Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 581
  • 778
  •   2
Отговори
# 600
Фрау, предлагай, предлагай. Видяхме, че Атанас ти е фен.

# 601
С инфлуерсърските среди изобщо не съм запозната, така е. Не съм погледнла екипа на риалитито също. Не съм им отделяла много внимание, признавам си.
Но това не е клипче или риилче в инстаграм, а предаване от час и 20 мин, ако не се лъжа. Да добавиш 20 или 30 мин, бая говориха тези двамата пфф, си е голяма промяна в сценария, звука трябва да се оправя, цветови корекции, ала бала още сто неща. Едва ли същите хора, които са снимали ще са свободни точно да дойдат, специално за тебе, само като им свирнеш, а никой няма да си сложи името на чужди кадри. Да кажем, че постпродукцията все още са ангажирани с това, ама другите си имат и други клиенти, проекти. Трудно е за изпълнение в една седмица.

Аз иначе никой не убеждам, не ми е това целта. Говорим си тука просто.
Там е работата, че нямате идея от инфлуенсърската среда и я сравнявате с нещо познато за вас. Продукцията на Бачорски никога няма да се доближи дори бегло до филмовото изкуство. Тук единственият човек, който си слага името е Бачорски и агенцията. Останалите са събконтрактори, хора, които никога няма да кандидатстват с този труд за конкурси, да се избират по опит и тн.

Сценарият и монтажа са на Атанас. Цветови корекции няма, звукът е аматьорски, дори камерите понякога не могат да хванат както трябва ъгъла и особено при 3мата музиканти се мъчат. Няма плавна смяна на кадрите, Атанас Бачорски си монтира на всеки 2-3 минути кратки клипчета, които понякога дразнят зрителя. Инфлуенсърите снимат съдържание, не изкуство. Чарът на реалитито е, че е напълно нескопосано заснето Simple Smile

Това, което във вашите филмови среди се снима и монтира месеци, тук се снима и монтира, обработва за дни макс седмици. Все едно да сравнявате реклама по телевизията (екип, срокове, бюджет, криейтив) с реклама на същия продукт, снимана със статив за 10мин в апартамента на някой инфлуенсър Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 21:55 от FreesiaR

# 602
Ще има епизод утре.

# 603
Трима монтажисти има според финалните надписи. Има си и оператори, звукооператори, аудио-пост продукция, дизайн. Но са малко на брой хора и предполагам, че са разполагали с малък бюджет и кратки срокове. Като цяло е прилично, в сезон 2 сигурно ще надградят.

# 604
Чакаме новия епизод с нетърпение 😁

# 605
Трима монтажисти има според финалните надписи. Има си и оператори, звукооператори, аудио-пост продукция, дизайн. Но са малко на брой хора и предполагам, че са разполагали с малък бюджет и кратки срокове. Като цяло е прилично, в сезон 2 сигурно ще надградят.

Като цяло е много добра продукция и аз съм на това мнение.
Малко гледам, правейки нещо друго и в детайли не съм навлизала, нито пък съм била толкова впечатлена, че да обърна внимание на екипа. Ама като цяло е супер, вложен е много труд в това.
Само тази дето задава въпросите нещо ми е неадекватна и можеше по- добре да ги пипне, ама то и за това се иска талант. Нямам други забележки. Иначе какво да се иска има винаги, но тук е добре по българските стандарти. Sweat Smile
Та и затова казвам, че никой няма да си сложи името на нещо, което не е правил. А всичките тези хора да са свободни, когато на теб ти хрумне е малко вероятно просто. Затова (а и не само!) няма как да го повярвам другото Simple Smile

# 606
Чак много добра продукция, не е.
Един чалга клип на една от най-известните певици е далеч по-добра продукция от това. И защо?! Защото чалга звездите, могат да си позволят да работят с хора, професионалисти в киното и могат да им платят, като ги ангажират за колкото време е нужно с най-шантавите си идеи.

Един студент от НБУ, според мен, ще се справи по-добре от тази Караджова. Аматьорско е заснето, но не гледаме ефектите и монтажа, а реално историята, което в днешното консуматорско общество си е любопитно.

Ако го бяха пуснали преди 15 години, щеше да е добра продукция. Вече .... едва ли Simple Smile

И не на последно място, някой попита кой носи боти през лятото?! Ясно е, че е презаснето сега, но като цяло боти и ботуши доста хора си носят и лятото.

# 607
Излезе ми реклама в ютюб, но не е за нов епизод, а разговор между Даниел и сестра му.

# 608
Може да се помисли за тема "Говори с Атанас Бачорски", нещо като онлайн консултации в СуперДок.
Аз пък искам Иванка да бъде редовна пак!
Липсва ми напоследък.
Скрит текст:

# 609
Не потвърждават дали ще има епизод утре, какО станА сИга 🙅🏻♀

# 610
Не е изобщо професионално заснето. Нещо като снимането на сватби едно време. Една пълна какафония. Нито звука е ок, нито има замисъл. Една сцена,втора сцена . Като всяка сцена може напълно да бъде сложена и в друг епизод. 
Далеч ми е от професионално, качествено и ефектно.
На всички е ясно, че кадрите бяха добавени. Есенните листа, есенно облечени хора по улиците, балите, Танаска с боти, яке.
Като цяло Бачорски фемили нещо затихнаха, дори в инстаграм. Не е присъщо за тях. Особено Наска. Не се споменава и за епизод. Странна работа, а у голямото реалити, не ни пука за коментарите. Обаче нещо се затихнаха ....

# 611
Можеше новите кадри да са в къщата им или на друго място, но на закрито, никой нищо нямаше да разбере. Ма така очевидно...

# 612
А лятото ги покриваме защото ... ??
Те, ако са навън през есента, направо няма нужда да се покриват. Grinning

# 613
Лятото заради роса, зимата заради слана мисля

# 614
Ще тръгне точно Атанаска с боти и яке лятото, глупости. Няма смисъл да го обсъждаме това повече, то е видимо с просто око. Засипа ги хейта, освен това се вижда с каква мъка в очите говори Grinning

Общи условия

Активация на акаунт