам дали изкараха 1 месец и пак си заминаха. Имам усещането, че той е искаш много, но Атанаси не е имала желание.

# 276
Пак Атанаска виновна , че сестрата и майката са се прибрали .
На мнгоо хора, които живеят извън България тук не им харесва .

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 18:10 от Candy_girl

# 277
  • Glasgow
Минавам само да кажа, че гледах 5 минути от единия епизод и повече няма да си го причиня.
Първите два епизода ги прескочѝ. Те са като представяне на участниците. Интересното става после.
Аз обратно, само 1ви епизод изгледах цял и с всьо реклами, дори доста се разчуствах. Всеки следващ редуциран и не знам дали ми се гледа повече. Такива като мен въртят ли им брояча на гледания, когато не гледаш цялото видео? 🤔

# 278
😀😀😀😀 "Виновата"
Емилия пък била излъгана 😂 четеш ли? Ще изкарате,че я е изнасилил Бачорски😂
Оак Атанаска виновна , че сестрата и майката са се прибрали .
На мнгоо хора, които живеят извън България тук не им харесва .

# 279
Емилия не е виновна . бачора още малко ще каже, че тя е заченала инвитро или непорочно зачатие , толкова не я е обичал и тя го преследвала .
Вземи едната удари другата общо взето . Хубаво е родителите да си образоват дъщерите и да им дадат независимост , за да не гледаме такива съдби . Емилия мълчи , макар да знае че и изневерява Даниел, сега и Наска мълчи , макар да знае че Даньо пише на други 16 годишни

# 280
Има много хора над 25г , без деца които не работят . Не разбирам защо трябва толкова да се напъва да работи , след като има кой да и дава . А тя явно си изкарва и собствени пари .

# 281
Защото форумът така е преценил. 😂😂
Има много хора над 25г , без деца които не работят . Не разбирам защо трябва толкова да се напъва да работи , след като има кой да и дава . А тя явно си изкарва и собствени пари .

# 282

То пък много похвално да си на/над 25 г и да не работиш. Щото имало и други, трябва да се успокоя и аз да съм така 😃
Ако още те издържат мама и тати - значи жестоко са сбъркали във възпитанието ти. Ако не те издържат мама и тати - пак яко са сбъркали във възпитанието и МОРАЛА ти.

# 283
Всички хора явно трябва да са еднакви според дамите тук! Това, че не работиш те прави невъзпитан и неморален ли?!

# 284
Наша Наска качила стори, че мн й звънят ..Да се види ,че й звънят от родата на Даниел да не кажете после ,че не се има с тях Grinning

Общи условия

Активация на акаунт