Като цяло не знам Бачора какво надува само гайдата, че ще видим едва ли не нещо уау, но според мен те първа ще почват да си изсмукват от пръстите тъпотии, колкото да ги дават по ТВ-то, налЕ..
На мен изобщо не ми изглежда семейно ориентиран тип, по-скоро има фикс идея за деца, но ако има как друг да ги гледа. Ако беше семейно ориентиран нямаше да прави деца произволно (доколкото разбрахме Емели си е била планирана) и след това да скача в леглата на "кралици", щото "така и не я обикнал" предната. То се мисли преди да се прави дете и преди да го обречеш цял живот да кара празници в две къщи. Моето мнение за него е стандартното за такъв тип хора, излишна показност и нищо повече, нито ми е веселяк (по-скоро ми е простоват), нито ми е семейно ориентиран. Такова ми е мнението и за жените му, търсещи изгодата и пренебрегвайки всичко останало. Може човекът да има качества, различни от финансови, просто аз не виждам такива. Баща му изглежда същия кофти човек, те си го и казват, общо взето ми прилича на него, на човек, носещ си все още детските травми.

Препоръчани теми