Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 563
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
Сега нарочно не качва следващото стори, в което би трябвало да покаже "персоната" Grinning
Направооо прозира колко му е гадно от целия сеир дето се получи..

# 676
Според мен Атанас ще е набеденият за провала на епизода. Но на мен отново лошо впечатление ми прави, че Даниел е някак ехиден и арогантен, той кво е очаквал..поздравления и аплаузи

# 677
Ироничен е с думите си за "удряне на дъното" и разбира се, че той не го мисли това. По-скоро е ядосан, затова че не го разбираме Simple Smile Според мен е очаквал хората да оценят "честността" им и това, че открито са разказали историята, но не и да съдят реално действията му. Понякога не е достатъчно само това, че си разказал нещо си.

# 678
Мен лично най ме подразни, че промениха цял епизод заради прищевки. В крайна сметка заявката беше да покажат нещата такива, каквито са..хейта щеше рано или късно да отмине.Сега вече, каквото и да направят, ако ще всички епизоди да пуснат все едно, не им вярвам.

# 679
Изглежда пуснаха промо току що. Пише "Всичко е поправимо!❤️‍🩹"

# 680
  • София
В семейно риалити са първи, други не знам да има.

# 681
Аз пък усетих,че тия сторита са насочени към нас. Не вярвам в ютуб да има толкова обширни коментари,както ние тук. Те явно нон-стоп четат бг мама и по нея се водят накъде духа вятърът. Все пак форумът ,колкото и да се опитват да го превърнат в нарицателно,си остава някаква институция.😂😂
Данко,извинявай ,моля ти се от сърце,пускай ни епизод 5,всеки ден искаме да гледаме Наси. Плииййййс

# 682
Бачорски да иде да си скъса договора с Кардашиянките. Егати тъпия пр.
Насе, айде братче вземи малко в ръце нещата.

# 683
  • София
Пак Шошка, пак маса Confounded

# 684
Ами... живият живот Grinning

# 685
Ааааа четат ни яко тука Grinning
Видиш ли изведнъж в следващото промо и Атанас, и Георги, и Антон и жена му.
Е и шошка хилеща се като тиква разбира се, къде без нея..

# 686
Доста непрофесионално е да ангажираш голям екип от хора месеци наред да ти играят по свирката,да отделят от личното си време за да участват,заснемат или монтират епизодите.Да рекламираш продукта като нещо уникално.И накрая понеже на жена ти не и изнася и не и понася истината,която излиза наяве просто да кажеш - много ме дразните и епизод няма да има.Наистина е голям циркаджия Даниел.Не знам и бизнес партньорите му как гледат на него и дали го взимат насериозно.Добре,че има голям екип около него,че да върви бизнеса.Опита се на гърба на децата да поизчисти имиджа,но явно и това не помогна.Нещо в последните дни явно ги е разклатило и е толкова изнервен.А и факта,че и другите около него намалиха значително изявите в инстаграм говори за това,че има някакви проблеми около тях.Може и на работата им да се е отразило негативно предаването.

# 687
В семейно риалити са първи, други не знам да има.
не са.
в инфлуенсърско семейно реалити също не са. Имаше една Пепе, която бе първа.

нито са най-известните, нито най-търсените. Има осезаем спад в гледаемоста на предаването и не могат да си позволят да почнат да пропускат седмици, защото съвсем ще се изгуби инерцията.

# 688
  • София
Пепе я знам проформа , но не знам да е снимала риалити с епизоди.

# 689
Мога да посъветвам и Даниел и Атанас, да разкарат образа на Ким К. От първият епизод като консултант. Ясно е, че е шега, но ако попадне в полезрението на Ким, Крис Дженър и някой около тях, могат да загазят здраво. Целият клан Кардашиян се съди с хора и фирми от малкият сектор по света, защото са решили, че им ползват образите с комерсиална цел или копират продуктите им, които са "патентовали", без изрично съгласие. Светът е малък.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 14:49 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт