Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 567
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Ама повечето от гледащите даже ще са доволни, ако в кадър по-рядко се явяват Даниел и Атанаска.
Аз например искам да гледам повече Атанас, Рози, Георги, Мари..

Ще гледаме и слушаме само за перфектната кралица и кофите й за боклук.. То, ако е така даже услуга ще ни направят да не пускат нов епизод.

# 631
И след това как да повярваш, че са над нещата и не са презаснемали сцени с напоителни оправдания и обяснения.

# 632
Да пуснат епизод с Антон, жена му и децата. За Рози… за майка й.. . Защо ги държат като второстепенни роли? А в главна роля ни натрапват Даниел и безбройните му изневери

# 633
Живият живот им дойде много. Stuck Out Tongue Winking Eye

Той не е като в инстаграм, да си сложиш маска и да те виждат в бяло.

Трябва дупе.

# 634
Аз мисля, че блъфира и епизод ще има.

# 635
Еми то е ясно защо. Защото интригата е при Даниел. Макар че и другите персонажи изглеждат доста интересни. Аз лично съм казвала и преди, искам да видя историята на родителите му и защо се е стигнало до раздялата. Дано си вземат отпуска и пуснат нещо и за другите.

# 636
Вчера разглеждайки профила на Розалия, попаднах на снимка от 20.07 на тема насилието върху жени, под снимката има цитат "По-добре ужасен край, отколкото ужас без край" и е отбелязала Олга.
Много вероятно това да е една от причините да избяга с децата, след като Розалия каза, че е избягала, за да спаси своя и техния живот. И на мен ми се иска да разберем повече за родителите им, всъщност това очаквах да е във втори епизод, но беше по-важно да чуем за образованието на Атанаска. 🤡

# 637
Той пък Даниел се изказва като главен герой. Ние пък искаме да гледаме другите. Кадрите с Монаквците може да си ги изрежете и да си гледате само вие.

Йордан ми прилича точно на насилник. Абсолютно е възможно да ги е бил. Толкова е противен и му е изписано на лицето. Явно като е остарял се е кротнал, но то миналото не може да се изтрие.

# 638
  • София
Даниеле, не се прави така, не се.
Уважение и отношение трябва, вземи назаем, ако нямаш.

# 639
И го качва на стори, да не го заплюят чак, че много му дойде😁😁

# 640
И го качва на стори, да не го заплюят чак, че много му дойде😁😁
Е да, за да си трие коментарчетата. Не качва в официалния youtube канал или в някой форум, дето друг администрира. "Смелчага".

# 641
Много тъпо с епизода. Като ни показваш Живият си Живот, трябва да имаш топки да понесеш и любов и ненавист.
Те да не са очаквали всеки, който ги гледа, да ги хареса. Ако чака да му се молим и да смекчим тона, не е познал. Губи само той и фирмичката, която са създали.

# 642
Още повече хейт ще завали в тяхна посока Grinning Данко и той вече откачи - един ден последователите му са мили и им се обяснява колко ги обича, на другия ден го дразнят и му лазят по нервите Satisfied

# 643
Мисля,че целта е да качи сега колко много хора му пишат да пуснат епизода и да покажат колко са обичани и интересни  😀 а наистина според мен доста хора след това стори ще му пишат да го пусне умолявайки го 😉

# 644
Може и да не е монтиран епизодът, да не е готов за качване. В "Къщата на инфлуенсърите" се сблъскаха с това след първите няколко епизода. Трябва дълъг и труден монтаж, назначаваха монтажисти, защото си е доста играчка. Но те поне казаха причините какви са, а не се крият зад обяснението "ей така, защото ме дразните", както казва Даниел. Имало е случаи и да не излезе епизод, защото няма монетизация (тоест реклами за нас, съответно пари за тях) и да бавят с една седмица качването, докато се одобри от тубата за монетизация. Причините са най-различни.
Аз мисля, че шансовете да има качен епизод са големи.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 11:38 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт