Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 563
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
Ще се върнат, споко.
Ще потръгнат нещата, все пак са първите.
Първи в кое?

# 661
Всъщност, изгледах пак въпросното стори последното. Явно, са се изпокарали  заради отзивите, типично в техен стил и са прекалили едни с други. Това би било обяснило и тишината в социалните медии на тема "предаването" от останалите. Има грижи, само вижте откога не са били на почивка Наска и Даниел?! Цяла вечност!

# 662
Емилия пак със стори на Емели в асансьора, Наска в магазина на ЛТБ..
Банални меко казано. Наистина голямо затишие от всички. Имало е някой паприкаш скандаУ.

# 663
Леле, защо се ядоса така тоз човек:satisfied:? Мисля да ударя две ракии от мъка, че няма да гледам котаракът Гарфийлд довечера в тубата. От сега съм заплакала. Disappointed Relieved

# 664
И аз точно гледах сторито и за първи път видях Даниел сякаш губи почва под краката си, много нетипично за него.
Много вероятно Наска по цял ден да му пили на главата защото хейта беше основно за нея.

# 665
Истината е, че в стремежа си да станат още по-интересни с това реалити направо сами се закопаха.
Че са в устите на хората факт, но масово с лошо.

Със сигурност не очакваха чак такава бурна негативна реакция от страна на зрителите и вече си личи как никой не е бил подготвен..

# 666
Ма много важно, че щял да спира епизода. Все едно продавач на сладолед да ме заплашва, че няма да ми продаде. Ми добре, отивам на следващата сергия. Много поздрави, Д.Б. Успех в начинанията, че нещо напоследък ......

# 667
И според мен заради Атанаска няма да има епизод, изглежда, че някой много му е повтарял, че са "ударили дъното". Атанас е по-отворен към творчески експерименти.

# 668
Истината е, че в стремежа си да станат още по-интересни с това реалити направо сами се закопаха.
Че са в устите на хората факт, но масово с лошо.

Със сигурност не очакваха чак такава бурна негативна реакция от страна на зрителите и вече си личи как никой не е бил подготвен..

Вместо 4 серии да гледаме Наска как обяснява колко е влюбена можеха да дадат нещо по-смислено за останалите хора. Гледам го, но честно казано ми омръзна само за тях да дават. Розалия също има какво да покаже според мен, както и Наско, Георги и Антон. Децата пък съвсем ги няма.

# 669
Според мен епизод ще има. Както и ще излъчат всички следващи.
Решили са нещо да се измайтапят, за да видат как ще реагира драгият зрител.
Но ще разберем със сигурност довечера😊

# 670
На мен Даниел ми се стори наистина бесен, но ще видим. Не е голяма загуба и да го спрат. А това, което е написал, че може да си го позволи 😂 още повече затвърждава мнението ми какъв комплексар е!

# 671
Не мисля, че го спират заради Наска, като че ли нещата с нея поутихнаха и спряха да я хранят навсякъде. По-скоро искат да преработят следващите епизоди, за да не се появява толкова често и да дава нови поводи.

Относно бизнеса му - нали не мислите, че Практикер, Метро и др. големи обекти, които почиства ще се откажат от услугата му защото е изневерявал на жена си. Малко вече отивате към фантастика.
Работата и личния живот не бива да се смесват, особено ако първата е успешна.

# 672
И според мен заради Атанаска няма да има епизод, изглежда, че някой много му е повтарял, че са "ударили дъното". Атанас е по-отворен към творчески експерименти.

Ние повтаряхме, че е ударил дъното. И под епизодите в youtube има такива коментари. Той цитира нас Нали казахте, че ударихме дъното- ето няма епизоди.

# 673
Гледах и аз сега сторито на Даниел. Ем като пускат риалити за техния живот (живия живот) трябва да са готови и за негативите.. Това , което казва накрая ,че много са се изложили и са ударили дъното според мен са думи на атанаска. Тя сигурно 24/7 му пили на главата за негативните коментари, които насъбра.
Иначе аз самото предаване не го гледам. Пуснах само епизод 3 в частта с Емилия и епизод 4 с допълнителните кадри...

# 674
Добре, може да си го позволи. Ние пък можем да си позволим да не гледаме Бачорски. И готово!

Общи условия

Активация на акаунт