Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 587
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
Атанас Бачорски, ако четеш темата, тук има хора с доста необуздани фантазии, ползвай ги при следващ проект.
 Относно жълтите стотинки на служителите, нали знаете,че ако са на трудов договор, минимална заплата, това е легално и никой копче не може да му каже. Подписването на такъв е от двете страни,никой на никого не опрял ножа.Не оправдавам минималните заплати, но след като законът позволява , защо да не се възползва.Той, както и много други.

# 571
Може да се помисли за тема "Говори с Атанас Бачорски", нещо като онлайн консултации в СуперДок.

# 572
JoyJoy днешните фантазии и роденото от тях са пълен топ JoyJoy

# 573
Аз съм "За", ама по-добре недейте предлагайте нищо, че не след дълго ще ви обяснят какво фантасмагории съчинявате.
Може да се помисли за тема "Говори с Атанас Бачорски", нещо като онлайн консултации в СуперДок.

# 574
Защото бяха казали она ден,че са гледали 7 или 8 епизод в офиса Атанас, Георги и Даниел Wink
Нищо не е презаснемано, това са измислици от тук.
Не знам защо си мислите, че е мега лесно да се презаснеме, монтира и обработи нещо. Това не са клипчета с телефона за инстаграм. Хората, които се занимават с това са заети с месеци напред, да не казвам повече. Никой няма да се занимава с такова нещо, дори срещу солидно заплащане.

# 575
  • София
Утре си мисля няма да има епизод. Няма промо, няма очаквайте, има - ще видим кога ще си ги пускаме Laughing

# 576
Точно, сега са станали готови 7 и 8 и са им ги показали от постпродукцията. Почнали са работата по следващите.
Да заснемеш, монтираш и обработиш такова предаване е сериозно начинание и тъкмо това, че са снимали лятото, а 7 и 8еп са чак сега готови, може да ви говори за обема на работата.

Но както казах, всеки може да вярва в каквото си поиска. Simple Smile

# 577
  • София
Някои разбраха 2 + 2 колко е, други им обясняват, че е осем.

И ний ядем бонбонки искам да кажа.

# 578
Ааа, сок от филм и аз много обичам Grinning ма по- качествено така, не изсмукано от пръстите

# 579
Ох боже, не разбирам как "не е дозаснето", като ясно си личи - Атанаска с есенни дрехи, зад нея на полето покрити бали с найлон /14:13  мин/ ..

# 580
Не знам защо си мислите, че е мега лесно да се презаснеме, монтира и обработи нещо. Това не са клипчета с телефона за инстаграм. Хората, които се занимават с това са заети с месеци напред, да не казвам повече. Никой няма да се занимава с такова нещо, дори срещу солидно заплащане.
Ще се занимават - за демидж контрол.
Не е толкова трудно - заставаш, снимаш кадри и после отделяш няколко часа за новия монтаж. Кадрите, които отпадат, могат да се включат в друг епизод.
Те цели холивудски продукции се презаснемат при натиск от феновете, какво остава за едно бачорско риалити.

# 581

Изобщо не са измислици. На кадрите с Даниел на площад "Славейков" се виждаха есенни листа. Снимано е в дните преди да се излъчи епизода.

# 582
Ще се занимават - за демидж контрол.
Не е толкова трудно - заставаш, снимаш кадри и после отделяш няколко часа за новия монтаж. Кадрите, които отпадат, могат да се включат в друг епизод.
Те цели холивудски продукции се презаснемат при натиск от феновете, какво остава за едно бачорско риалити.

Да, ама не за една седмица Simple Smile

А балите по полето лятото се появяват, не есента Simple Smile

# 583
Да, не за 1 седмица, направо за 2 дни може да стане това заснемане. Да не забравяме Караджова от колко време е близка с фамилията.
Относно балите се покриват есента, за да не ги вали, а не лятото, след като се направят. Wink

# 584
Те, ако са навън през есента, направо няма нужда да се покриват. Grinning

Другия път като ми трябва спешно презаснемане, монтаж и обработка, ще потърся вас да ми съдействате, че такива кратки срокове в индустрията не познавам аз. И безработни в средите да чакат някой да им свикне, та веднага да скочат. Пък после и името си да сложат на това.

Ама да, все в някоя вселена е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт