Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 660
  • 778
  •   1
Отговори
# 405
Да точно на Карлсон ми прилича и на мен

# 406
  • Glasgow
А на баща им пускали ли са снимка като по-млад? аз си мисля че той най би ми бил по вкуса визуално

# 407
  • София
Абсолютно височината не определя човека , но той е доста дребен и набит . Под 170 със сигурност , може би 165-167 . Наска висока дългокрака , и той до нея 😂😂😂

Да, то тогава Антон трябва да е 140 см. Даниел е с малко по-нисък от Атанаска, когато тя е с равни обувки, но е дългокрака, а и често на платформи/токчета. Не е под 173 см Даниел, но има набита структура.

# 408
  • София
Даниеле, кажи колко си висок на форумната общественост, утре ще те черпя дюнер на 5- та.
Благодаря в аванс.

# 409
Аз съм 173, и съм се разминавала с него , стори ми се доста по дребен от мен . Както и да е де . Обичат си се хората взели са се . Живеят си живота . Всичко е точно . Дали е нисък или не, не е важно . Може и да съм се объркала и да не е дребен

# 410
На мен Даниел ми харесва визуално. Мъжа ми каза, че съм луда.
(Атанаси ще е по-доволна да не го харесваме)

# 411
Не е толкова нисък Даниел, сравнете го с Иван и Андрей, както и с Бербатов (който е 1,89)

# 412
Даниел е нисък, в леглото обаче, наистина всички са равни. Няма значение, колко е висок, красив или умен, а колко е природно надарен - в и извън леглото. Съответно физически, морално и емоционално.

Опашка от двама човека за снимка с него, откровено ме забавли.
Чак такива звезди не са, няма и да бъдат.
Жалко, че Атанас наистина е на другият бряг.

Даниел, не бих си легнала с него и за пари, но за приятел съм сигурна, че е топ.

# 413
Нали, аз също го бях харесала чисто като мъж.
Изглеждаше ми един загадъчен, не се изтипосваше във видеата им, викам си ето привлекателен, сериозен мъж от фамилията и в първи епизод БУУУМ.

Даниел е нисък, в леглото обаче, наистина всички са равни. Няма значение, колко е висок, красив или умен, а колко е природно надарен - в и извън леглото. Опашка от двама човека за снимка с него, откровено ме забавли.

# 414
И аз харесвам Атанас на външен вид , и не прилича на гей изобщо . Иначе от всички братя най -хубав генетично е Георги , просто е дебел и неподдържан , ако потренира малко ще е топ

# 415
  • Glasgow
Иваниандрей са много ниски, той не изглежда да се извисява много.

# 416
Нека Даниел се включи и каже колко е висок 😂че да не се чудим .

# 417
Ванче, "опашката" е образно казано, но реално си имаше 2ма човека, които искаха да се снимат с него. Simple Smile Повечето хора се фокусират върху забавно-веселяшките видеа, които качва и според мен си има фенчета, които искрено му симпатизират Simple Smile

Даниел е нисък, в леглото обаче, наистина всички са равни. Няма значение, колко е висок, красив или умен, а колко е природно надарен - в и извън леглото. Съответно физически, морално и емоционално.

Опашка от двама човека за снимка с него, откровено ме забавли.

Даниел, не бих си легнала с него и за пари, но за приятел съм сигурна, че е топ.

# 418
Айде сега. Колко е висок, колко м.. е дълъг. Номер на обувки и ханш не искате ли?
До четвъртък има много време.

Има още 3ма братя. 2-ма са свободни. Към тях се насочете, че за Даниел сигурно вече има опашка от желаещи.

# 419
Силно ме съмнява да има опашка . Но да, нека видим какво ще има в четвъртък

Общи условия

Активация на акаунт