Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 673
  • 778
  •   1
Отговори
# 375
Абсолютно! Плюс това не всеки  гледа епизода веднага в четвъртък, аз напр. го изгледах днес.
  Прешъс, Емили , и всички останали от фамилията, ще си ги коментираме колкото си искаме.Това  е темата. Да не са се съгласявали да ги дават по телевизора.
   Бачорски се опитва да си купи съвест , осигурявайки Емилия. Тя пък му "играе по свирката" заради имането,което й дава. Ако той беше джентълмен, изобщо нямаше да повдига въпроса на чие име са апартамент и кола.
   С тоя диван - всичко беше с цел да се изгъбаркат с Георги ли? Всички знаеха, че няма да го хареса. И цялото това мъкнене до 6я етаж , за да му надерат ламината?!

# 376
Това с дивана беше пълнa тъпня. То ясно, че за майтапа ама да ги питаш за кво се пребиха да го разнасят като дори не беше забавно Grinning Като цяло не знам Бачора какво надува само гайдата, че ще видим едва ли не нещо уау, но според мен те първа ще почват да си изсмукват от пръстите тъпотии, колкото да ги дават по ТВ-то, налЕ..

# 377
Малко е тъпо да се чудите какво жените намират в Даниел. Всеки може да се захласне по някой, който не е пръв красавец, но има отношение в и извън леглото. Особено за мъж. Във всеки индивид има какво да се хареса и какво не.

# 378
Е, странно е. Красиви жени се хвърлят на врата на нисък, сравнително плешив и простоват човек. Че ги прави и луди на всичкото отгоре и си спи с която му падне, деца прави на поразия. Кое ли да са харесали?

# 379
Да, то щото те са академици!
  Сигурно сега ще ме линчувате, но числя,че е грижовен и добър. Изключая моментите, когато се напие или се бъзика с Наска. Но в нейни ръце е това да спре , ако иска де.Обожава децата си и семейството си, явно има усет за бизнес, да видим докога успешен.

# 380
  • София
Не е странно. Има дар слово, на мен ми е симпатичен, семейно ориентиран, има възможности, веселяк, изглежда добряк. Колко му е да омае някое 18 годишно?

# 381
  • Glasgow
И на мен ми е много смешен, особено на снимките дето е по-млад. Един червендалест и бузест, ако е за пари има и хубави млади богати. Не знам защо точно при този са се наврели, да говори за пърдене и всичките му други тъпотии, на такива смешки не се ли смяхме в прогимназията

# 382
Именно, че не са академици и обикновено такъв тип жени имат избор на един конкретен тип мъже. Grinning На мен изобщо не ми изглежда семейно ориентиран тип, по-скоро има фикс идея за деца, но ако има как друг да ги гледа. Ако беше семейно ориентиран нямаше да прави деца произволно (доколкото разбрахме Емели си е била планирана) и след това да скача в леглата на "кралици", щото "така и не я обикнал" предната. То се мисли преди да се прави дете и преди да го обречеш цял живот да кара празници в две къщи. Моето мнение за него е стандартното за такъв тип хора, излишна показност и нищо повече, нито ми е веселяк (по-скоро ми е простоват), нито ми е семейно ориентиран. Такова ми е мнението и за жените му, търсещи изгодата и пренебрегвайки всичко останало. Може човекът да има качества, различни от финансови, просто аз не виждам такива. Баща му изглежда същия кофти човек, те си го и казват, общо взето ми прилича на него, на човек, носещ си все още детските травми.
И като започнат да ги носят тия реплики... Тениска на Фенди с маратонки Гес или Майкъл Корс, ами падам просто, съжалявaм. Grinning

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 15:20 от Ambrosia

# 383
Ами много е смешен Даниел като мъж…. Честно казано и милиони да има, пак ми е странно че някой му се връзва .

# 384
Тя сега няма да мигне, че не е съжалена от Вас! Satisfied
Joy
Това трябва да е заковано най-отгоре на следващата тема

# 385
Joy
Всъщност тук се споделят впечатления от участниците във формата, ние също не се вълнуваме особено как ще реагират обсъжданите персони.

# 386
Joy
Всъщност тук се споделят впечатления от участниците във формата, ние също не се вълнуваме особено как ще реагират обсъжданите персони.

Не е вярно- на мен ми е съвестно, че Атанаска така прие нападките и включи обяснения в предаването.Sad
Емилия няма за какво да е съжалявана, затова го написах така иронично. Зарязана не е, а са и изневерили както на 80% сигурно от хората. Това, че си е тръгнала сама само може да и прави чест, че не е останала и да му търпи глупостите само заради финансовото му положение.

# 387
😀 Нейно право 🤗 Понеже повечето я съжалявате затова 😉
Joy

# 388
Само на мен ли ми е чудно , какво са намерили тези жени в Даниел ? Нито визия, нито държание , нито речник , за интелигентност да не говорим ? Облечен като на сгоден циганин брат му ? Някакъв лукс в начина на живот не виждам

Ми то те са същите като него. Нито са някакви невиждани красавици, нито интелектуалци. Еле па Емилия си е била баш на мястото в Абдовица. Laughing

Историята с дивана беше велика, заслужаваше си всяко усилие да се качи до горе.

Нищо не е дозаснемано според мен. Абсолютно летен си беше пейзажа зад Насето. Чак пък толкоз на ако на някой му пукаше, нямаше да има предаване просто Joy

# 389
Само на мен ли ми е чудно , какво са намерили тези жени в Даниел ? Нито визия, нито държание , нито речник , за интелигентност да не говорим ? Облечен като на сгоден циганин брат му ? Някакъв лукс в начина на живот не виждам

Ми то те са същите като него. Нито са някакви невиждани красавици, нито интелектуалци. Еле па Емилия си е била баш на мястото в Абдовица. Laughing

Историята с дивана беше велика, заслужаваше си всяко усилие да се качи до горе.

Нищо не е дозаснемано според мен. Абсолютно летен си беше пейзажа зад Насето. Чак пък толкоз на ако на някой му пукаше, нямаше да има предаване просто Joy

Е докараха го точно на турски сериал, ако това им е била идеята значи имат успех.

Vanilis, покажи ми къде съм писала, че я съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт