Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 570
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
Лятото заради роса, зимата заради слана мисля
Лятото въобще не се покриват. Всеки земеделец гледа да ги вдигне възможно най-бързо и да си ги прибере на сухо за зимата, ако ще му трябва земеделския парцел. Някои си ги оставят и зимата. Няма да навлизам в повече детайли, всичко е ясно.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 09:39 от krystall

# 616
Аз пък разбрах,че някой от Бачорски има профил тук и пише. Предполагам е Атанас,но с кой профил...🤣🤣 Насчо,здрасти. Мигни,ако четеш

# 617
Много точно е сравнението със заснемането на сватбите едно време! 😅
Насе, ако четеш, сигурно си се постарал доста за това “риалити”, ама много чалга, много селяния, в комбинация с клоуна Даниел и жените му. Пълна пародия!

# 618
Най-дразнеща ми е постоянната агресивна чалга.

# 619
Аз мисля, че днес епизод няма да има. Ако имаше, най-вероятно щяха да промотират вече. Другия вариант е да го правят нарочно.

# 620
Даниел се включи със стори и каза, че днес няма да има епизод. Може и да е блъф или пък наистина не могат да приемат, че има хора, които не ги харесват.

# 621
Даниел със стори, че епизод 5 няма да има, защото зрителите го дразнят, много са се засегнали от коментарите и явно панаирите у тях са големи

# 622
Ама тоя рижо за кой се взе.. Чак се кара на аудиторията, алоооо..
Що си мисли, че само него и придворната му искаме да гледаме. Лошо е да си повярваш прекалено много.

# 623
Детски истории! Изобщо не би трябвало да ги вълнуват коментарите! Жалка работа, ако е така. Сега са като разсърдени деца. Преправят и монтират епизоди. Тъпо!

# 624
С назидателен тон: "Епизод 5 няма да има, щото ми лазите по нервите и мога да си го позволя!" Joy
Звучи и като шега, знам ли... винаги е казвал, че е много над нещата и изобщо не му пука кой какво му казва.

# 625
Просто им е нужно време за нов монтаж, за да изчистят ла***ната светлина, в която се показаха с Кралицата на Монако.

Даниел със стори, че епизод 5 няма да има, защото зрителите го дразнят, много са се засегнали от коментарите и явно панаирите у тях са големи

# 626
И аз изгледах сторито току-що. Еми, здраве да е, чакай да пусна една сълза, че ми е много мъчно…
Взеха се за голямата работа ама няма лошо де, мислят, че така засилват интереса и интригата Simple Smile

# 627
  • Glasgow
Ама ние не щем тях така или иначе, да си преправят, а за нас каквото са снимали с другите братя и сестра да пуснат

# 628
Аз лично съм разочарована от поведението на Даниел, очаквах тип Андрешко, но честен и над нещата, а той май ще се окаже доста дребнав и тънкообиден. Имам и информация, че разказа за първата му приятелка е приятно разкрасен. В това шоу обаче има и други хора, не е е само Атанаска и е жалко. Вече няма да се учудя, да е наредил и на Емилия да си трае. .

# 629
То някой тука в темата май беше писал ,че й е изневерявал и на нея, и че тя му е плащала сметките
Аз лично съм разочарована от поведението на Даниел, очаквах тип Андрешко, но честен и над нещата, а той май ще се окаже доста дребнав и тънкообиден. Имам и информация, че разказа за първата му приятелка е приятно разкрасен. В това шоу обаче има и други хора, не е е само Атанаска и е жалко. Вече няма да се учудя, да е наредил и на Емилия да си трае. .

Общи условия

Активация на акаунт