Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 648
  • 778
  •   1
Отговори
# 390
А има ли някой, който може да ме просветли защо Даниел е направил две предложения за брак на Атанаска с един и същи пръстен? Едно в Дубай пред фонтана и едно като ѝ подарява колата? Или това второто е само, за да се получи клипа..

# 391
  • София
Второто е ключа за колата.

# 392
Наистина ли пръстена е един и същ, защото тя по едно време показваше 2 различни в инстаграма, че й били много "любими"?
А има ли някой, който може да ме просветли защо Даниел е направил две предложения за брак на Атанаска с един и същи пръстен? Едно в Дубай пред фонтана и едно като ѝ подарява колата? Или това второто е само, за да се получи клипа..
Даниел бил нисък .. виждали ли сте го на живо? Това че Атанаска е супер висока не означава, че той е нисък.
Ако беше дебел, като някои други бизнесмени, пак щеше да ги упреквате жените му, че е такъв и са/били с него заради парите. По времето си с Емилия не е бил от най-заможните.
На всяка жена или мъж могат да се чудят какво е видял/а в половинката си.

# 393
Е колко е висока Атанаска ?

# 394
Преди ден написа, че е висока 177см докато показваше дрехи на lbd.

# 395
На мен също ми изглежда доста висока, може би защото е дългокрака.

# 396
Висока е за жена . Но мъж под 1,75 не ми се струва много готино . А Бачорски сигурно е 170 максимум

# 397
Аз не отричам, че може просто да изглежда така до нея, но със сигурност не е повече от 170, а според мен е и по-малко. Виждала съм ги на живо в парк, определено ми се вижда доста по-нисък от нея. Не височината обаче е показателна за качествата на мъжа, аз не робувам на това, просто го намирам за странно.

# 398
Абсолютно височината не определя човека , но той е доста дребен и набит . Под 170 със сигурност , може би 165-167 . Наска висока дългокрака , и той до нея 😂😂😂

# 399
Абе не е привлекателен, няма какво да се лъжем. Разбира се, че всеки си има тип и би бил привлекателен за друг, но от тая тема да има 2-3 човека, които ще кажат, че е симпатичен и то защото е "забавен" Grinning

# 400
Той според мен изглежда толкова нелепо заради папагалските си дрехи, кривокрак ми изглежда по снимки.

# 401
На мен Даниел ми напомня на Карлсон, който живее на покрива ;D

Не намирам една привлекателна черта в него ама разни хора, разни идеали..
Атанас ми е в пъти по-симпатичен визуално, но уви той е на другия бряг, а е най - красив според мен от братята (изключая Георги в случая).

# 402
Онзи ден видях Бачорски в Токуда и със сигурност не е нисък, не е с ръст на баскетболист, но не бих казала, че е дебел и нисък. Човекът си изглеждаше съвсем нормално, облечен беше с нормален костюм Grinning Имаше опашка от 2ма човека за снимка с него Grinning
Не разбирам защо спорите на кого какво му харесва във външния вид на хората. Колкото хора, толкова и вкусове. Simple Smile

# 403
На мен Даниел ми напомня на Карлсон, който живее на покрива ;D

Не намирам една привлекателна черта в него ама разни хора, разни идеали..
Атанас ми е в пъти по-симпатичен визуално, но уви той е на другия бряг, а е най - красив според мен от братята (изключая Георги в случая).

Георги .. красив.. абе силно казано.. малко ако се вземе в ръце откъм тяло може, ама с тези ц*ц* и прилепнали блузи нещо не ме кефи..
Даниел сега покрай тренировките оправи тялото.

# 404
Не съм написала, че е красив, далеч от представите ми за красота е и той.
По-скоро ми е сладък Grinning
Изключих го заради това, че не е кръвен брат на останалите и няма база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт