Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 675
  • 778
  •   1
Отговори
# 360
За мен Емилия е същата като Наска. Само че една идея по-задремала. Даниел купил това, Даниел плаща друго. Абе жено, ти чест, достойнство нямаш ли?!
   Ясно е ,че Даниел е длъжен да се погрижи за Емели, но не приемам , че е длъжен и на Емилия.И евала за това,че апартамент, кола ,са на нейно име.
   Не ми харесва Емилия, същата златотърсачка като Насето е .
   Гледам ги и се хиля на простотиите им. Похвално е , че се опитват да държат семейството цяло и заедно. Мисля,че въпреки гравитиращите жени около тях, братята и Рози имат спойка. Интересна ми е майка им,  жалко,че малко я дават. 
   Не ме потрисат с поведение и разкази, много такива хора има . Просто съм зрител, те се излагат, аз се смея.

# 361
Той изглежда нещата ги прави за детето, не за Емилия. Апартаментът, в който ще живее детето, както и колата, с която ще бъде возено детето му. Редно е, според мен, така осигурява на детето си същия стандарт, каквото би имало и другото.

# 362
Пак ли ще се обсъждат 3 страници кой е редно да издържа Емилия, редно ли е тя да приема, защо не работи и т.н. Щом хората така са се разбрали, значи е удобно и за двете страни, какво има да дъвчем, коя дама от темата би приела, коя какво щяла да прави ако не работи.

# 363
На същото мнение съм! Нищо похвално в поведението им няма! Съжаление,че е оставена от мен не получава едната. Един дол дренки са.
За мен Емилия е същата като Наска. Само че една идея по-задремала. Даниел купил това, Даниел плаща друго. Абе жено, ти чест, достойнство нямаш ли?!
   Ясно е ,че Даниел е длъжен да се погрижи за Емели, но не приемам , че е длъжен и на Емилия.И евала за това,че апартамент, кола ,са на нейно име.
   Гледам ги и се хиля на простотиите им. Похвално е , че се опитват да държат семейството цяло и заедно. Мисля,че въпреки гравитиращите жени около тях, братята и Рози имат спойка. Интересна ми е майка им,  жалко,че малко я дават.  
   Не ме потрисат с поведение и разкази, много такива хора има . Просто съм зрител, те се излагат, аз се смея.

# 364
На същото мнение съм! Нищо похвално в поведението им няма! Съжаление,че е оставена от мен не получава едната. Един дол дренки са.
   Гледам ги и се хиля на простотиите им. Похвално е , че се опитват да държат семейството цяло и заедно. Мисля,че въпреки гравитиращите жени около тях, братята и Рози имат спойка. Интересна ми е майка им,  жалко,че малко я дават. 

Тя сега няма да мигне, че не е съжалена от Вас! Satisfied

# 365
Емилия не ми изглежда като жена, която иска съжалението на когото и да било. Още повече на непознати.

# 366
Само на мен ли ми е чудно , какво са намерили тези жени в Даниел ? Нито визия, нито държание , нито речник , за интелигентност да не говорим ? Облечен като на сгоден циганин брат му ? Някакъв лукс в начина на живот не виждам

# 367
Само на мен ли ми е чудно , какво са намерили тези жени в Даниел ? Нито визия, нито държание , нито речник , за интелигентност да не говорим ? Облечен като на сгоден циганин брат му ? Някакъв лукс в начина на живот не виждам

Е парата, кво Grinning

# 368
Кой знае и каква пара същи не виждам , то като ще си продадеш живота , поне да е за частни самолети и яхти , а не за Абдовица и реплики

# 369
Според мен влагат в почивки, което е най-хубавото за което може човек да харчи пари. Друг е въпроса, че не забелязвам да разглеждат нещо по тези места, просто си търсят места за снимки, но щом това ги прави щастливи. Дрехите им са пълен кич и смях, не само защото са реплика, но те си се харесват.

# 370
Може би са се влюбили в него, в отношението му. Преди да разбера историята им, в очите ми изглеждаше страшен кавалер и джентълмен, със страхотно отношение към жените.

# 371
Кой знае и каква пара същи не виждам , то като ще си продадеш живота , поне да е за частни самолети и яхти , а не за Абдовица и реплики

И да имаш домашни помощници/  които не са майка ти/, да живееш в къща от 500 кв.м, не на един етаж в Абдовица. Тя Монаковица си мисли, че като е жена на Бачорски едва ли не е жена на Илън Мъск. Имат някакъв стандарт, но тая простотия на Даниел не бих я търпяла и за палати. И като почне с неговите философски съждения как човек искал повече от живота като забогатее и в същото време ни навира в очите колите с 5 единици и всички кичозни простотии из къщата му наред с коша за 500 лв. дали някой му вярва колко е възвисен. Розалия нали сама каза, че този човек е материалист и иска да изкарва много пари.

# 372
Добре е че обикалят по света - това го адмирирам , но от толкова фотосесии и пози не знам какво попиват от културата на мястото където са . Атанасия от време на време пише интересни факти за местата, където са .

# 373
Последният епизод не беше така пиперлив и в темата започнаха да се пишат глупости.

# 374
Емилия не е за съжаление, мисля че тя се е отървала навреме с доста дивиденти от връзката с Бачора , но Атанасия няма да се измъкне толкова лесно , защото се вижда че Даниел я боготвори и няма да я пусне да се разделят и да я издържа в същото време . Ще са си заедно до края , а не ми изглежда тя да е много влюбена в него

Общи условия

Активация на акаунт