Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 646
  • 778
  •   1
Отговори
# 420
Даниел ми домиля като ги показваха като малки деца, с руса коса леко на каре, сладко дете с любопитни очи
И Атанас като се окайваше, че се държал лошо с него (с даниел) и сигурно оттам русия бачора се е научил да е такъв тарикат

# 421
Георги ми е най-приятно изглеждащ. Не знам защо не потренира и влезе във форма като Даниел.

# 422
А Бачорски сигурно е 170 максимум
Зависи кой Бачорски. Даниел е над 170, но Антон е много много под 170

# 423
Има много силно противоречие с желанието на Атанаска всичко да е бляскаво и съвършено и байганьовското поведение на Даниел, в комбинация с абсурдна татуировка като Monaco ili smyrt например.
Наистина не вярвам, че би се влюбила в него, ако беше отишъл с бмв 3ка от 2002г на първата им среща.

# 424
Не е толкова нисък Даниел, сравнете го с Иван и Андрей, както и с Бербатов (който е 1,89)

Е Иван и Андрей са си доста ниски. Не случайно им казаха във Фермата, че са "педя хора, лакят брада", някой от участниците го каза.

# 425
Монако или смърт верно ли има такава татуировка 😂😂😂😂 аз си мисля че Атанаска не е планирала да се жени ражда деца на Даниел , но той нещо я е излъгал според мен . Нейната идея е била да си намери по представителен мъж , след като се пренесе в София и влезе в богаташките среди , но Даниел си е хитра лисица и си я е забременил нарочно . Детето е много хубаво , прилича на Атанаска .

# 426
Има още 3ма братя. 2-ма са свободни.
Е от 4 братя ... двама са гейове и са "свободни". Другите двама са женени.

# 427
Е не са 2ма гейове. Единият си каза, че обича ...така..по-груби неща с жени. Flushed
Даже имаше коментари от колежките, че върти по няколко жени накуп.

# 428
Мале, вярно има татуировка Monaco ili smyrt, точно така написано. 😅😅😅😅😅

# 429
Е не са 2ма гейове. Единият си каза, че обича ...така..по-груби неща с жени. Flushed
Даже имаше коментари от колежките, че върти по няколко жени накуп.
Кой какво е казал няма никакво значение. От самолет личи. И гласче, и маниери, и интонации, и чупки Wink

# 430
Монако или смърт верно ли има такава татуировка 😂😂😂😂 аз си мисля че Атанаска не е планирала да се жени ражда деца на Даниел , но той нещо я е излъгал според мен . Нейната идея е била да си намери по представителен мъж , след като се пренесе в София и влезе в богаташките среди , но Даниел си е хитра лисица и си я е забременил нарочно . Детето е много хубаво , прилича на Атанаска .

Като цяло в едно клипче в Ютуб Даниел говори как станало случайно детето и тя се чудела дали да го задържи, тъй като е млада и искала да се развива. Според мен първото предложение за брак е набързо скалъпено, за да ѝ изчезнат колебанията 🤣. Относно тази прословута сватба, уж тази година щеше да е, но сега пък я подготвяли още. Не знам, не знам 😏.

# 431
Според мен тая сватба ще искат да я снимат в предаването. Та остава за някой друг сезон.
Иначе и мен Даниел не ме привлича като мъж. Не е грозен, но е един такъв…. бозав. Особено като му гледах сторитата на катамарана и после тиймбилдинга с колегите му. Пъъъълна селения. И час не мога да изтърпя такъв пияндурник, пък какво остава и за оркестъра му. И като се захили на някоя своя тъпа шега. Мисли, че минава с образа на народен човек, но си е абдовишко селянче.

# 432
  • Sofia
Няколко пъти го изтъква това със зачеването на малкият,как били и двамата много пияни…голяма хвалба 😖 …пълна селяния и безразсъдство 🤨

# 433

Ахахаха, кои са богаташките среди, смЕх.

# 434
На зачеването и на двете деца бил мъртво пиян, след рд на баща му, май при Тото го беше казал още. Не са за разказване тези неща, но човека си е прост, без извинение.

Общи условия

Активация на акаунт